- 8 Ağustos 2014
- 74
- 26
- 18
- Konu Sahibi eskirokfor
Cok guzel olmus yeni basligimiz arkadaslar, onerimi begenmenize cok sevindim. Eve geldim ama hic su icmedim daha icesim de yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su iç canım zorla biraz kendini her yönden faydalı ben çok içiyorum zaten o nedenle bi sıkıntı olmuyor bendeCok guzel olmus yeni basligimiz arkadaslar, onerimi begenmenize cok sevindim. Eve geldim ama hic su icmedim daha icesim de yok.
ben de 1000 civarı cassciğim canım,ben bugün yürüdüm hızlı tempo ama sıcaktan bi ara nefesim kesildi havalar serinlese azıcık da daha güzel spor yapılırBugün toplam 1090 kalori aldım. Spor yine yok. Spor yapmak gelmiyor nedense içimden. Yağmurun etkisi midir bilmem![]()
canım bitter çikolata yiyebilirsin biraz hem hastasın hem de bitter :) iyi de gelir atlatırsın ve iyi vereceksin benceAdet olduğum için ne spor yapabiliyorum ne de az yiyebiliyorum. Özellikle çikolata canım çok çektiğinden bugün bir parça yiyeceğim. Hayırlısıya şu 3 günü atlatırsam kilo vermek benim için kolaylaşacak.
seni çok iyi anlıyorum cass kurtulacağız inşallah ve bir daha almayacağızİki parça karamelli çikolata yedim. Babam çünkü ondan almış. Annemde nedense kilomla ilgili hep olumsuz şeyler söylüyor ama motive etmek için değil sanırım. Biraz da kilo vermek için sebeplerimden biri de bu aslında. Şu kilom hakkında laf eden annemi susturmak için.![]()
güzel gidiyorsun canım yavaş da olsa geri almamak koşuluyla veriyoruz bence ben de de bir şişkinlik var afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum sinameki de içtim kayısı da yedim neden böle anlamadım bugün bende de spor yokŞimdi tartıldım 92.2 çıktım. Fakat büyük ihtimal kilo verdiğimden değil çünkü regl olduğum zamanlar kilom daha az görünüyor nedense.Bugün sabah 1 yumurta ve 1 dereotlu poğaça yedim. Öğlen maalesef et döner yedim. Akşama da bir tane karnıyarık ve yarım tabak bulgur yiyeceğim. Spor her zamanki gibi yok. 2 günüm kaldı.
Bu arada karnıyarık canınız çok çekerse patlıcanları kızartmadan fırında pişirerek de yapabilirsiniz. Annem öyle yapıyor ve cidden hafif oluyor. Toplam olarak bugün 850 kalori almış olacağım. Kalori sitesine göre bu 6 gün içerisinde . 0.90 kg vermiş olmam gerekiyor. Tam rakam olarak doğru değil fakat yakın bir değer. İlk tartıldığımda 93.1 dim. Şimdi 92.5 kiloyum.