Adım adım revizyon:)

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, deneyimi olanlarin iyi bilecegi gibi uzun ve sancili bir süreçten sonra revizyon operasyonu icin randevum alındı ve yasadigim herseyi adim adim burda paylasmak istiyorum.

Doktorum Sadullah Karun, kendisi gayet mutevazi ve ilgili biri; operasyonlarinda dogalliktan yana oldugunu bildigim icin bundan 10yil once de kendisiyle gorusmus ancak cesaret edip neyazikki ameliyat olamamistim. Ilk ameliyatimi daha sonra trabzonda oldum; sol profilden cok hoş ancak sag profilden sarkik ve yarali bir burun ucum vardi. Sag taraftaki yara doku fazlaligina donustu ve 1sene sonra burun sirtimda belirgin bir cikinti oluştu (sislerin inmesiyle ortaya cikti diyebilirim). Simdi revizyon icin yeniden Sadullah beyin kapisini caldim:) pazartesi gunu ameliyatim, lütfen bu son olsun benim icin dua edin:)

Canım benim de galiba aynı şekilde haftaya ameliyat olucam tekrar burun ucu revizyonu sol burun ucumda çok belirgin kıkırdak var deriyi deleek nerde artık o kadar zorladı yara oldu bile:(( yarım saat falan sürer dedi doktorum genel anestezi ile olucam senin tam olarak nasıl burnun? Bu arada ben ameliyat olalı 15 ay falan oldu

Şimdiden gecmis olsun:) yarim saatlik bir operasyonsa oldukca basit demektir hic endise etme. Aslinda bende de var dedigin gibi belirgin kikirdaklar hem de asimetrik ama benim esas sorunum burun sirtimdaki cikinti ve burun ucum cok dusuk. Ben lokal anestezi ile olucam aslinda hem doktor hem hasta icin en rahati genel anestezi ama ben anksiyete hastasiyim cesaret edemiyorum. Bu arada benim 2.5yil oldu. hadi bakalim detaylari yazariz burda:)

Canım benim de galiba aynı şekilde haftaya ameliyat olucam tekrar burun ucu revizyonu sol burun ucumda çok belirgin kıkırdak var deriyi deleek nerde artık o kadar zorladı yara oldu bile:KK43:( yarım saat falan sürer dedi doktorum genel anestezi ile olucam senin tam olarak nasıl burnun? Bu arada ben ameliyat olalı 15 ay falan oldu

Şimdiden gecmis olsun:) yarim saatlik bir operasyonsa oldukca basit demektir hic endise etme. Aslinda bende de var dedigin gibi belirgin kikirdaklar hem de asimetrik ama benim esas sorunum burun sirtimdaki cikinti ve burun ucum cok dusuk. Ben lokal anestezi ile olucam aslinda hem doktor hem hasta icin en rahati genel anestezi ama ben anksiyete hastasiyim cesaret edemiyorum. Bu arada benim 2.5yil oldu. hadi bakalim detaylari yazariz burda:)
Benim de bi seneyi yeni geçti 14-15 ay oldu genel anesteziden çok korkuyordum ben de yıllardır panikatak hastasıyım ilaç kulkanıyorum ilk amelşyata giriş anım bile çok kargaşaydı benim için sakşnleştirici falan yapmışlardı anestezist tarafından azarlandığım bile oldu:)) ama doktorum genel anestezi kullanıyor hep o yüzeen başka şansım yok malesef hayırlısı olsun bakalım. Konum var benim de orda burnumun fotoğrafı vard bakmak istersen

Herkese merhaba! Ameliyatim bitti lokal anestesi oldugu icin ayni gun çıktim hastaneden. Sadece bant var burnumda ne alçi ne tampon:)) o yuzden gayet rahatim ancak lokal anesteziyle yeniden bir operasyon gecirir miyim orasi mechul:) aslinda yalnizca igneler canimi yakti yoksa operasyon kaynakli bir aci duymadim yine de cesaret gerektiren bir is.. neyse haftasonu bantlarim cikacak sonucu bekleyip gorecegiz:)))

Oncesi - sonrasi :) ameliyat sonrasi 5.gunum

Eklentiler

• 2017-04-30 17.20.07.webp
    2017-04-30 17.20.07.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 206
  • 2017-05-06 11.58.08.webp
    2017-05-06 11.58.08.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 205
Cok tesekkur ederim arkadaslar mutlu oldum yorumlariniza :) mercimek buyuklugunde birkac kemik çıkardığını soyledi doktorum o burun sirtindaki cikintiyi kaziyip torpulerken zaten butun sesleri duydum :)

Merhaba arkadaşlar, deneyimi olanlarin iyi bilecegi gibi uzun ve sancili bir süreçten sonra revizyon operasyonu icin randevum alındı ve yasadigim herseyi adim adim burda paylasmak istiyorum.

Doktorum Sadullah Karun, kendisi gayet mutevazi ve ilgili biri; operasyonlarinda dogalliktan yana oldugunu bildigim icin bundan 10yil once de kendisiyle gorusmus ancak cesaret edip neyazikki ameliyat olamamistim. Ilk ameliyatimi daha sonra trabzonda oldum; sol profilden cok hoş ancak sag profilden sarkik ve yarali bir burun ucum vardi. Sag taraftaki yara doku fazlaligina donustu ve 1sene sonra burun sirtimda belirgin bir cikinti oluştu (sislerin inmesiyle ortaya cikti diyebilirim). Simdi revizyon icin yeniden Sadullah beyin kapisini caldim:) pazartesi gunu ameliyatim, lütfen bu son olsun benim icin dua edin:)

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEK KBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.

Cok gecmis olsun. Benim de revizyon ameliyati olmama sebep olan doktor Trabzon'da Mustafa Çapar'dir. Bugune kadar isminden pek bahsetmedim ancak burda fikir ve deneyim paylasiyorsak benim de kendisiyle kotu bir deneyimim oldugunu soylememde sakinca yoktur sanirim.. neyse umarim revizyonundan memnun kalirsin. Iyilesme surecinde cok dikkatli olmani oneririm, benim gibi 20.gunde cama kafa atma :)

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEK KBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.

Back
X