canımmmmmm süpersin inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsınbende sana destek olurum :) yaşasın kilo vermek
Eki Görüntüle 879332
menülerimi her akşam toplu halde yazacagım bütün görünsün diye haftalık tartılma kilo bildirimimide cuma günleri yapacagım
çok hırslı gördüm seni dediklerini yaparsan kilolar gidecektir
Bende size katlabilrmiym her aksam gun icrrisinde nler yediysek yazalm 1 hafta sonra kilolarmzi soyleyelm olurmu? ?
inşallah öyle olur daha önce bu sekilde yaparak 10 kg yakın vermiştim
şu ana yemek yedim ve bir daha yemeyi düşünmüyorum.akşama meyve ve yanında mutlaka yoğurt yiyyecem meyveyi yoğurt ya da sütle tüketmeliymşiz.yediklerimi yazıyorum şimdi
sabah köy peyniri, domates acuka(az), 1 tane zeytin, 1 dilim ballı tereyağlı ekmek domates maydonoz 2 dilim ekmek 11 civarı kahvaltı yaptım.
akşam; 1 dilimekmek 4 yemek kaşığı pilav 1 tabah kurufasuye yarım tabak susuz taze fasulye 4 yemek kaşığı kadar biber kavurması ve salata15:30 civarı yedim.
şimdi komşuya çaya geçiyorum inş hiç bişi yemicem size haber ederim.
yanlış anlaşılmak istemem bildigim kadarıyla söylemek istiyorum kahvaltın güzel olmus ama ara ögünde yapman gerekir geç kahvaltı yapsanda ara ögün olmalı akşam ekmek ve pilav yemesen daha cabuk kg verirsin vücutun akşam onları eritmesi cok zorinşallah yemezsin diyete ara vermeyelim ki zayıflayalım dimi
Tesekkur ederim beni aranza aldgnza yarn bn size yazarm haftaya pazartesi kac kilo verdiğmide iletirrim:)
ara öğünlerime dikkat ediyorum ama bugün olmadı akşam ise doğum gününe gittim komşuma orada top kek pasta ve kyrabiye vardı yemedim sıkı surun şu anda ailem çayın yanına gofret ve tutku yiyolar ama ben sadece şekersiz çay içiyorum.
bende yarın başlıyorum herkese bol bol kilo vermelerr :) hedef 8 kilo :)
süper bu sekilde devam edersen iradenle çok iyi sekilde kg veririsin bnde yemiorum biizmkiler aburcubur yiyorlar suan
Basarilar dilerim,, kesinlikle bu kez birakmayin..sürekli diyet yapip birakmakta vucuda cok olumsuz etkiy apiyor ve gercekten diEte basladigidada daha zor oluyor isin
Bukez bitir bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?