adım adım hedefe eskiyle

eskirokfor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
191
44
43
Gaziantep
Slm kızlar daha önceki topiğim yarım kaldı kilo verenler oldu ama ben kilo veremedim ve bi ara topikten koptum az bi süre olmasına rağmen dönüşte kimse yoktu.86 kiloyum 170 boyundayım 25 yaşındayım kilosu bana yakın olan gerçekten bu dertten muzdarip topiğe devam edecek sohbet edecek dertleşecek birlikte kilo verecek motive edecek arkadaşları arıyorum yalnız fazla kişi olmasın diye dşündüm o zaman her şey karışıyor :) 5 kişilik mini ama başarılı bir topik olsun istiyorum.:54:

Selam canım ben seninle takip ederim ama tek sorunum var tartılmıyorum.
Tartılırsam motivasyonum bozuluyor ve diyeti bırakıyorum.
Şuan diyetteyim tahmini kilom 90 civarı yaklaşık 2 aydır yapıyorum 48 bedenden 44 e düştüm.
Ben kilo verdim kısmını içine girdiğim elbiselerden anlıyorum :)
Seninle günlük yediklerimi paylaşırım, hangi elbiselerin içine girdiğimi falan paylaşırım eğer istersen.

Selam canım ben seninle takip ederim ama tek sorunum var tartılmıyorum.
Tartılırsam motivasyonum bozuluyor ve diyeti bırakıyorum.
Şuan diyetteyim tahmini kilom 90 civarı yaklaşık 2 aydır yapıyorum 48 bedenden 44 e düştüm.
Ben kilo verdim kısmını içine girdiğim elbiselerden anlıyorum :)
Seninle günlük yediklerimi paylaşırım, hangi elbiselerin içine girdiğimi falan paylaşırım eğer istersen.

tabi ki canım çok sevinirim ben de 10 gün falan tartılmama kararı aldım senin yaptığında mantıklı çünkü tartıda düşüş görmeyince motivasyon bozuluyor ama iki beden incelmişsin tebrik ederim benle burdan yediklerini yaptıklarını paylaşırsan çok mutlu olurum ben de 44 bedenim şu an

Merhaba. Benim boyumda 170 cm. 94 kiloyum. Leslie Sansone 3 mil with pounds programını uyguluyorum üç gündür. Yarından itibaren de 1v1 basketbol oynayacağım. Spor konusunu sabitledim ama maalesef boğazım durmuyor. Birbirimize destek olalım. :) Sizce bu boğazı durdurmam için ne yapmam gerek?

Merhaba. Benim boyumda 170 cm. 94 kiloyum. Leslie Sansone 3 mil with pounds programını uyguluyorum üç gündür. Yarından itibaren de 1v1 basketbol oynayacağım. Spor konusunu sabitledim ama maalesef boğazım durmuyor. Birbirimize destek olalım. :) Sizce bu boğazı durdurmam için ne yapmam gerek?

meraba canım öncelikle hoşgeldin 3.kişimizsin :)
geçen yıl ben de 91 dim 1.5 ayda yürüyüş ve diyetle 11 kilo verdim fakat 4 ü geri aldım
boğazı tutmak gerçekten zor iş ben de 4 gündür diyeteyim dün kötü bir şey oldu ve hemen yemeğe sığındım patlayana kadar yedim sonra durup düşününce mutlu olmak değil daha beter üzüntünün üstüne bir de pişman oldum bugün çok az yiyerek dünü telafi etmeye çalışıyorum şuan.Dün ki olayın etkisi geçmedi hala ama az yiyince en azından kendimize kötülük yapmıyor oluyoruz bu konuda da destek çok önemli canım inş birbirimize destek olacağız:)
canım bir şey isteyince bugüne kadar onu ne kadar çok yediğimi düşünüyorum ve bana çok zarar verdiğini yada ufak bir iş yapıyorum müzik dinliyorum geçiştirmeye çalışıyorum tavsiye ederim

Aslında ilk başta motive amaçlı şu 3 günde 5 kilo tarzı bir diyet yapıp tartıda rakamın azaldığını görünce kilo vermek daha etkili olur gibi geliyor. Böylelikle metabolizmayı da şaşırtmış oluruz.

Aslında ilk başta motive amaçlı şu 3 günde 5 kilo tarzı bir diyet yapıp tartıda rakamın azaldığını görünce kilo vermek daha etkili olur gibi geliyor. Böylelikle metabolizmayı da şaşırtmış oluruz.
evet canım mantıklı ben de 7 gün isveç yapmayı düşündüm ama bi kalp rahatsızlığım var riske atamadım bi anda fazla vermeyi sen yapabilirsin bi hastalığın yoksa ama kalıcı değil tabi sadece motive amaçlı çünkü kas eriyor ve su gidiyor o tarz diyetlerde biliyorsun ayrıca sana yeşil çay içmeni öneririm bol bol içine funda yaprağı ve biberiye de koy bunlar da yağ yakıcı etkide hatta matede alabilirsin cnm mate çok etkili metabolizma hızlandırma konusunda fakat ben sigara içtiğim için mateyi kullanmıyorum etkileşimi biraz tehlikeliymiş de

Arkadaslar musade ederseniz bende sizinle birlikte bugun itibariyle diyete baslamak istiyorum. Baslikta 3 4 kisi yazdigi icin emin olamadim grubun dolup dolmadigindan. Eger dolmadiysa kendimi tanitmak isterim.

Bu sabah aç karna tartıldım. 93.2 çıktı. 10 günde bir ölçülmeyi planlıyorum. Tartıdaki rakama pek bağlı kalmak istemiyorum. O yüzden yakın zamanda vücut ölçülerime bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah aç karna tartıldım. 93.2 çıktı. 10 günde bir ölçülmeyi planlıyorum. Tartıdaki rakama pek bağlı kalmak istemiyorum. O yüzden yakın zamanda vücut ölçülerime bakacağım.
güzel bir siteye benziyor canım ben de bi bakarım, bencede tartıya takılma kendini tartıdan daha iyi bilirisin :)
ben de devam ediyorum ama bugün bir dondurma yedim dayanamadım akşama ekmek falan yemeyerek telafi edicem umudumu yitirmeyecceğim bu sefer bırakmak yok

Benide araniza aldiginiz icin tesekkur ederim kizlar. Ben kendimi bildim bileli 60i gecmiyen biriydim cunki vucudum kg almaya alisik oldugundan cok dikkat ederdim hatta 61i tartida gorsem hemen diyet yapar 55e dusmeye calisirdimki bundan iki sene once 53 kiloyu bile gormus bi insanim ama hersey bir sene once basladi. Cesitli sebeblerden dolayi aniden kilo almaya basladim bu sebeblerden biride hamileligimdi ama tek sebep bu degildi cunki gebeligimede 70 kiloyla baslamisdim. Uzun uzun anlatmaktansa bende hemen şahsima özel listemi yazim :)

boy: 170
kilo: 85.9
ilk hedef: 80
ikinci hedef : 75
amaç: 60

Benim tarti gunlerim normalde cumartesiler ama bundan sonra pazartesi tartilmaya dikkat ederim. buarada iki hafta once 90.9 kiloyla basladim dikkat etmeye ama bir cok yanlisim oldu eminim. Simdilik bu kadar insallah birbirimize yeteri kadar destek verebiliriz cunki motivasyona cok ihtiyacim var :)

Son düzenleme:
canım bu arada siteye ben de baktım ve kayıt oldum gerçekten çok güzelmiş herkese tavsiye ediyorum :)

Benide araniza aldiginiz icin tesekkur ederim kizlar. Ben kendimi bildim bileli 60i gecmiyen biriydim cunki vucudum kg almaya alisik oldugundan cok dikkat ederdim hatta 61i tartida gorsem hemen diyet yapar 55e dusmeye calisirdimki bundan iki sene once 53 kiloyu bile gormus bi insanim ama hersey bir sene once basladi. Cesitli sebeblerden dolayi aniden kilo almaya basladim bu sebeblerden biride hamileligimdi ama tek sebep bu degildi cunki gebeligimede 70 kiloyla baslamisdim. Uzun uzun anlatmaktansa bende hemen şahsima özel listemi yazim :)

boy: 170
kilo: 85.9
ilk hedef: 80
ikinci hedef : 75
amaç: 60

Benim tarti gunlerim normalde cumartesiler ama bundan sonra pazartesi tartilmaya dikkat ederim. buarada iki hafta once 90.9 kiloyla basladim dikkat etmeye ama bir cok yanlisim oldu eminim. Simdilik bu kadar insallah birbirimize yeteri kadar destek verebiliriz cunki motivasyona cok ihtiyacim var :)
aramıza hoşgeldin cnm tekrardan, iki haftada çok güzel kilo vermişsin bunu devam ettirirsen başarırsın zaten buna inan :) ayrıca kısa yazmana gerek yok az kişi olmamızdaki amaç bi yandan da dertleşmek çünkü en büyük problemimiz strese girince yemek yememiz ve çevredekilerin bizi anlamaması ve desteklememesinden dolayı motivasyonumuzun düşmesi ben hepinizi seve seve dinlerim;) ayrıca sana özelden de bir msj atıcam bakarsan sevinirim

Hosbulduk canim :) Bundan boyle her gun yazarim bu baslik altina zaten bu basligi gordugum icin kayit oldum kendime zayiflama arkadasi aradigimdan yalniz vermek zor oluyor. Strese girince yemek konusunda sana katiliyorum bende kilolarimi moral bozuklugundan ve uzuntuden yedigim icin aldim zaten. Cok kilo aldigimi fark edip tartiya cikip sok oldugumda iyice bunalima kapildim her sey cok buyudu gozumde. Mesela iki hafta oncede zor motive oldum baslamaya. 30 kilo vermen lazim eskiden oldugu gibi sadece 5 kilo (o zamanlar en cok verdigim kilo 5ti) degil bunu nasil basaricaksin diye uzuluyordum ama ben simdiden 5 kg verdim bile. Vermem gereken 25 kg 30 kgdan daha hos geliyor kulaga ;) Bu sabah tartildim 85.2ydim yani cumartesinden beri iki gunde 700gr vermisim. Ins kg vermeye devam ederimde sizlerin sayesinde de hevesim hic dusmez cunku cok bunaldim artik. Ben hep zayif bir insandim ve simdi cevremdeki insanlarin bakislarina tahammul edemiyorum devamli cok kg aldigimdan suratimin bile degistiginden dem vuruyorlar kimi gorsem sok oluyor. Oyleki ben artik asosyallesmeye bile basladim tek bu yuzden :( Olmayan kiyafetlerimden bahsetmek bile istemiyorum. Hep ayni seyleri giyiniyorum yeni seyler alip buyuk bedene alismiyim diye. Bu sefer kararim tam vericem! Simdilik 70li kilolari tartida gormek bile benim icin bir hayal 79.9 olsam bile bana yeter cunki gectigimiz aralik ayindan beri 7li rakamlari hic gormedim yani tam 9 aydir. Icimi doktum rahatladim. Bu firsati verdiginiz icin tesekkur ederim arkadaslar. Dilerseniz nelere dikkat ettigimi yazabilirim size ve lutfen sizlerde yazin.

Hayatsevi merhaba. Benim icin bir sakincasi yok hatta cok guzel aramiza katilirsan. Sanirim o zaman tam 5 kisi oluyoruz. Minik grubumuzla zayiflamaya doymayiz insallah :) ama topigi acan ben degilim elbette diger arkadaslarimin da dusuncelerini almak gerek ki hepsi birbirinden tatli muhakkak sana destek vericeklerdir.

Back
X