ben biraz kendimden bahsedeyim bari kızlar

2013ten önce en fazla 67kiloya kadar çıkıyodum ama dikkat ederek veriyodum 2012de üniversiteye başlarken 57kiloydum. aman aç kalmıyım diye makarnaları pilavları ekmekleri bol bol yiyince 69a kadar çıktım daha sonra dikkat etmeyip aynen devam ettim 70leri gördüm ve bu şekilde devam etti. kendimin farkına varıp ben napıyorum ddiğimde çoktan 84 olmuştum bir iki aydırda 81 82 arası değişiyorum. hepimizin yaşadığı büyüyen beden numarasından giyicek bişey bulamamaktan bahsetmiyorum bile. ben kapalıyım bide başın örtülü olması kapalı kıyafetler artı kilo bana resmen onlarca yaş ekliyo. pazarda çarşıda mağazada kırışıkları çıkmış ama zayıf olduğu için bana abla diyen insanlardan sıkıldım bıktım resmen. olmayan kıyafetler değilde bana olmicak insanların abla demesi beni yaralayan. yaşımda görünmek için sağlıklı ve güzel olmak için zayıflamak istiyorum inşallah. benim en büyük problemim ekmek kızlar. ekmek yemeden doymuyorum tam buğday kepek ekmeği beni tatmin etmiyo resmen tadınıda pek sevmiyorum. zayıfken bile salata ot yiyen bi insan değildim buda zorluyo. çalışmıyorum evdeyim spor yapma imkanım var ama spor olarak evde leslie yapmayı tercih ediyorum genelde oda düzenli olmuyo. anlatınca daha bi farkına vardım ben cidden pek iyi durumda değilmişim :Q bana bi sistem bi düzen lazım inşallah bu grupla beraber sorumluluk anlayışım artar düzenim oturur diye umuyorum