- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi eskirokfor
Bu başlık neden bu kadar ölü ya? Halbuki birlikte şuraya haftalık bildirim yapardık eskiden. Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah be canım çok çok haklısın ama insanın elinde olmuyor onsuz her şey çok tatsız kötü geliyor banaEskicim, ablacım o adam seni önemsemiyorsa bırak bence. Şu an hoşlandığın adam nedense insanların zayıf yönlerinden faydalanıyor gibi geldi. Bırak gitsin. Değmez.
içimizi baymadın canım hatta anlat daha detaylı nasıl rahatlayacaksan ben dinlerim seni ben de çok kötüyüm bu aralarKizlar topigin kapandigini düsünüyordum. Sizi burda görünce çok sevindim. Bir umut bakim demiştim ve iyiki bakmişim. Sizlerin durumu nasil bilmiyorum ama ben ağir bir depresyon geçiriyor gibiyim son bir aydir. Işin kötü olan yani tüm mutsuzluğumu yemek yiyerek çikarmam. 78ye kadar düşmüştüm. Son tartildiğimda 87 küsürü gördüm. Ondan beri dahada bitiğim. Motivasyonumu kaybettim iyice ama pes etmekte istemiyorum. Daha fazla böyle yaşamak istemiyorum. Içinizi baydim biliyorum ama bunlari paylaşicak başka kimsem yok. Lütfen anlayişla karşilayin beni. Sizleri tekrar okumak güzeldi. Tekrardan söyliyim dedim. Içimi döktüm. Daha iyiyim![]()
ne durumdasın casscim işe yaradı mı karatay ?Kızlar karatay diyetine başlamış gibi bir şey oldum. Tam tamına uygulamasam da ekmek ve şekerli şeyleri tam anlamıyla kestim. 3 gündür ekmek yemiyorum ki bu benim için bir mucize :) Şimdilik uygulamaya devam edip sonuçlarını gözden geçireceğim.
91 oldum. 2 haftada 2 kilo verdim. Kimse bir şey farketmedi ama nedense hafiflediğimi hissediyorum. :)ne durumdasın casscim işe yaradı mı karatay ?
Aman ablacım arada bir gelip gidiyorsun, bu sefer ortalıktan kaybolmamanı umuyorum :) Biz bu işe birlikte başladık. Birlikte bitireceğiz. İnanın ki eskiden markete girince her şeye dadanan ben şimdi evin ihtiyacını alıp çıkıyorum. Kendimi daha dinç hissediyorum, o junk-food tipi çöp paketlenmiş yiyecekleri yemedikçe. Siz de öyle yapın. Paketlenmiş hiçbir gıda yararlı değildir. Tatlı sattıkları her şeyin içinde mısır şurubu var.kızlar bu gece ve yarın da yazacağım sık sık 3 4 kişi toplanıp eskilerden yeniden başlayabiliriz birbirimizi hiç görmesek de dertlerimizin bir kısmı aynı ve bizi bizden başkası anlayamaz sizleri seviyorum ve hakeetiğimiz güzel günleri bir an önce yaşamamızı diliyorum :) ben buralarda olacağım artık yeniden başlasak haftada 1 kilo bile versek ay sonu 4 kilo herşeyi değiştirebiliriz birbirimize destek olarak
bravo casscim kimse bişey farketmesin boşwer hafifleme hissi süper :)91 oldum. 2 haftada 2 kilo verdim. Kimse bir şey farketmedi ama nedense hafiflediğimi hissediyorum. :)
Ben de hellimi seviyorum canım özellikle diyet yaptığım dönemlerde kurtarıcım olmuştur.ama motivasyonum kalmadı hiç kahvaltı da hamburger yediğim nile oluyor bi de çok özlüyorum sevdiğimiEski ablacım normalde ağzımda boş durmazdı. Şimdi okuldan 2 de geliyorum. Kahvaltı yapmayı kestim. Çünkü yesem de yemesem de 5-6 saate acıkacağım için en azından o öğünü yok sayıyorum. Geldiğimde yumurta domates hellim falan yiyorum ki hellim çok lezzetli bir şey. İçinde nerdeyse hiç yağ yok. Kızartırken yağ kullanmaya da gerek yok. O yüzden hellimli salata çok hafif ve doyurucu bir öğlen yemeği olabilir. Tavsiye ederim. Bütün gün başka şeylerle uğraştığım yemek aklıma bile gelmedi. Eski ablacım sen de öyle yap. Başka şeylerle ilgilen. Bir de özellikle aklına yemek geldiği zaman diş fırçalamak iştahı kesermiş. Onu da deneyebilirsin.
Şu diyetisten fikrini bir türlü sevemedim ablacım. Şu saatte şunu yicem diye hiçbir zaman kendimi planlayamadım. Bence sen Karatay kitabını bir alıp oku. Ordakilere göre bir şey denersin.En iyisi yeniden diyetisyene gitmek galiba.belki o zaman biraz düzene girerim bu sabah gözleme yedim iki tanekendimden nefret ettim yahu
haklısın canım ama tam saat saat uymuyorum diyetisyenim esnek yapıyor saatleri de yemek çeşitlerini de diyetisyene gitmek için sebebim ise her hafta tartılıyorsun ya o zaman mecburen uyuyorum ben ve ilk 11 kilomu ve ardından verdiğim 6 kiloyu hep diyetisyenle verdim.Şu diyetisten fikrini bir türlü sevemedim ablacım. Şu saatte şunu yicem diye hiçbir zaman kendimi planlayamadım. Bence sen Karatay kitabını bir alıp oku. Ordakilere göre bir şey denersin.
canım ben de yarın diyetisyene gidicem diye bugün saçmaladım sonra da dayanamayıp kustum çok zararlı yaptığım şey biliyorum ama artık ben de çok dikkat edicemBugün saçma sapan bir çok şey yedim. Pişman oldum şu an. Yarından itibaren kendime sıkı bir sınırlama getireceğim.