Adım Atma Mevzusu..

fastlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
15
4
3
Çanakkale
Merhabalar herkese. Hemen konuya gireyim. 15-16 yaşlarında iken biri vardı, hoşlanıyordu benden. (şimdi üniversitedeyiz ikimizde) Ben de boş değildim ama bir iki konuştuk çıkma davetinde bulundu istemedim.
O zamandan beri görmedim hiç. Şimdi tesadüfen facebook'ta gördüm, ekledim, kabul etti. Konuşmak istiyorum, görüşmek istiyorum ama nasıl olacak?
İlk ben yazayım istemiyorum :) Aklımda kaç gündür atamıyorum da bir akıl verin ya :)

Son düzenleme:

canım selam,

eklemişsin zaten ya oda kabul etmiş en büyük adım bu. Bunun yanında ' ay naber ya tesadüfen gördüm ekledim. nasıl gidiyor?' yazmanda bir sakınca görmüyorum. Sonra topu ona at tabii

canım selam,

eklemişsin zaten ya oda kabul etmiş en büyük adım bu. Bunun yanında ' ay naber ya tesadüfen gördüm ekledim. nasıl gidiyor?' yazmanda bir sakınca görmüyorum. Sonra topu ona at tabii

Merhaba :) Eklerken tereddüt etmedim ama hal hatır sormaya utanıyorum ya. Normal arkadaş olarak görsem hiç çekinmem de niyeti bozdum işte

Merhaba :) Eklerken tereddüt etmedim ama hal hatır sormaya utanıyorum ya. Normal arkadaş olarak görsem hiç çekinmem de niyeti bozdum işte

Kendini tut mesajda nasılsa duygularını anlayamaz :)
Bir ' aa naber?' den bişey çıkmaz canım fikrimce.

Haklısın :) Bir paylaşımımı falan beğenirse yazacağım artık

Ç.içi göründüğü bi anda da ' xxx naber? Seni tesadüfen görüp eklemiştim ya online olduğunu görünce de yazayım dedim uzun zaman oldu nasıl gidiyor bakalım ?' diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…