adım adım hayata tutunma anları :)

Canım ben de sana gelişmelerimi yazıyım bu erkeklerin ne kadar gerizekalı oldugunu anla.dün eski sevgilimin yaşadığı yere gittim ortak arkadaslarımız vardı geldiler, bi baktım bu salak da geldi ama bi görsen hiç takmıyo merhaba fln dedi elini uzattı bi o yani.Arkadas gibi bile değildik ay öldüresim geldi onu oracıkta, bıçaklasam falan yeriydi.Bi de sevgilisi varmış kuzenim telini karıştırmış görmüş, o kızı bile deli etmiş düşün kız da ne yaparsan yap diye msj atmış:9: Pişman filan olmamış anlayacağın.. bi ara baktım o da bana baktı gözgöze geldik ama hemen çevirdim kafamı.Okadar doluyumki anlatamam ya bu kadar geniş bir insan görmedim.. Resmen beni takmadı ama bu burda bitmicek!! Bu erkekler yemin ediyorum çok gerizekalı. O kızlarla da sırf içindeki boşlugu doldurmak için çıkıyolar adım gibi eminim:84:

aynen aynen bizimkide öle gayet rahtmış ben napmışım bilmem dayısını cok güldüm ya yüzüne dedim diyo bu kızdan bi .... olmaz dye :)

kızlar utanmadan fotograf cekilmişler kız profiline koymuş gözüme sokar gibi benim cektiğim acının 10 katnı yasasınlar etmiyodm beddua ediyorm bir damla gzyasımın hesabını ödeyemicek serefszlik diz boyu reziller allah bildigi gibi yapsın sizi kolay dimi yasananlar 6 yıl bir seferde o salak kız yüzünden

Son düzenleme:
kızlar utanmadan fotograf cekilmişler kız profiline koymuş gözüme sokar gibi benim cektiğim acının 10 katnı yasasınlar etmiyodm beddua ediyorm bir damla gzyasımın hesabını ödeyemicek serefszlik diz boyu reziller allah bildigi gibi yapsın sizi kolay dimi yasananlar 6 yıl bir seferde o salak kız yüzünden

Allah sabır versin sana canım. Hatta hepimize.. En yakın zamanda geçsin şu günler..:43:

Canım sen bana hikayeni bi uzunca yazsana niye ayrıldınız tam olarak, aynı şehirde miydiniz, ben tam bi yorum yapamıyorum çünkü fazla bilmediğim için:26:

6 yıldır beraberdik cuma aksamı buluştuk kardeşim ben ve o işte o aksam sarılıyo falan bana öpüyo sonra otururken bi kız gecti corabına baktılar kardeşimle ikisi dedi bizim mahalleden kız o benm kardeşim falan olablr dedim sonucta yannda ben varm ne dicek insanlar ilgilenmedm falan o ilgilenmeye calıştı fazla üstelemedi zaten trip atmamı sevmiyodu sonra ben sguk davrandm oda hiçbişey yapmadı c.tesi pikniğe falan gitti söledi bana cok erken haber verdn dedim aksamda yatarken msjlaştık işte uyuma falan diyorum yorgunm falan dedi bende dedim beni sevmiyosun sıkıldın biliyorum dedim zaten sorardım ben arada sıkılıyomusun dye seviyorum neden sıkılim diyodu snra cvb atmadı ertesi gün sabahta atmadı bende 3 gibi falan attım beni unuttunmu dedim oda gayet sert bi ara görüşmeyelim bakalım nolcak dedi bendenmi sıkıldn dedm eet dedi yıkıldım zaten arama msj atma diyo dedm yapma kendi düşüncenle soğutuyosun dinlemedi yatarken attım msj sana msj atma demedim mi dedi dedm bi hafta önce evlilk hayali kuruydn yne yok cvb atmadım daha bende ertesi gün konuşmamz lazm dedm bu aksam yada ayarın aksam müsait degilim konuşcaz dedi ben sölerim dedm beni sevdigin günleri hatırla bitti o günler dedi :'( zaten bundan sonra yıkıldım sürekli ağladım dahada msj atmadım yakın arkadsımız konuştu persembe konuş kızla onu üzmeden demiş cumada konuştuk güzel bi sekilde bitrmek istiyorum dedi dedgm gibi sıkıldım dedi baskasından hoşlanmş olabilirim dedi tekrar yıktı beni o zamn zorladım ihtimalleri söledim öğrendm kim oldgunu hakkını helal et dedi etmicem dedim bölece bitti ama o hayatını yasıyo beni attı bi kenara senide mutlu eden cıkacak dedi

6 yıldır beraberdik cuma aksamı buluştuk kardeşim ben ve o işte o aksam sarılıyo falan bana öpüyo sonra otururken bi kız gecti corabına baktılar kardeşimle ikisi dedi bizim mahalleden kız o benm kardeşim falan olablr dedim sonucta yannda ben varm ne dicek insanlar ilgilenmedm falan o ilgilenmeye calıştı fazla üstelemedi zaten trip atmamı sevmiyodu sonra ben sguk davrandm oda hiçbişey yapmadı c.tesi pikniğe falan gitti söledi bana cok erken haber verdn dedim aksamda yatarken msjlaştık işte uyuma falan diyorum yorgunm falan dedi bende dedim beni sevmiyosun sıkıldın biliyorum dedim zaten sorardım ben arada sıkılıyomusun dye seviyorum neden sıkılim diyodu snra cvb atmadı ertesi gün sabahta atmadı bende 3 gibi falan attım beni unuttunmu dedim oda gayet sert bi ara görüşmeyelim bakalım nolcak dedi bendenmi sıkıldn dedm eet dedi yıkıldım zaten arama msj atma diyo dedm yapma kendi düşüncenle soğutuyosun dinlemedi yatarken attım msj sana msj atma demedim mi dedi dedm bi hafta önce evlilk hayali kuruydn yne yok cvb atmadım daha bende ertesi gün konuşmamz lazm dedm bu aksam yada ayarın aksam müsait degilim konuşcaz dedi ben sölerim dedm beni sevdigin günleri hatırla bitti o günler dedi :'( zaten bundan sonra yıkıldım sürekli ağladım dahada msj atmadım yakın arkadsımız konuştu persembe konuş kızla onu üzmeden demiş cumada konuştuk güzel bi sekilde bitrmek istiyorum dedi dedgm gibi sıkıldım dedi baskasından hoşlanmş olabilirim dedi tekrar yıktı beni o zamn zorladım ihtimalleri söledim öğrendm kim oldgunu hakkını helal et dedi etmicem dedim bölece bitti ama o hayatını yasıyo beni attı bi kenara senide mutlu eden cıkacak dedi
Of canım ya çok kötüymüş gerçekten allah sana sabırlar versin:( Belki çok fazla üstüne gitmişsin bu yüzden olmayacagını düşünmüştür.Ben bu kızla evlenirsem beni çok yıpratır olmaz falan demiştir kendine.Yani erkeklere fazla ilgi yaramıyo biliyorsun ya şımarıyolar ya sıkılıyolar:S Canım vallahi ben yaşasam bu durumu ne yapardım hiç bilmiyorum.Umudunu yitirme sen dua et bol bol.Eğer arkadaşların varsa git onlarla vakit geçir.Offff ne diyorum ben ya ağla canım vallahi ağlaaaaa :14::14::14::14::14:

Of canım ya çok kötüymüş gerçekten allah sana sabırlar versin:( Belki çok fazla üstüne gitmişsin bu yüzden olmayacagını düşünmüştür.Ben bu kızla evlenirsem beni çok yıpratır olmaz falan demiştir kendine.Yani erkeklere fazla ilgi yaramıyo biliyorsun ya şımarıyolar ya sıkılıyolar:S Canım vallahi ben yaşasam bu durumu ne yapardım hiç bilmiyorum.Umudunu yitirme sen dua et bol bol.Eğer arkadaşların varsa git onlarla vakit geçir.Offff ne diyorum ben ya ağla canım vallahi ağlaaaaa :14::14::14::14::14:

cok agladım artık aglamıcam yasadıklarımı yasasın dilerim acımın fazlasını yasasın

allaahiimmmmmmmm, boylelerini var ya, kaynar kazanda, tovbe yarabbi.. ay cok sinir oldum, nefret ediyorum boylelerinden, nasil yakiolar canimizi, bende yeni ayrildim, ama benimkinin sebebi bile yok, sizofren adam ben napiim ki, afable takma guzelim, atlaticaz bunlarida, ne zaman ayrildin bilmiyorum ama benim daha bi hafta falan oluyo, 3 gundur sildim hic konusmuyorum, gerekmioda konusup kendimi uzmek, salak adamlar icin dustugumuz hallere bak, hep aklimda, anilarimiz canlaniyo gozumun onunde ama bunlarda gecicek, zaman herseyin ilacidir, hayat bizim icin, garip, neler cikicak daha karsina, analar ne yigitler dogurur, boylelerinden uzak tutsun allah, ay cok sinirlendim tutmayin beni

Bu kadar kolay seni silen adam zaten sana ait olmamış hiç... o gözlerinden akan bir damla yaş ona çok tatlım... bir de seni de mutlu eden çıkar sözü insanı delirtir:(( kendini ağlamaya verme çık dolaş arkadaşarınla ol... başlarda zor ama zamanla alışırsın.. Kıyamam sana şansın bahtın açık olsun canım... inşallah senin kalitene layık bir adam çıkar karşına...

yanmasin! napmicez, takmicez, kendi hayatimiza bakicez ve ileri dogru mars diye yuricez

kariyerle ugrasip en iyisi ben olucam, o benim gibi birini kacirdigi icin kendi derdine yansin

Back
X