Bugün biraz fazla yedim sanırım. Spor olarak da sadece 30 dakika kondisyon bisikletine bindim. Yarın hastaneye gitmekle uğraşıcam. Eve geldiğimde 1-2 saat kondisyon bisikletine binmeyi planlıyorum. Aslında regl döneminizde pirinç lapası tüketebilirsiniz. Çünkü regl den dolayı oluşan şişliği engelliyor. Bu yüzden iyi olabilir. Onun haricinde bence direkt olarak bir diyet yapmamalıyız. Sonuçta evde her zaman diyete uygun şeyler pişmiyor ve zayıflayıp diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri dönüyor. Onun yerine sağlıklı beslenmeyi amaç haline getirip evde pişen her yemekten azar azar yemeliyiz diye düşünüyorum. Bu arada hiçbir zaman şeker, un, ekmek gibi maddeleri kesmeyin. Bunların hepsi vücudumuz için gerekli besinler. Az yediğiniz sürece hiçbir zararı olmaz. Örneğin ekmeği sadece kahvaltıdad yiyin. Çavdar veya tam buğday tercih edin ama asla kesmeyin. Çok kalorili gözüken ve diyet zamanı kesilen pirinç pilavını Japonlar her öğün yiyorlar ve erkekleri bile 65 kilo. Bunun sebebi içine koydukları azıcık yağ ve tuzdan kaynaklanıyor. Bu yüzden hiçbir besini kesmemeli, azar azar tüketmeliyiz. Biraz yazım uzun oldu, kusura bakmayın kızlar.