adım adım hedefe eskiyle

eskirokfor boy:170
kilo:85
ilk hedef:80

Cass boy:170
kilo:93.2

hayallerle boy:170
yaşıyorum kilo:85.2
ilk hedef:80

hayatsevi boy:168
kilo:96
ilk hedef:85

gülelifsena boy:169
kilo:82,4
ilk hedef:75

nursalkımı kilo:90

Evet sevgili yoldaşlar 6 kişiyiz ve yukarıdaki gibi durumu özetledim,tartılmadan vücut ölçüleri veya eski elbiselerini kıstas alıp tartılmak istemeyen arkadaşlarımız var onlar hariç tartı günümüz pzt.
Gördüğümüz gibi hepimizin boyu kilosu birbirimize yakın bu çok iyi oldu birbirimiz her aynaya bakışımızda anlayacağız.
Kızlar ben tartıldım ve 84.5 civarı çıktım benim tartım digital değil çünkü dijitallere güvenmiyorum bu nedenle de tam gram olarak söyleyemiyorum kbakmayın,bi hafta bi kilo civarı verebilmişim çünkü çok dikkat ettim ve kalori sayımı yaptım sevgili topik arkadşımız cass in önerdiği bir site ilk sayfada var ordan kalori sayımı yapıyorum.
Maalesef bugün diyeti bozdum hamburger yedim hem de menü şeklinde bu nedenle bugün içinde sebze dışında başka bir şey yememeyi lanlıyorm ve arada bozdum diye devam etmemezlik yapmayacağım bence bu çok önemli insanlık hali arada bazı şeyler kaçırabiliriz ama yolumuza devam etmeliyiz.
Kızlar size günde 3 fincan yeşilçay biberiye funda yaprağı mate karışımını öneriyorum gerçekten faydalı,veya 7li çay falan da içebilirsinz.
Ben buradayım ve devam ediyorum.Bu arada spor olarak yürüyüş yapıyorum fakat fazla değil bu günden sonra yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda leslienin videolarındaki ev yürüyüşlerinden yapacağım youtube de var deneyebilirsiniz.
Hepiniz öpüyorum ve allahın izniyle başlamış olduk devamının güzel geçmesini diliyorum:KK39:

canım deildir belki ama ben evlenneli 6 ay oldu hic korunmadk ama olmuyo bilmiyorum rabbim kmmseye aratmasn.. :( 1 yıldan oncede doktor bakmıyo dıye bılıyorm ama ne kadar dogru bılemıyorum tabi :( ıns olur en kısa surede :(

Bende katılmak istiyorum yeni doğum yaptım.
Emziriyorum ama genede diyet yapmak istiyorum. Aranıza alırsanız sevinirim.
Tabiki tam olarak bi diyet olmayacağı için , size göre daha yavaş kilo veririm.

93 ile hamile kaldım 106ile doğuma gittim , bugün 48gün oldu ben 95 kiloyum.

Hayatımdan ekmeği tamamen kesmek istiyorum , hatta un ve una bağlı herşeyi sonuçta ne bana ne bebeğime bir faydası yok. Şekerli ürünlerden de olabildiğince uzak duracağım. Onun dışında yemek olarak kendime kısıt koymuyorum.
Bol bol su tüketeceğim , zaten bebeğim olduğu için bol bol hareket ediyorum. Bunun yanında arttırarak mekik çekeceğim o kadar...
Benide aranıza alırmısınız?

Bende katılmak istiyorum yeni doğum yaptım.
Emziriyorum ama genede diyet yapmak istiyorum. Aranıza alırsanız sevinirim.
Tabiki tam olarak bi diyet olmayacağı için , size göre daha yavaş kilo veririm.

93 ile hamile kaldım 106ile doğuma gittim , bugün 48gün oldu ben 95 kiloyum.

Hayatımdan ekmeği tamamen kesmek istiyorum , hatta un ve una bağlı herşeyi sonuçta ne bana ne bebeğime bir faydası yok. Şekerli ürünlerden de olabildiğince uzak duracağım. Onun dışında yemek olarak kendime kısıt koymuyorum.
Bol bol su tüketeceğim , zaten bebeğim olduğu için bol bol hareket ediyorum. Bunun yanında arttırarak mekik çekeceğim o kadar...
Benide aranıza alırmısınız?
gel canım sen de bilgileirni kısaca yaz:) kimseye hayır diyemiyorum ama amaç kilo vermek kimseyi gözardı edemiyorum hoşgeldin:)

kızlar ben bugün hamburger yediğim için başka bir şey yemedim sürekli birşeyler içiyorum çok acıkırsam bir salata yapacağım spor yok bugün.sizler neler yaptınız

Bugün biraz fazla yedim sanırım. Spor olarak da sadece 30 dakika kondisyon bisikletine bindim. Yarın hastaneye gitmekle uğraşıcam. Eve geldiğimde 1-2 saat kondisyon bisikletine binmeyi planlıyorum. Aslında regl döneminizde pirinç lapası tüketebilirsiniz. Çünkü regl den dolayı oluşan şişliği engelliyor. Bu yüzden iyi olabilir. Onun haricinde bence direkt olarak bir diyet yapmamalıyız. Sonuçta evde her zaman diyete uygun şeyler pişmiyor ve zayıflayıp diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri dönüyor. Onun yerine sağlıklı beslenmeyi amaç haline getirip evde pişen her yemekten azar azar yemeliyiz diye düşünüyorum. Bu arada hiçbir zaman şeker, un, ekmek gibi maddeleri kesmeyin. Bunların hepsi vücudumuz için gerekli besinler. Az yediğiniz sürece hiçbir zararı olmaz. Örneğin ekmeği sadece kahvaltıdad yiyin. Çavdar veya tam buğday tercih edin ama asla kesmeyin. Çok kalorili gözüken ve diyet zamanı kesilen pirinç pilavını Japonlar her öğün yiyorlar ve erkekleri bile 65 kilo. Bunun sebebi içine koydukları azıcık yağ ve tuzdan kaynaklanıyor. Bu yüzden hiçbir besini kesmemeli, azar azar tüketmeliyiz. Biraz yazım uzun oldu, kusura bakmayın kızlar. :D

Bugün biraz fazla yedim sanırım. Spor olarak da sadece 30 dakika kondisyon bisikletine bindim. Yarın hastaneye gitmekle uğraşıcam. Eve geldiğimde 1-2 saat kondisyon bisikletine binmeyi planlıyorum. Aslında regl döneminizde pirinç lapası tüketebilirsiniz. Çünkü regl den dolayı oluşan şişliği engelliyor. Bu yüzden iyi olabilir. Onun haricinde bence direkt olarak bir diyet yapmamalıyız. Sonuçta evde her zaman diyete uygun şeyler pişmiyor ve zayıflayıp diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri dönüyor. Onun yerine sağlıklı beslenmeyi amaç haline getirip evde pişen her yemekten azar azar yemeliyiz diye düşünüyorum. Bu arada hiçbir zaman şeker, un, ekmek gibi maddeleri kesmeyin. Bunların hepsi vücudumuz için gerekli besinler. Az yediğiniz sürece hiçbir zararı olmaz. Örneğin ekmeği sadece kahvaltıdad yiyin. Çavdar veya tam buğday tercih edin ama asla kesmeyin. Çok kalorili gözüken ve diyet zamanı kesilen pirinç pilavını Japonlar her öğün yiyorlar ve erkekleri bile 65 kilo. Bunun sebebi içine koydukları azıcık yağ ve tuzdan kaynaklanıyor. Bu yüzden hiçbir besini kesmemeli, azar azar tüketmeliyiz. Biraz yazım uzun oldu, kusura bakmayın kızlar. :D
söylediğin çoğu şeyde haklısın canım bizler evde yemek yiyen insanlarız ünlüler mesela diyet yaparken diyetisyenleri evlerine özel hazırlayıp yemek gönderiyorlar spor koçları başlarında sürekli spor yapıyorlar dediğin gibi öncelikle sağlıklı beslenmek hedefimiz olmalı ancak kilo verme sürecinde alınan kalorimiz normale göre az olmalı ki kilolar gitsin biraz zayıfladıktan sağlıklı yemeye devam edersek kilo korunmuş olur zaten ben hiç bi zaman diyet yaparken çok az ye bitince herşeyi ye taraftarı değilim zaten ama en azından diyette pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yersek,çaya kahveye şeker atmazsak tatlı canımz istediğinde sadece az şekerli sütlü tatlı yersek,beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yersek çok daha iyi olacağını düşünüyorum ama arada kaçamaklar olabiliyor maalesef:)örneğin ben bugün diyeti resmen mahvettim moralim çok bozuldu yedim pişmanım ama amacım yarını kurtarabilmek

Evet kaçamaklar elbet olabilir. Örneğin bende 3 senedir çaya şeker atmıyorum ama bugün yaptığım kahveye şeker attım. Kaçamaklarımız olursa bile başka yerlerden kısıtlamamız gerekiyor. Bu arada makarnayı çok seviyorsanız, makarnayı haşladıktan sonra mısır ve ton balığı ekleyip tatlandırabilirsiniz. Gayet hafif ve lezzetli oluyor. İçine az yağ koymaya dikkat edin. Birkaç gün önce yeşil çay içmeye başladım. Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Eğer dışarı çıkıp spor yapmaya vaktiniz yoksa Leslie Sansone ile evde yürüyüş programını izleyerek hareketleri yapabilirsiniz. Ben özellikle 3 mil with pounds videosundakileri takip ediyorum. 3 kg luk dumbell ları kullanarak hareket ediyorum. Oldukça yoruyor insanı. Tavsiye ederim ev sporu için. İlk başta dukan diyeti yapmayı planlıyordum fakat et ve tavuk ağırlıklı olması malum bütçeyi aşıyor. Üstelik meyvenin ilk iki aşamada yasak olması çok saçma geldi.

Ara sira kaçamaklar olabilir elbette arkadaslar. Ben mesela 80 kiloya dustugumde haftanin bir gunu kendime odul vericem ve canimin cektigi yemeklerden pisirip yicem hatta tatli ve tuzluda yicem ama tabi bir 5 kilo daha vermeliyim bunun icin.

Ben bugun kahvaltimi domates peynir ve yesil zeytinle yaptim. Ekmek siyah kepek ekmek olsa bile kesinlikle bir lokmada olsa yemiyorum cunki vermem gereken kilo bir iki degil tam 25 kilo. Ekmeksiz yasamaya alistirmam lazim kendimi bundan sonra. Oglen bir avuc kadar taze badem ve ceviz ici yedim. Saat 4te ise aksam yemegi yani son ogunumu yaptim ve taze fasulye yemegi yedim bir tabak yanina da bir kase yogurt. Aksama dogru da yarim saat yuruyus ve bol bol su. Sanirim iki bucuk litre icmisimdir. Benim gunluk ogunlerim iki haftadir hemen hemen bu kizlar.

selam kızlar bugün kahvaltıda mısır gevreği yedim , geç uyandığım için arada bir şey yemedim akşam yemeği olarak da tavuk ızgara 2 dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim ayrıca bi saatte tempolu yürüyüş yaptım,bugün iyi geçiyor gibi sizde durumlar ne

Back
X