• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

ve kızlar size danışmak istediğim bir durum var yürüyüş için çıkamıyorum hava soğuk olduğundan işlerimden ötürü spora da yazılamıyorum evde de plates topum bile yok hareket için bana ne önerebilirsiniz?:KK68::KK37:

Ben de bugün tartıldım 200 gram vermişim biliyorum çok az ama en azından daha az göstermesi bile mutlu etti beni. Eski ablacım ben de maalesf spor için dışarıya çıkamıyorum çünkü her yer yokuş. Yürümesi zevk vermiyor anlayacağın. Leslie Sansone denen bir kadın var. Evde yürüyüş adıyla videoları var. Çok sıkmadan 3-4 farklı hareket yaptırarak yürütüyor. Denemeni tavsiye ederim. Yol uzunluğuna göre 3-4-5 mil tarzı var. 1 mil 10 dakika sürüyor ortalama.

Ben de bugün tartıldım 200 gram vermişim biliyorum çok az ama en azından daha az göstermesi bile mutlu etti beni. Eski ablacım ben de maalesf spor için dışarıya çıkamıyorum çünkü her yer yokuş. Yürümesi zevk vermiyor anlayacağın. Leslie Sansone denen bir kadın var. Evde yürüyüş adıyla videoları var. Çok sıkmadan 3-4 farklı hareket yaptırarak yürütüyor. Denemeni tavsiye ederim. Yol uzunluğuna göre 3-4-5 mil tarzı var. 1 mil 10 dakika sürüyor ortalama.
casscim canım eksik eksiktir 200 gramı küçümseme :) ayrıca deneyeceğim o videoları teşekkür ederim cnm benim

casscim canım eksik eksiktir 200 gramı küçümseme :) ayrıca deneyeceğim o videoları teşekkür ederim cnm benim
Bugün herhalde o 200 gramı vermenin cesaretiyle annemin aldığı dönerden yedim. Çok pişmanım. Şimdi büyük ihtimal verdiğim 200 gramı da geri almışımdır. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Cass canim benim kusura bakma yeni nick aldigini bilmiyordum. Baska biri sandim. Sana cass diye hitap etmemde bir sakinca var mi? Varsa eger yeni nickini kullanabilirim ve tebrik ederim simdiden 200 gram verdigin icin canim kardesim. Bu sekilde devam! Ve o ekledigin fotografi bende gormus ve etkilenmistim internette. Yeniden eklemen cok iyi olmus. Eminim seneye uniye baslamadan once sende saglikli bir vucuda sahip olacaksin o kardesimizin basardigi gibi. Allahtan hepimiz icin irade ve sabir diliyorum! Eski canim hos buldum cok saol. Havalarin soguklugundan bende cikmiyorum artik daha dogrusu ani kg alisimdan sonra birazda moral bozuklugundan. Ben aksamlari hareketli muzik acip biraz tepiniyorum dans edermiscesine :) en az yarim saat. Terlememe yardimci oluyor ve bu sabah doktorda randevum vardi. Size haber verim dedim. Tartildim orda ve 95,3 kg ciktim. Kabus gibi ama uzgun degilim! yarindan itibaren ödem sökücü bitkisel ilac kullanicam doktorun verdigi. Eger vucudumda herhangi bir sekilde degisim olmazsa tibbi ilac yazicak. Simdilik 3 hafta bahsettigimi kullanicam ve bir interniste gorunmemi soyledi. Bobreklerimden kaynaklanabilirmis buyuk bir ihtimal. Cok zayifmisim gibi birde bu dert cikti basima. 78 kiloya inmisken uzuntuden oluyordum halen cok siskoyum diye simdi 85i gorsem benden iyisi yok :P iyiki varsiniz kizlar! Birlikte basaralim ve yaza fit girelim.

Cass canim benim kusura bakma yeni nick aldigini bilmiyordum. Baska biri sandim. Sana cass diye hitap etmemde bir sakinca var mi? Varsa eger yeni nickini kullanabilirim ve tebrik ederim simdiden 200 gram verdigin icin canim kardesim. Bu sekilde devam! Ve o ekledigin fotografi bende gormus ve etkilenmistim internette. Yeniden eklemen cok iyi olmus. Eminim seneye uniye baslamadan once sende saglikli bir vucuda sahip olacaksin o kardesimizin basardigi gibi. Allahtan hepimiz icin irade ve sabir diliyorum! Eski canim hos buldum cok saol. Havalarin soguklugundan bende cikmiyorum artik daha dogrusu ani kg alisimdan sonra birazda moral bozuklugundan. Ben aksamlari hareketli muzik acip biraz tepiniyorum dans edermiscesine :) en az yarim saat. Terlememe yardimci oluyor ve bu sabah doktorda randevum vardi. Size haber verim dedim. Tartildim orda ve 95,3 kg ciktim. Kabus gibi ama uzgun degilim! yarindan itibaren ödem sökücü bitkisel ilac kullanicam doktorun verdigi. Eger vucudumda herhangi bir sekilde degisim olmazsa tibbi ilac yazicak. Simdilik 3 hafta bahsettigimi kullanicam ve bir interniste gorunmemi soyledi. Bobreklerimden kaynaklanabilirmis buyuk bir ihtimal. Cok zayifmisim gibi birde bu dert cikti basima. 78 kiloya inmisken uzuntuden oluyordum halen cok siskoyum diye simdi 85i gorsem benden iyisi yok :p iyiki varsiniz kizlar! Birlikte basaralim ve yaza fit girelim.
Farketmez benim için Cass demeni ablacım :) İzlediğim dizideki bir meleğin adıydı Cass. Trickster da aynı Cass gibi bir meleğin adı. Ruh haline göre değiştiriyorum işte nickleri :D Biz asla pes etmeyeceğiz. İdeal kilomuza kesinlikle ulaşacağız. Seni ve eski ablamı yüzyüze tanımasam da burada cidden sizinle iyi vakit geçiriyorum. Umarım kilomuza ulaşana kadar da bu şekilde devam eder :) Ayrıca sen moralini bozma. Asıl bu sonradan bu kadar alınan kilolar bizim için daha motive edici olmalı. Başkalarına inat, yokuş çıkarken nefes nefese kalınca bakan insanlara inat taş gibi olacağız ben buna eminim ^^

Benimde motivasyonum hic yok. Her gün kendimle savasiyorum resmen. Allahim irade gücü versin bize. Dün yine deliler gibi yedim. Hamur isi, cikolata.. ve bir suru sey daha.

Benimde motivasyonum hic yok. Her gün kendimle savasiyorum resmen. Allahim irade gücü versin bize. Dün yine deliler gibi yedim. Hamur isi, cikolata.. ve bir suru sey daha.
İşte acaba bunun için hepimiz günlük bildirim mi yapsak konuya? Konu çok pasif kalıyor. Başkalarınınkine bakınca onlar her gün ne yediğini ne spor yaptığını bildiriyorlar. Öyle bir devamlılık sağlayabilirsek boğazımızı tutmamızı sağlayabilir. Hepimiz bazen öyle dönemlere giriyoruz ki diyet neymiş yarabbim diyip ne varsa yiyoruz :D Fakat bu konuda anca birbirimize destek olarak kendimize hakim olabiliriz diye düşünüyorum. Her akşam düzenli olarak ne yaptığımızı ne yediğimizi buraya yazalım. Kalori hesaplamasını da diyet arkadaşım sitesinden yaparak o gün kaç kilo verdiğimizi yazalım.

İşte acaba bunun için hepimiz günlük bildirim mi yapsak konuya? Konu çok pasif kalıyor. Başkalarınınkine bakınca onlar her gün ne yediğini ne spor yaptığını bildiriyorlar. Öyle bir devamlılık sağlayabilirsek boğazımızı tutmamızı sağlayabilir. Hepimiz bazen öyle dönemlere giriyoruz ki diyet neymiş yarabbim diyip ne varsa yiyoruz :KK70: Fakat bu konuda anca birbirimize destek olarak kendimize hakim olabiliriz diye düşünüyorum. Her akşam düzenli olarak ne yaptığımızı ne yediğimizi buraya yazalım. Kalori hesaplamasını da diyet arkadaşım sitesinden yaparak o gün kaç kilo verdiğimizi yazalım. Seneye üniversiteye başlayacağım inşallah. İnsanlara ilk izlenim olarak şişko bir kız görünümü yaratmak istemiyorum. Şişman insanları hor görmüyorum ama şişman olmak hastalıkları da yanında getiriyor. Üstelik ben tıp okuyacağım için şişman sağlıksız bir doktorun dediğine insan ne kadar güvenebilir ki sonuçta :D

istersen deniyelim tabi cass. bakalim bir yardimi oluyor mu. ben bir kac gün önce telefonuma bir app indirdim. yediklerini ictiklerini giriyorsun ve sana özel kalori hesabi yapiyor. cok hosuma gitti. eger sizde kullanmak isterseniz appin adini yazabilirim. hatta baktim simdi. fatsecret adinda bir app.

istersen deniyelim tabi cass. bakalim bir yardimi oluyor mu. ben bir kac gün önce telefonuma bir app indirdim. yediklerini ictiklerini giriyorsun ve sana özel kalori hesabi yapiyor. cok hosuma gitti. eger sizde kullanmak isterseniz appin adini yazabilirim. hatta baktim simdi. fatsecret adinda bir app.
Fatsecret ı ben de bir arada denedim. Hala da yüklü telefonumda. Ben kalori takibini diyet arkadaşımdan yapıyorum ama ikisi de birbirine çok benzer. Ben bu yöntemi deneyelim derim ama sanırım ikiniz de siteye pek girmiyorsunuz. O yüzden konu da biraz durgunlaşmış durumda.

haklisin canim cass. bu sekilde birbirimize tam anlamiyla destek olamiyoruz. ben bu siteye sadece siz ikinizle haberlesebilmek icin giriyorum. telefonumdan girdigimde ekran donuyor asiri reklamdan dolayi sanirim ve bu yüzden genelde pcden giriyorum ama takdir edersinki bu her an olmuyor.

haklisin canim cass. bu sekilde birbirimize tam anlamiyla destek olamiyoruz. ben bu siteye sadece siz ikinizle haberlesebilmek icin giriyorum. telefonumdan girdigimde ekran donuyor asiri reklamdan dolayi sanirim ve bu yüzden genelde pcden giriyorum ama takdir edersinki bu her an olmuyor.
O zaman en azından haftada bir gün belirleyelim. Veya ayda bir. Kilomuzu yazalım. O hafta veya artık o ay ne yaptıysak onlardan bahsedelim. Çünkü diyet spor olayı tek başına çekilmiyor. En azından birbirimizle haberleşirsek biraz da motive olur gibi geliyor.

cass canim ayda bir bence cok uzun bir süre. en azindan bana göre. haftada bir güne ne dersin? eskinin de fikrini alalim tabi. cumartesi günleri benim tartilma günüm. yillardir yaptigim bir aliskanlik ama eger dilerseniz baska bir gün de olabilir. benim icin fark etmez. yeterki birlikte verelim kilolarimizi.

haftada bir gün tartılma günümüz olsun kızlar bana uyar günü siz seçin nasıl isterseniz :)
ben bu hafta bayağı boşladım hatta cuma diyetisyen randevum var ama değil vermek kilo almış bile olabilirim :(
belki bu hafta erteleyip diğer cuma giderim en azından randevum da boşa gitmiş olmaz ne dersiniz kızlar öyle yapmak en iyisi galiba

Eger erteleme şansin varsa bir hafta ertele derim bende canim. Hem kendini toparlamis olur diyete devam edersin hem kg vermiş olursun. Bu sekilde gidersen eminim kendini daha rahat hissedersin ve motive olursun tabi ama birde işin öteki yani var. Gerçeklerle yüzleşip hirslanmak gibi. Sen hangi kategoriye giriyorsun bilmiyorum. Ben birinciye :)

Tamam o zaman öyle yapalım. Cumartesi günleri hepimiz tartılalım. Buraya bildirimini yapalım. Ben de bir değişiklik olarak kahvaltı etmeye başladım. Bundan sonra kahvaltı yapacağım.

Back
X