• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Bugün toplam 1090 kalori aldım. Spor yine yok. Spor yapmak gelmiyor nedense içimden. Yağmurun etkisi midir bilmem :D

Adet olduğum için ne spor yapabiliyorum ne de az yiyebiliyorum. Özellikle çikolata canım çok çektiğinden bugün bir parça yiyeceğim. Hayırlısıya şu 3 günü atlatırsam kilo vermek benim için kolaylaşacak.

Adet olduğum için ne spor yapabiliyorum ne de az yiyebiliyorum. Özellikle çikolata canım çok çektiğinden bugün bir parça yiyeceğim. Hayırlısıya şu 3 günü atlatırsam kilo vermek benim için kolaylaşacak.
canım bitter çikolata yiyebilirsin biraz hem hastasın hem de bitter :) iyi de gelir atlatırsın ve iyi vereceksin bence:KK49:
ben de bugün spor yapamadım,1000 kaloriye yakın yedim eski bir tanıdığıma rastladım duba gibi olmuşsun dedi ama kötü niyetinden değil diyetime devam edeyim diye yine insan biraz alınıyor:oops:

İki parça karamelli çikolata yedim. Babam çünkü ondan almış. Annemde nedense kilomla ilgili hep olumsuz şeyler söylüyor ama motive etmek için değil sanırım. Biraz da kilo vermek için sebeplerimden biri de bu aslında. Şu kilom hakkında laf eden annemi susturmak için. :D

İki parça karamelli çikolata yedim. Babam çünkü ondan almış. Annemde nedense kilomla ilgili hep olumsuz şeyler söylüyor ama motive etmek için değil sanırım. Biraz da kilo vermek için sebeplerimden biri de bu aslında. Şu kilom hakkında laf eden annemi susturmak için. :D
seni çok iyi anlıyorum cass kurtulacağız inşallah ve bir daha almayacağız

Derdimiz kendimize yetmiyormus gibi birde herkesin iğnelemelerini çekiyoruz. Bende de durum farkli degilki.. cuma gunu bir teyze geliyorki bize evlere şenlik. Yine baslicak kg bitircek kg. Şimdiden onun sıkıntısını çekiyorum :'( 79u bir gorseydim iyi moral olucakti bana. Biraz oz guvenim yerine gelirdi. Kilo verdigimi gordukce seviniyorum ama aynaya bakiyorum halen şişkonun tekiyim. Vermeliyiz kizlar bu kilolar gidicek!

Şu haftayı aşabilsem işim kolaylaşacak fakat hapşurduğumda bile bir ton kan geldiği için spor yapmam imkansız. :KK43:

Şimdi tartıldım 92.2 çıktım. Fakat büyük ihtimal kilo verdiğimden değil çünkü regl olduğum zamanlar kilom daha az görünüyor nedense. :D Bugün sabah 1 yumurta ve 1 dereotlu poğaça yedim. Öğlen maalesef et döner yedim. Akşama da bir tane karnıyarık ve yarım tabak bulgur yiyeceğim. Spor her zamanki gibi yok. 2 günüm kaldı. :D Bu arada karnıyarık canınız çok çekerse patlıcanları kızartmadan fırında pişirerek de yapabilirsiniz. Annem öyle yapıyor ve cidden hafif oluyor. Toplam olarak bugün 850 kalori almış olacağım. Kalori sitesine göre bu 6 gün içerisinde . 0.90 kg vermiş olmam gerekiyor. Tam rakam olarak doğru değil fakat yakın bir değer. İlk tartıldığımda 93.1 dim. Şimdi 92.5 kiloyum.

Son düzenleme:
Şimdi tartıldım 92.2 çıktım. Fakat büyük ihtimal kilo verdiğimden değil çünkü regl olduğum zamanlar kilom daha az görünüyor nedense. :D Bugün sabah 1 yumurta ve 1 dereotlu poğaça yedim. Öğlen maalesef et döner yedim. Akşama da bir tane karnıyarık ve yarım tabak bulgur yiyeceğim. Spor her zamanki gibi yok. 2 günüm kaldı. :D Bu arada karnıyarık canınız çok çekerse patlıcanları kızartmadan fırında pişirerek de yapabilirsiniz. Annem öyle yapıyor ve cidden hafif oluyor. Toplam olarak bugün 850 kalori almış olacağım. Kalori sitesine göre bu 6 gün içerisinde . 0.90 kg vermiş olmam gerekiyor. Tam rakam olarak doğru değil fakat yakın bir değer. İlk tartıldığımda 93.1 dim. Şimdi 92.5 kiloyum.
güzel gidiyorsun canım yavaş da olsa geri almamak koşuluyla veriyoruz bence ben de de bir şişkinlik var afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum sinameki de içtim kayısı da yedim neden böle anlamadım bugün bende de spor yok

Hazımsızlığa pirinç lapası iyi gelebilir. Yarın ben de denemeyi planlıyorum. Regl dönemindeki şişkinliği azaltıyor.

Kizlar tuvalete cikamama bende de var, çekindigim icin yazamadim hiç. Artik az yiyoruz ondan mi acaba? Ben de kuru kayisi ve erikle denedim ama malesef.

Bugun ilk defa 5den sonra yedim cunki tum gun disardaydim ve oglen de yiyemedim. Disarda yersem bol kalori alirim diye dusundum. Eve gelince yani 1 saat once yarim haslanmis tavuk ve bir kase yogurt corbasi ictim. Icime dert oldu gec yemis olmam :'(

Valla ben her akşam saat 9 da yemek yiyorum. Çünkü ailede herkes o saatte geliyor. Saat 5 te akşam yemeği yemem mümkün değil yani. O kadar fazla dert etme bence.

Bizimkiler de gec yapiyorlar cass ama ben gec yapmak istemedigim icin kendime ozel az kalorili seyler hazirliyorum canim. Dert etmiyim ama bari artik. Bundan sonra yine erken yerim. Ve siz tartilmissiniz. Ben her sabah kendimle savas veriyorum tartilmamak icin :110:

Bu sabah pirinç lapası yedim. Öğlen makarnayla marulu karıştırıp yedim. Akşam yarım tabak makarna ve tavuk sote yedim. Ek olarak çikolatalı gofret yedim. Pek diyete uyan şeyler değil bu yediklerim fakat 2 gün sonra normal diyetime devam edeceğim. Spor yine yok çünkü başımdan ağrıdan çatladı. Kalori takip sitesine göre şu anda 0.98 kilo vermiş olmam gerekiyor. Sabah aç karna tartıldığımda 92.2 çıktım. Hadi bakalım hayırlısı kızlar. :D

Ben de bugün maalesef diyeti bozdum. Kış için menemen hazırladığımız için yemeği dışarıdan söyledik. Bakalım Pazartesi tartılacağım.

Back
X