msj atasım var sefgilim seni cok özledim diye(((((((
Hangimizin yok ki? .... Atma sakın!! Ölsen de atma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj atasım var sefgilim seni cok özledim diye(((((((
Hangimizin yok ki? .... Atma sakın!! Ölsen de atma..
böle askere gidince mektup atmak geldi aklıma o kız nasıl bizim hayatımıza girdiyse bende öle girmek istiyorum cnm aksam 3 kere gördüm rüyamda 2 sinde agladım birinde benleydi
Ben de görüyorum canım kafaya sürekli takmaktan işlemiş içimize artık.. Bence sen hiçbirşey yapma döneceği varsa zaten döner merak etme..![]()
aglamaktanmi gozlerin kurumus? :S gecmis olsun
fala hic inanmam gittim fal baktirdim iyimi : /
:S nasil ya hapin yan etkisi intiharmi? :S
bende bi tanidiga baktrdm ztn, aklindan cikma msj at falan ddi, bi aya mutluluk varmis, bakalim hayirlisi, msj atmazdm ben cunku bi hafta oldu konusmuoruz, acayip gurur var ama simdi dusunuyorum 2 gune sinavi var, acaba msj atsammi diye bol sans deyip tek, sence?
ay allah korusun, sacma seyler onlar, atlaticaz bunlari guzelim
bencede atmiim, zaten sorunu o cikardi, geri doncek biri varsa o, ben ustune gidipte dahada uzaklastiririmda, korktum aklindan cikma deyince ya, benim derdim o geri gelsin ben yok diyim, kotumu bu, sence gucum olurmu istemiyorum demeye?
kimse yokmu ya kızlar nerdesiniz cok sıkıldım
bnde aynı durumdayım bn burda kotuyum o nasıl devam edıyo hıcmı canı acımıyo dıye senınkı ne kadar oldu ayrılalı
ay yine cok sinir oldum bak, gicik adam, hadi arasin artik11 gun olmus hic konumayali woooow, oda mutsuz bundanda eminim, baskalari yuzunden ayrildik biz yine yaa, adim gibi eminim, diyo seni gorunce yada sesini duyunce anilarim gelio aklima ve tekrar seni istiyorum, facede bakmicam artik, fotolarimiz eskileri anlatio su ani dahada zorlastiriyo, be adam madem ayriligimiz senide uzuyo ve anilarimizi dusundukce beter oluyosun, biz niye ayriliyoruz yaaaa
olmıyınca olmuyo demı ben artık napalım kader dıılmıs nasıp dıılmıs dıorum artık ama cok kotuyum mutsuzum boyle hayat gıtmıyo be
aynen gitmiyo onu hayatımın merkezi yapmışım bide heryermi grdü benm cok utanıyormbide benden baskasylamı evlncen utnma faln dyodu
Birlikte olduk deme sakın??![]()