- Konu Sahibi eskirokfor
-
Selam canım ben seninle takip ederim ama tek sorunum var tartılmıyorum.
Tartılırsam motivasyonum bozuluyor ve diyeti bırakıyorum.
Şuan diyetteyim tahmini kilom 90 civarı yaklaşık 2 aydır yapıyorum 48 bedenden 44 e düştüm.
Ben kilo verdim kısmını içine girdiğim elbiselerden anlıyorum :)
Seninle günlük yediklerimi paylaşırım, hangi elbiselerin içine girdiğimi falan paylaşırım eğer istersen.
Merhaba. Benim boyumda 170 cm. 94 kiloyum. Leslie Sansone 3 mil with pounds programını uyguluyorum üç gündür. Yarından itibaren de 1v1 basketbol oynayacağım. Spor konusunu sabitledim ama maalesef boğazım durmuyor. Birbirimize destek olalım. :) Sizce bu boğazı durdurmam için ne yapmam gerek?
evet canım mantıklı ben de 7 gün isveç yapmayı düşündüm ama bi kalp rahatsızlığım var riske atamadım bi anda fazla vermeyi sen yapabilirsin bi hastalığın yoksa ama kalıcı değil tabi sadece motive amaçlı çünkü kas eriyor ve su gidiyor o tarz diyetlerde biliyorsun ayrıca sana yeşil çay içmeni öneririm bol bol içine funda yaprağı ve biberiye de koy bunlar da yağ yakıcı etkide hatta matede alabilirsin cnm mate çok etkili metabolizma hızlandırma konusunda fakat ben sigara içtiğim için mateyi kullanmıyorum etkileşimi biraz tehlikeliymiş deAslında ilk başta motive amaçlı şu 3 günde 5 kilo tarzı bir diyet yapıp tartıda rakamın azaldığını görünce kilo vermek daha etkili olur gibi geliyor. Böylelikle metabolizmayı da şaşırtmış oluruz.
tabi ki canım yerimiz var buyur gel :)Arkadaslar musade ederseniz bende sizinle birlikte bugun itibariyle diyete baslamak istiyorum. Baslikta 3 4 kisi yazdigi icin emin olamadim grubun dolup dolmadigindan. Eger dolmadiysa kendimi tanitmak isterim.
güzel bir siteye benziyor canım ben de bi bakarım, bencede tartıya takılma kendini tartıdan daha iyi bilirisin :)Bu sabah aç karna tartıldım. 93.2 çıktı. 10 günde bir ölçülmeyi planlıyorum. Tartıdaki rakama pek bağlı kalmak istemiyorum. O yüzden yakın zamanda vücut ölçülerime bakacağım.
canım bu arada siteye ben de baktım ve kayıt oldum gerçekten çok güzelmiş herkese tavsiye ediyorum :)Bu sabah aç karna tartıldım. 93.2 çıktı. 10 günde bir ölçülmeyi planlıyorum. Tartıdaki rakama pek bağlı kalmak istemiyorum. O yüzden yakın zamanda vücut ölçülerime bakacağım.
aramıza hoşgeldin cnm tekrardan, iki haftada çok güzel kilo vermişsin bunu devam ettirirsen başarırsın zaten buna inan :) ayrıca kısa yazmana gerek yok az kişi olmamızdaki amaç bi yandan da dertleşmek çünkü en büyük problemimiz strese girince yemek yememiz ve çevredekilerin bizi anlamaması ve desteklememesinden dolayı motivasyonumuzun düşmesi ben hepinizi seve seve dinlerimBenide araniza aldiginiz icin tesekkur ederim kizlar. Ben kendimi bildim bileli 60i gecmiyen biriydim cunki vucudum kg almaya alisik oldugundan cok dikkat ederdim hatta 61i tartida gorsem hemen diyet yapar 55e dusmeye calisirdimki bundan iki sene once 53 kiloyu bile gormus bi insanim ama hersey bir sene once basladi. Cesitli sebeblerden dolayi aniden kilo almaya basladim bu sebeblerden biride hamileligimdi ama tek sebep bu degildi cunki gebeligimede 70 kiloyla baslamisdim. Uzun uzun anlatmaktansa bende hemen şahsima özel listemi yazim :)
boy: 170
kilo: 85.9
ilk hedef: 80
ikinci hedef : 75
amaç: 60
Benim tarti gunlerim normalde cumartesiler ama bundan sonra pazartesi tartilmaya dikkat ederim. buarada iki hafta once 90.9 kiloyla basladim dikkat etmeye ama bir cok yanlisim oldu eminim. Simdilik bu kadar insallah birbirimize yeteri kadar destek verebiliriz cunki motivasyona cok ihtiyacim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?