• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Sanırım senin yaptığın stil biraz Karatay diyetine benziyor. Aslında ben de o tarz bir şey deneyebilirim. Çünkü özellikle bugün çok moralim bozuldu. Abim kollarımın çok kalın olduğunu söyledi. :( Herhalde bu kolları zayıflatmak istiyorsam bir öğünümden vazgeçmeliyim. Karatay diyetini inceleyeceğim kızlar. Duruma göre onu yapabilirim.

canim evet. diyete baslamadan önce karatay diyetini inceledim ve hocayi da bir cok kez dinledim televizyonda. onun söylediklerinden etkilenmis olabilirim. ben mesela un ve sekerli hic bir sey yemiyorum ayni onun dedigi gibi. sen bir incele bence de. belki senin vucuduna da iyi gelir. sabahlari yumurta peynir domates vazgecilmezim ve beni tok tutuyor. öglenleri ise badem ve ceviz ici onun dedigi gibi. hoca gunde 2 defa yenmesi gerektigini söylüyor. ve son ögünüm de saat 5e yakin. ya zeytinyagli sebze yemegi yada haslanmis et yada firinda balik.

Ben de sabahları senin dediğin gibi besleniyorum. Tabi ben bir dilim çavdarlı ekmek de yiyorum. Bugün öğlen yemeği olarak 3 tane tavuk kanadı yedim. Yarın senin dediğin gibi yapıcam. Fakat yine de meyvesiz düşünemiyorum nedense. Canan Karatay yasaklamış meyveyi fakat vitamin eksikliği var bende. Ve bu vitaminleri bir şekilde meyveden alıyordum. Sanırım az bir şey düzenli olarak meyve yemeye devam edicem. Hayatımda daha önce pilav veya makarnayı kesmedim. İlk defa deneyeceğim. Yaklaşık bir aydır çikolata yemiyordum. Sadece 2 gün önce yedim. Sanırım pilav ve makarnayı da çikolata gibi kesebilirim. Kızlar internetten bu arada Canan Karatay'ın kitabını bulabilirsiniz. Şimdi indirdim ben de okuyacağım.

Şimdi bitirdim kitabı. Hemen hemen çoğu dediği şey mantıklı. Yarın denemeye çalışacağım. Ne zaman okuldan gelsem öğle yemeğine ne yiyeyim diye düşünüyordum. Şimdi öğle yemeği için kitapta güzel bir tarif buldum. Bulgur salatasını deneyeceğim.

selam kızlar uzun süredir yokum çünkü diyeti bozdum ve başka olaylardan dolayı canım çok sıkkın kendimiz toparlayıp aranıza bir an önce kararlı ve azimli bir şekilde dönmek istiyorum:KK16:

hanımşlar nerdesiniz hbu saate kadar kimse tartı sonucunu yazmamış ben yazayım 81.8 çıktım 100 gr gitmiş gibi ama regl döneminde bende fazla çıkıyorum perşembeye tekrar tartılcam

Ben de tartıldım bugün, 91.5 kilo çıktım. Yani 400 gram almışım. Ama daha önce de dediğim gibi regl döneminde zayıf çıkarım tartıda.

Kizlar ben de sabah tartildim aç karnina ve tarti tam 81 kg gösterdi. Bu demek oluyorki sadece 1 kg gitmis bir haftada. Hüsrana ugramadim desem yalan olur cunki bir an önce 79u görmek istiyorum ama yinede memnunum. Haftada 1 kg fena degil ve yarim kg daha verirsem tam 10 kg vermis olucam. 90,50 kiloyla baslamistim bu zorlu ama keyifli yola :)

Kizlar ben de sabah tartildim aç karnina ve tarti tam 81 kg gösterdi. Bu demek oluyorki sadece 1 kg gitmis bir haftada. Hüsrana ugramadim desem yalan olur cunki bir an önce 79u görmek istiyorum ama yinede memnunum. Haftada 1 kg fena degil ve yarim kg daha verirsem tam 10 kg vermis olucam. 90,50 kiloyla baslamistim bu zorlu ama keyifli yola :)
Verdiğin 10 kilo sırasında gözle görülür büyük bir değişiklik oldu mu peki?

Cass canim dogruyu soylemek gerekirse ben farketmiyorum, sadece kiyafetlerimden anliyorum birde kendimi daha hafif hissediyorum tabi ama cevremdekiler ciddi sekilde fark edildigini soyluyorlar. Yani kilo vermis olmam herkesin dikkatini cekiyor, buda moral oluyor tabi bana. Yalniz 10 kiloya dogru gittigimi fark edince disiplinim azaldi gibi son bir iki gundur, nasil olsa isteyince gidiyorki dusuncesiyle ve bu cok tehlikeli. Kendimi yarindan itibaren toparlamaliyim. Bugun aekadaslarimla bulusucam belki 1000 kalori ustune cikabilirim ama yarin son gaz devam! Hedefim pazartesi gunu 79u gormek ve en kisa zamanda 75e inmek ki istersem ve direnirsem olur. Sizde vericeksiniz canlarim! Yeni yila belki tam anlamiyla zayif olamasakta en azindan normal kiloyla giricez girmeliyiz!

Ve eski canim toparla moralini. Bak aramizda sadece 4 kg var, basaricaz insallah!

selam kızlar düğün kıyafeti bakmaya gittim aldım da ama pek memnun değilim halimden malum 79 olacaktım düğüne giderken ama hala 85 im,aslında bu kadar yemek yememe ve hareketsiz yaşantıma bakınca bu bile iyi daha kilolu olabilirdim.düğün dönüşü ayın 15i civarı diret diyetisyene gidiyorum randevu aldım ve havaların serinlemesiyle yürüyüşe başlıyorum geç de kalmış olsam arada bıraksam da pes etmiyorum kızlar başaracağız:KK71:

Benim de bugün elime medium bir elbise geçti. İnanabiliyor musunuz kolum bile elbiseye girmedi. Annem başkasına vermek istedi ama zayıflayıp onu giyme umudundan elbiseyi veremedim. Yeni yılda o elbiseye girmek istiyorum! İnşallah hepimiz başaracağız!

Benim de bugün elime medium bir elbise geçti. İnanabiliyor musunuz kolum bile elbiseye girmedi. Annem başkasına vermek istedi ama zayıflayıp onu giyme umudundan elbiseyi veremedim. Yeni yılda o elbiseye girmek istiyorum! İnşallah hepimiz başaracağız!
vermemekle çok iyi yapmışsın canım onun içine girince yaşayacağın sevinci en kısa zamanda duymak istiyorum

Kızlar bu akşamdan itibaren bal-tarçın kürünü deneyeceğim. Hem metabolizmanın hızlanmasına hem de iştahın azalmasına yardımcı oluyormuş. Sitede bulunan bir konuya göre arkadaşlar sabah akşam içerek 1-2 kilo vermiş. Kilo verdirmese bile en azından iştahımı keseceği için kullanmayı planlıyorum. Çünkü en büyük sorunum bu boğazım zaten. :D

Kizlar sali aksamindan beri cok fena hastayim. Bu durumda antibiotikum aldigim icin diyet yapamiyorum tabii. AKsine annemin hazirladigi bol yağli ve limonlu tavuk çorbalarindan içiyorum ve midem de çok bulandiği için mide suyumu almasi açisindan genelde kuru ekmek. Bu sabah tartildim 2 kg almisim yani 83 olmusum ama moralimi bozmak istemiyorum. Pazartesi mutkaka 79 olmak istiyordum ama bir hafta geç olurum artik. Zaten agrilardan diyeti falan unutmus durumdayim. Bir an once toparlanip devam etmek istiyorum. Lutfen benim icin dua edin ve diyete devam! Birakmak yok. O kilolar gidecek kizlar!

Kızlar sanırım kimse bakmıyor artık konumuza, 3 sayfaya geri gittim resmen konuyu bulmak için. Bu arada yarım kilo almışım. Yani 91.9 olmuşum. Ama pes etmek yok! Akşamları bir saat yüksek tempoda bisiklete binmeye başladım. 300 kalori yaktırıyor o da. Öğlenleri hafif yemeye başladım. Bugün öğlen sadece salata ve hamsi yedim. Ekmek yemedim. En azından bu iyi bir başlangıç gibi görünüyor. Sizlerin durum ne alem? Sanırım bu aralar hepimiz Osmanlı'daki fetret dönemi gibi duraklama dönemine girdik. ^_^ Umarım en kısa zamanda bu ruh ve vücut halinden çıkarız!

Cass sanirim ikimiz kaldik sadece. Hastaligimdan dolayi diyet yapamadigim icin pazartesi tartilmak istemedim moralim bozulmasin diye malum ondan bir kac gun once tartilmis ve kg aldigimi gormustum buda cok moralimi bozmustu en kotusude motivasyonum sifirlandi ama bugunden itibaren diyete ve kilo vermeye devam! Kesinlikle pes etmicem ve yeni seneye nirmal bir kiloyla giricem. Kendime soz verdim.

Arkadaşlar, Bu işin %50'si beslenme, %50'si spordur. Ne sadece spor yaparak ne de sadece diyetle kilo verebilirsiniz. Haftada 3-4 gün kardiyo içeren sporlar yapıp haftalık diyet uygularsanız başarıya ulaşırsınız.

Faydalandığım site

www.gencvefit.com

Back
X