• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Bu başlık neden bu kadar ölü ya? Halbuki birlikte şuraya haftalık bildirim yapardık eskiden. Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm? :D

Kizlar topigin kapandigini düsünüyordum. Sizi burda görünce çok sevindim. Bir umut bakim demiştim ve iyiki bakmişim. Sizlerin durumu nasil bilmiyorum ama ben ağir bir depresyon geçiriyor gibiyim son bir aydir. Işin kötü olan yani tüm mutsuzluğumu yemek yiyerek çikarmam. 78ye kadar düşmüştüm. Son tartildiğimda 87 küsürü gördüm. Ondan beri dahada bitiğim. Motivasyonumu kaybettim iyice ama pes etmekte istemiyorum. Daha fazla böyle yaşamak istemiyorum. Içinizi baydim biliyorum ama bunlari paylaşicak başka kimsem yok. Lütfen anlayişla karşilayin beni. Sizleri tekrar okumak güzeldi. Tekrardan söyliyim dedim. Içimi döktüm. Daha iyiyim :KK43:
içimizi baymadın canım hatta anlat daha detaylı nasıl rahatlayacaksan ben dinlerim seni ben de çok kötüyüm bu aralar :(

Kızlar karatay diyetine başlamış gibi bir şey oldum. Tam tamına uygulamasam da ekmek ve şekerli şeyleri tam anlamıyla kestim. 3 gündür ekmek yemiyorum ki bu benim için bir mucize :) Şimdilik uygulamaya devam edip sonuçlarını gözden geçireceğim.
ne durumdasın casscim işe yaradı mı karatay ?

kızlar bu gece ve yarın da yazacağım sık sık 3 4 kişi toplanıp eskilerden yeniden başlayabiliriz birbirimizi hiç görmesek de dertlerimizin bir kısmı aynı ve bizi bizden başkası anlayamaz sizleri seviyorum ve hakeetiğimiz güzel günleri bir an önce yaşamamızı diliyorum :) ben buralarda olacağım artık yeniden başlasak haftada 1 kilo bile versek ay sonu 4 kilo herşeyi değiştirebiliriz birbirimize destek olarak

kızlar bu gece ve yarın da yazacağım sık sık 3 4 kişi toplanıp eskilerden yeniden başlayabiliriz birbirimizi hiç görmesek de dertlerimizin bir kısmı aynı ve bizi bizden başkası anlayamaz sizleri seviyorum ve hakeetiğimiz güzel günleri bir an önce yaşamamızı diliyorum :) ben buralarda olacağım artık yeniden başlasak haftada 1 kilo bile versek ay sonu 4 kilo herşeyi değiştirebiliriz birbirimize destek olarak
Aman ablacım arada bir gelip gidiyorsun, bu sefer ortalıktan kaybolmamanı umuyorum :) Biz bu işe birlikte başladık. Birlikte bitireceğiz. İnanın ki eskiden markete girince her şeye dadanan ben şimdi evin ihtiyacını alıp çıkıyorum. Kendimi daha dinç hissediyorum, o junk-food tipi çöp paketlenmiş yiyecekleri yemedikçe. Siz de öyle yapın. Paketlenmiş hiçbir gıda yararlı değildir. Tatlı sattıkları her şeyin içinde mısır şurubu var.

Bugün kahvaltıda bile o kadar abarttım ki anlatamam ve kızlar garip birşey oldu daha geceden sabah yada yarın ne yiyeceğimi düşünüyorum o şekilde motive oluyorum hemen her akşam iki tane sufle yiyorum iyice çıldırdım sonra da çok yiyince vicdan azabı çekip kusuyorum bana ne oluyo hiç anlamadım

Eski ablacım normalde ağzımda boş durmazdı. Şimdi okuldan 2 de geliyorum. Kahvaltı yapmayı kestim. Çünkü yesem de yemesem de 5-6 saate acıkacağım için en azından o öğünü yok sayıyorum. Geldiğimde yumurta domates hellim falan yiyorum ki hellim çok lezzetli bir şey. İçinde nerdeyse hiç yağ yok. Kızartırken yağ kullanmaya da gerek yok. O yüzden hellimli salata çok hafif ve doyurucu bir öğlen yemeği olabilir. Tavsiye ederim. Bütün gün başka şeylerle uğraştığım yemek aklıma bile gelmedi. Eski ablacım sen de öyle yap. Başka şeylerle ilgilen. Bir de özellikle aklına yemek geldiği zaman diş fırçalamak iştahı kesermiş. Onu da deneyebilirsin.

Eski ablacım normalde ağzımda boş durmazdı. Şimdi okuldan 2 de geliyorum. Kahvaltı yapmayı kestim. Çünkü yesem de yemesem de 5-6 saate acıkacağım için en azından o öğünü yok sayıyorum. Geldiğimde yumurta domates hellim falan yiyorum ki hellim çok lezzetli bir şey. İçinde nerdeyse hiç yağ yok. Kızartırken yağ kullanmaya da gerek yok. O yüzden hellimli salata çok hafif ve doyurucu bir öğlen yemeği olabilir. Tavsiye ederim. Bütün gün başka şeylerle uğraştığım yemek aklıma bile gelmedi. Eski ablacım sen de öyle yap. Başka şeylerle ilgilen. Bir de özellikle aklına yemek geldiği zaman diş fırçalamak iştahı kesermiş. Onu da deneyebilirsin.
Ben de hellimi seviyorum canım özellikle diyet yaptığım dönemlerde kurtarıcım olmuştur.ama motivasyonum kalmadı hiç kahvaltı da hamburger yediğim nile oluyor bi de çok özlüyorum sevdiğimi :( hep moralim bozuk

Ve arayıp randevu aldım diyetisyenden yarın gidicem,en son diyetisyeni bıraktığımda 82.7 kiloymuşum bakalım ne kadar almışım moralimi bozmayacağım ama 1.5 ayda 6 kilo vermek hedefim yarın diyetisten dönüşü yazacağım ve artık geri dönüş yok bu sefer yolumdan :)

En iyisi yeniden diyetisyene gitmek galiba.belki o zaman biraz düzene girerim bu sabah gözleme yedim iki tane :KK43: kendimden nefret ettim yahu
Şu diyetisten fikrini bir türlü sevemedim ablacım. Şu saatte şunu yicem diye hiçbir zaman kendimi planlayamadım. Bence sen Karatay kitabını bir alıp oku. Ordakilere göre bir şey denersin.

Bugün saçma sapan bir çok şey yedim. Pişman oldum şu an. Yarından itibaren kendime sıkı bir sınırlama getireceğim.

Şu diyetisten fikrini bir türlü sevemedim ablacım. Şu saatte şunu yicem diye hiçbir zaman kendimi planlayamadım. Bence sen Karatay kitabını bir alıp oku. Ordakilere göre bir şey denersin.
haklısın canım ama tam saat saat uymuyorum diyetisyenim esnek yapıyor saatleri de yemek çeşitlerini de diyetisyene gitmek için sebebim ise her hafta tartılıyorsun ya o zaman mecburen uyuyorum ben ve ilk 11 kilomu ve ardından verdiğim 6 kiloyu hep diyetisyenle verdim.

kızlar diyetisyene gittim ve 84.4 çıktım 3 aydır diyetisyeni bırakmıştım 1.7 kilo almışım sadece sevindim valla pzt başlıyorum :)

size 11 kilo verdiğim listemi yazıyorum şidi:
aç karnına limonlu ılık günde 2 fincan yeşil çay 2 lt su
kahvaltı alternatif 1:
1 su bardağı süt, 5 yemek kaşığı nesfit,1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 çay kaşığı çörek otu
kahvaltı alternatif 2:
çay yağsız tost(normal peynir kaşar değil) söğüş
kahvaltı alternatif 3:
haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,1dilim ekmek,6 zeytin,söğüş
ara1:1 porsiyon meyve veya süt veya yoğurt

öğle yemeği alternatif 1:
100 gram ton balıklı veya tavuklu veya peynirli salata+ayran
öğle yemeği alternatif 2:
1 kase çorba + cacık+1 dilim kepek ekmeği veya simit ayran
öğle yemeği alternatif 3:
patlıcan közleme veya haşlanmış sebze yemeği+1 kase yoğurt+1 dilim ekmek

ara2: 1 su bardağı süt veya 2 meyva veya ayran

akşam yemeği alternatif 1:
200 gram tavuk göğüs +salata+ayran
akşam yemeği alternatif 2:
5 tane et köftesi veya 1 şiş kuşbaşı +salata+ayran
akşam yemeği alternatif3:
7 yemek kaşığı sebze yemeği(az yağlı)
1 su bardağı yoğurt +salata+1 dilim kepek ekmeği

ara3: acıkılırsa yarım yağlı süt 1 bardak

kızlar bu diyette alternatifler olduğu için hiç sıkılmadan yapılabilir
süt yarım yağlı,ekmek tam buğday çavdar veya kepek olacak
3 fincan yeşil çay
keten tohumunu ezip süte veya yoğurda karıştırırsanız bağırsakları iyi çalıştırır

Back
X