Adım Adım İsveç Diyeti

hepberaberdahafit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
18
20
3
33
Merhabalar :) Malum evde kaldığımız bu süreçte birazda kilo almış olabiliriz :D Yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum tartılıp. Bakalım neler olacak. Hadi bi cesaret bana katılın birbirimize destek olup hep birlikte zayıflayalım bu 13 günde :KK200::KK28:

Merhabalar :) Malum evde kaldığımız bu süreçte birazda kilo almış olabiliriz :KK70: Yarından itibaren isveç diyetine başlıyorum tartılıp. Bakalım neler olacak. Hadi bi cesaret bana katılın birbirimize destek olup hep birlikte zayıflayalım bu 13 günde :KK200::KK28:
merhaba bu dıyete basladım daha sonra yarıda kesmıstım cok ıstıyorum baslamayı ama cesaretım yok konunu takıp edıyorum umarım sonuclar benıde bu dıyete tesvık eder :)

merhaba bu dıyete basladım daha sonra yarıda kesmıstım cok ıstıyorum baslamayı ama cesaretım yok konunu takıp edıyorum umarım sonuclar benıde bu dıyete tesvık eder :)
Böyle daha da motive oluyor insan inanın :) Bende heyecanla her gün elimden geldiğince bilgi vereceğim mutlaka. Dilerim bir an önce sizi de motive eder birlikte ulaşırız hedefe <3

İsveç diyetinde yumurta yerine ne tercih edilebilir. Ben öyle ekmeksiz yiyemiyorum yumurtayı.
Merhaba. Birçok şeyin muadili var ama yumurta yerine birşey önerilmiyo maalesef ben bulamadım. ıspanak ve yumurta olunca yumurtalı ıspanak seçeneği geldi aklıma,belki öyle hoşunuza gider? Bende yumurtaya yaz aylarında pek bayılmam ama mecburen yicez artık bir süre :)

Merhaba. Birçok şeyin muadili var ama yumurta yerine birşey önerilmiyo maalesef ben bulamadım. ıspanak ve yumurta olunca yumurtalı ıspanak seçeneği geldi aklıma,belki öyle hoşunuza gider? Bende yumurtaya yaz aylarında pek bayılmam ama mecburen yicez artık bir süre :)
Yok yiyemiyorum hic oyle sade:( protein olunca belki peynir vs alternatif olabilir mi dedim

Herkese günaydııın :) Hadi başlıyoruz:)
Boyum 1.69,31 yaşındayım.
TARTIo_O
24.07.2020 - 74.1

Normalde 72-73 kg arasında gider gelirdim maşallah durmak bilmemiş üzerine eklemişim :110: Hareketsiz olmanın etkisi çok büyük ve ilk 1-2 kg kolay gider diye tahmin ediyorum.
9 da uyanıp 1 şekerli kahvemi içtim,şimdi saat 12-1 e kadar yeşil çay ve su :)

Gün sonunda yeniden görüşmek üzere :KK55: Umarım hepimiz birbirimize cesaret oluruz :halay:

Herkese günaydııın :) Hadi başlıyoruz:)
Boyum 1.69,31 yaşındayım.
TARTIo_O
24.07.2020 - 74.1

Normalde 72-73 kg arasında gider gelirdim maşallah durmak bilmemiş üzerine eklemişim :110: Hareketsiz olmanın etkisi çok büyük ve ilk 1-2 kg kolay gider diye tahmin ediyorum.
9 da uyanıp 1 şekerli kahvemi içtim,şimdi saat 12-1 e kadar yeşil çay ve su :)

Gün sonunda yeniden görüşmek üzere :KK55: Umarım hepimiz birbirimize cesaret oluruz :halay:
hergun an ve an taakıpteyım :) hergun tartılma bırde ben hergun tartılıp verdıgımı gorunce hep yıyorum cunkı :D

<3 <3 Aslında bende her gün tartılırsam gerilirim neden vermedim neden vermedim diye ama yapmak isteyenlere belki cesaret olur diye düşündüm. 2 günde 1 mi yapsak? :KK70:
sureklı tartılma psıkolojık olarakta eklıyo sabret 4 gunde bır tartıl bende sımdı kendıme cızelge hazırladım ısvec dıyetı ve 1 haftada 10 kılo dıyetının once 1 haftada 10 kılo dıyetıne baslıyorum bayrama kadar onu yapıcam bayramdan sonra ısvecı yapıcam senın soncn benı motıve edıcek ınsallah :KK48:

sureklı tartılma psıkolojık olarakta eklıyo sabret 4 gunde bır tartıl bende sımdı kendıme cızelge hazırladım ısvec dıyetı ve 1 haftada 10 kılo dıyetının once 1 haftada 10 kılo dıyetıne baslıyorum bayrama kadar onu yapıcam bayramdan sonra ısvecı yapıcam senın soncn benı motıve edıcek ınsallah :KK48:
Aslında bende oyle düşünüyorum ama günlük değişimi görmek belki de düşünenlere cesaret olur diye düşünüyorum. Kilo verilmeyen ya da az verilen günler de olur muhakkak,odemimiz bitmiyo bı gün bı günü tutmayabiliyo malum:) aaa o nasıl? Haberdar ederseniz çok sevinirim❤️

Aslında bende oyle düşünüyorum ama günlük değişimi görmek belki de düşünenlere cesaret olur diye düşünüyorum. Kilo verilmeyen ya da az verilen günler de olur muhakkak,odemimiz bitmiyo bı gün bı günü tutmayabiliyo malum:) aaa o nasıl? Haberdar ederseniz çok sevinirim❤
mesela pazartesı tartıl sonucunu bende cok merak edıyorum :)
1 haftada 10 kg verdıren dıyet dıye aratırsanız cıkıyor ısvecten daha ıyı daha cok tokluk var o dıyette once onunla baslıycam o arada vucudumda ıyıce alısmıs olur aslında bugun baslıycaktım ama aksam dısarı cıkıcam uyamam dıye yarından ıtıbaren baslıyorum guzel sonuclar alıcaz ınsallah :)

Herkese merhaba:) dün çok güzel geçti,hiç zorlanmadım. İşlerim de yoğun olunca nasıl geçtiğini dahi anlamadım diyebilirim. Gelelim bu sabahaa:) normalde sık tartilmak bencede çok doğru değil ama değişimi beraber takip edelim diye paylaşmak istedim.
1.gun 74.1
2.gun 72.9 :halay::halay::halay:

İlk gün -1.2❤️

Umarım devamı da gelir:) bu sabah tartilmayi unuttum, gün fena geçmedi ama sürekli - gitmeyedebilir. Listeye uyup beklentimi aşırı yüksek tutmuyorum bakalım neler olacak:)
tabıkıde hergun 1 kılo 1 kılo gıtmez zaten onemlı olan totalı onu bekle gor hergunde tartılma zaten bıraz merak ıyıdır :)

Güncelleme:)
5.gün 71,6
Bugüne kadar giden 2,5❤️

Bir sonraki tartı günüm Perşembe. Dün gece çalışmak zorunda olduğum için bı öğün eklemek durumunda kaldım sağlıklı da olsa, sağlık olsun😀

Back
X