adım adım hedefe eskiyle

ıns onlarda onaylarlar canım :) 5 kisi bencede cok deıl :) ama daha fazla olunca ınsanın kafası karısıyo topıgı acan arkadasmz haklı :) bol saglıklı az kilolu günler :) :):):):)

ya ben cok cabuk pes edıyorum :( :( boylede guzelm dıyorum ve bırakıyorum :( ve esımınde bunda etkısı buyuk seni boyle seviyorum ben dıyo kendısıde kılolu :) ama cok ıyı bırıdır :)) ama ben artk kıyafet aramaktan ınsanlarn bana yemek yerken tuhaf tuhaf bakmalarından cok sıkıldm :( :( telden grdgm ıcın zor oluyo yazmak :) ama gırmeye calıscm :) soyle sureklı yazısabılcm dıyet arkadasm olsa keske saglık meslek mezunuyum yanı hemsırelk bolumu ama calısmyorm :) aynı zamanda bebegim olsun istiyorum 6 aylk evlıyım korunmuyorz ama olmadı bi türlü hamlle kalamadm acaba kilodanmıdır cok endıselenıorm :( yardım edın destek olalm bırbırımızeee ;) ;) ;)

ya ben cok cabuk pes edıyorum :( :( boylede guzelm dıyorum ve bırakıyorum :( ve esımınde bunda etkısı buyuk seni boyle seviyorum ben dıyo kendısıde kılolu :) ama cok ıyı bırıdır :)) ama ben artk kıyafet aramaktan ınsanlarn bana yemek yerken tuhaf tuhaf bakmalarından cok sıkıldm :( :( telden grdgm ıcın zor oluyo yazmak :) ama gırmeye calıscm :) soyle sureklı yazısabılcm dıyet arkadasm olsa keske saglık meslek mezunuyum yanı hemsırelk bolumu ama calısmyorm :) aynı zamanda bebegim olsun istiyorum 6 aylk evlıyım korunmuyorz ama olmadı bi türlü hamlle kalamadm acaba kilodanmıdır cok endıselenıorm :( yardım edın destek olalm bırbırımızeee ;) ;) ;)

Kızlar sizlerden ricam herkes boy kilo yaş hedef ve amaçlarını yazsın ben de bugün her şeye bakıp yarın bir plan sunacağım sizlere birlikte karar vericez yolumuza tekrardan hoşgeldiniz;)

O zaman ilk hedefi ben söyleyeyim. Boyum 170 cm. Kilom 93.2. Amacım şu kadar sayı zayıflamak değil. Sadece üstümdeki fazlalığı taşımaktan sıkıldım artık. İstediğim kıyafetin bedenini dükkanda rahatça aramak istiyorum. Ne zaman bir dükkana girsem 46 beden bir şey bulamıyorum. Sanki özellikle kiloluların giyinmeye hakkı yokmuş gibi davranıyorlar. Bu sebeple fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Hiçbir zaman mankenler gibi olmayı hayal etmedim. İnşallah hepimiz istediğimiz vücuda sahip oluruz.

boy: 170
kilo: 85.2
ilk hedef: 80
ikinci hedef : 75
amaç: 60

Kizlar bu aksam misafirim vardi yemekte iki haftadir saat 5ten sonra agzima lokma koymuyordum ama onlarin yaninda ayip olmasin diye corba ictim biraz salata yedim ve kendimi cok mutsuz hissediyorum oysaki ne yemeklerden yedim ne tatlidan nede kahvenin yaninda pastadan ama kilolarimdan sisman olmaktan o kadar biktimki bu bile moralimi bozmaya yetti. Ustelik yine beni gorunce sok oldular ve bu kg vermis halinmi diye sordular. Bir an once vermeliyim bir an once!

moral bozmak yok kızlar kımse ıcın deıl kendımız ıcın kılo vericez :) hem bunları diyenlerin oyle zayıf yada normal kiloda kalacakları ne malum... Rabbim büyük hepimizin gönlüne gore versin :) boy:168
kilo:96
ilk hedef :85
ikinci hedef: 75
amac : 65
allah yardımcımız olsun :):):) seviliyorsunuzzzz cokkkkk :) cunku beni en iyi siz anlyorsunuzzzz ;););) :*

Bunlari diyenlerden biri iki sene once yuvarlaniyordu canim! Sen cok kilo vermissin diyince yoo ayni kilodayim ben dedi. Gectigimiz seneler cok topluydun ama dedim itiraz etti en fazla 2 yada 3 kg oynamistir dedi sanki bilmiyorum o zamanlar nasil gorundugunu allahdan esi kurtardi ve bir aralar hafif kiloluydun ya dedi ;) bu insanlari anlamiyoruuum ne guzel kg vermissin iste kendinle gurur duy onun yerine bi afra tafra ben hep zayif narindim havalari.

Tskürrler eskirokfor bende yazıyim o zaman ilk 94.5 kiloydum şimdi yaş 32 boy 1 69 kilo 82.4 bugün tartildim son on günde 1 kilo daha vermişim hedefim ilk 75 sonra 67 iri yapılı oldugum için daha fazlası bana gitmez zaten bakalım hayırlısı herkese basarilar

Çok teşekkür ederim arkadaşım çok sert bi diyet yapmadım yediklerimi azalttım kahvaltı dışında ekmek yemedim aksam yemeğini de bıraktım günde uç bardak yesil çay ictim siyah çayda da şekeri bıraktım ama maalesef bende spor yok çok hızlı vermedim Şubat'ta başladım ayda 3 4 kilo falan verdim ama kararliyim 75 e inicem

hayallerleyasıyorum aynen katılıyorum canım sana. basardm derken gurur duyması lazm .. Ama ne oldm deıl nolcam demek lazm rabbim büyük hepsini goruyo cok sukur :) gulelifsena canım cok güzel vermsssn basarılarnn devamını dilerm ins bizde kurtuluruz bu kilocuklardan :) dualarmzdan eksık etmeyelm birbirimizi ;) ;) ;)

Gulelifsena ne guzel işte arkadasim yavas yavas ama emin adimlarla vermissin seni tekrardan kutlarim keske bende de biraz sabir olsa da ben de yavas yavas vermek istesem cunki bu sekilde kilolar geri alinmiyormus kolay kolay. Bense bir an once atmak istiyorum bu kilolari uzerimden. Ramazandan once uc hafta boyunca diyet yapip 6 kg vermistim ama ramazanda diyet olmaz diyerek dikkat ederek yedim. Hic kalkmadim tok masadan iftardan sonra hic yemedim sahurda bile ama ona ragmen bayramdan sonra tartildigimda 4 kilosu geri gelmisti bu ne kadar moralimi bozdu anlatamam cunki o 3 hafta cok zorlanmistim tek basina..

Hayatsevi sana katiliyorum canim hic bir zaman pek guvenmemek lazim icinde bulundugumuz durum hemen degisebiliyor. Fazla degil iki sene once 61i tartida gormek benim icin olumken ben 90li kilolara kadar ciktim. Dun aksam corba ve salata yedigimden bugun 300gr almisim. Dayanamadim tartildim sabah demekki aksam yemegi gercekten zararli. Ben tam gaz devam ediyorum yine diyetime saat 5ten sonra tek bir lokma koymak yok agiza!

iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşkar birde birde sabahları maydonoz limon kürü uyguluyorum aç karnına işinize yarar diye düşündüm

Şimdi ilk işim kendime doğru çalışan bir tartı almak oldu. Çünkü tartıma 5 dk aralıklarla çıktığımda 2-3 kilo farkediyor. Anlamadım gitti. Şimdi sinbonun tartısını almayı planlıyorum.

Back
X