Adım adım zayıflacagım hedefime ulaşacağım !!

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
............................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:

menülerimi her akşam toplu halde yazacagım bütün görünsün diye haftalık tartılma kilo bildirimimide cuma günleri yapacagım

Son düzenleme:
Bende size katlabilrmiym her aksam gun icrrisinde nler yediysek yazalm 1 hafta sonra kilolarmzi soyleyelm olurmu? ?

inşallah öyle olur daha önce bu sekilde yaparak 10 kg yakın vermiştim

şu ana yemek yedim ve bir daha yemeyi düşünmüyorum.akşama meyve ve yanında mutlaka yoğurt yiyyecem meyveyi yoğurt ya da sütle tüketmeliymşiz.yediklerimi yazıyorum şimdi

sabah köy peyniri, domates acuka(az), 1 tane zeytin, 1 dilim ballı tereyağlı ekmek domates maydonoz 2 dilim ekmek 11 civarı kahvaltı yaptım.

akşam; 1 dilimekmek 4 yemek kaşığı pilav 1 tabah kurufasuye yarım tabak susuz taze fasulye 4 yemek kaşığı kadar biber kavurması ve salata15:30 civarı yedim.

şimdi komşuya çaya geçiyorum inş hiç bişi yemicem size haber ederim.

yanlış anlaşılmak istemem bildigim kadarıyla söylemek istiyorum kahvaltın güzel olmus ama ara ögünde yapman gerekir geç kahvaltı yapsanda ara ögün olmalı akşam ekmek ve pilav yemesen daha cabuk kg verirsin vücutun akşam onları eritmesi cok zor inşallah yemezsin diyete ara vermeyelim ki zayıflayalım dimi

Son düzenleme:
Tesekkur ederim beni aranza aldgnza yarn bn size yazarm haftaya pazartesi kac kilo verdiğmide iletirrim:)

ara öğünlerime dikkat ediyorum ama bugün olmadı akşam ise doğum gününe gittim komşuma orada top kek pasta ve kyrabiye vardı yemedim sıkı surun şu anda ailem çayın yanına gofret ve tutku yiyolar ama ben sadece şekersiz çay içiyorum.

süper bu sekilde devam edersen iradenle çok iyi sekilde kg veririsin bnde yemiorum biizmkiler aburcubur yiyorlar suan

Son düzenleme:
süper bu sekilde devam edersen iradenle çok iyi sekilde kg veririsin bnde yemiorum biizmkiler aburcubur yiyorlar suan

ben de yemiyorum valla yemicem de bunca zaman yedim onları dedimi abana abur cuburlar bu zaman kadr yeinhadi şu elbisenin içine girerken çekilip gidelim vucudundaki yağlarla birlikte yok derler mi hep kaldılar valla çok kızgın ve ırslıyım bu kilolar gidecek bazanın altındaki elbisele çıkacak

Bugün kü menümmm

SABAH ÖGLE karısık geç uyandım 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir 3 yeşil zeytin

ARA 1 kırmızı elma
bir saat sonra 1 yeşil elma

AKŞAM 1 kase tel sehriye corbası 1 tabak haşlanmıs mercimek 1 2 dilim sogan
1 kupa elmalı yeşilçay
3 lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…