Arkadaşım ve eski flörtüm yakınlarBeynim yandı
Arkadaşım arkadaşı dostumun arkadaşıdır o zaman
Sen adım atma boşver. Çok istiyorsa tekrar sorup soruşturur.Arkadaşım ve eski flörtüm yakınlarEski flortum arkadaşıma beni soruyor hala sevgilisi var mı diyerek. Arkadaşım da var diyor. Şu an ayrıldım ayrılalı da bir ay oluyor. Geçenlerde karşılaştık selam verdi, ancak mesafeli durdu. Arkadaşıma sevgilisinden yeni ayrıldı olmaz demiş. Ayrılıp ayrilmadigimi da arkadaşıma, eski flortumun ablası soruyor. O şekilde öğreniyor
Aslında ben de öyle düşünmüştüm ama ablası arkadaşıma beni sormuş sonrasında ona da ayrıldığımı söylemiş. Ama o yeni ayrılmış olmaz demiş bu acaba reddetmek gibi mi düşünmeliyimAğız aramışlar işte kızım bence senin arkadaş ablaya çıtlatsınA
Yeni ayrılmış olmaz demesi biraz kafamı karıştırdı.Benden emin olamadıği için mi yoksa bi reddetme gibi mi demiş anlayamadım. Ama ablasının beni sorması ağız aramış gibi gelmiştiSen adım atma boşver. Çok istiyorsa tekrar sorup soruşturur.
Peki sen yeni ayrıldığın halde yapabilecek misin?Yeni ayrılmış olmaz demesi biraz kafamı karıştırdı.Benden emin olamadıği için mi yoksa bi reddetme gibi mi demiş anlayamadım. Ama ablasının beni sorması ağız aramış gibi gelmişti
Saçma bir sebeple bitmişti. Bir sene sonrasında başka biriyle sevgili olmuştum.Eskiden konuşurken neden sıcak bakmayıp başka biriyle oldunuz?
Bilmiyorum açıkçası merak ettim hem sorup sonra yeni ayrılmış olmaz demesi garip geldi. Eski sevgilim de aldattıgı için bir duygum hissim kalmadı açıkçasıPeki sen yeni ayrıldığın halde yapabilecek misin?
Şıpsevdilik mi var sende
evet haklı yeni ayrılmışsın olmaz.Bilmiyorum açıkçası merak ettim hem sorup sonra yeni ayrılmış olmaz demesi garip geldi. Eski sevgilim de aldattıgı için bir duygum hissim kalmadı açıkçası
Yeni ayrılmış olmaz cümlesi zamanını beklemek mi yoksa bi reddetme mi sizce, zamanında denedik olmadı da diyebilirdi değil mievet haklı yeni ayrılmışsın olmaz.
Acele etme. Bi dur ayrılığı, neler yaşadığını sindir.
Sonra kaderinde varsa olur zaten.
İlişki işleri aceleye geldiği zaman sağlıklı olmuyor.
Adım atma. Bekle.
Ortada bi reddetme yok ki. Sana sormamış çünkü.Yeni ayrılmış olmaz cümlesi zamanını beklemek mi yoksa bi reddetme mi sizce, zamanında denedik olmadı da diyebilirdi değil mi
Yeni ayrılmış olmaz cümlesi zamanını beklemek mi yoksa bi reddetme mi sizce, zamanında denedik olmadı da diyebilirdi değil mi
Biraz nefes mi alsan , her anlamda.Merhaba sevgilim varken eski konuştuğum kişi arkadaşıma bir iki kez beni sormuş. Hâlâ sevgilisi var mı diyerek, arkadaşım da var demiş. Sonrasında ayrıldım, ayrılalı da bir ay oluyor. Eski konuştuğum kişinin ablası da daha yeni beni sormuş sevgilisi var mı diye, bunu da eski konuştuğum kişiye yani kardeşine söylemiş.Eski konuştuğum yani flörtüm geçenlerde yanımızdan geçerken bana selam verdi ancak mesafeli durdu. Sonrasında sevgilisinden yeni ayrılmış olmaz demiş. Sevgilim olup olmadığını sormamış arkadaşıma bu sefer, ablası sormuş ablasından duyduktan sonra arkadaşıma böyle bir şey söylemiş. Arkadaşım benimle ilgili herhangi bir şey demedi. Sizce ilgisi var mı ağız mı arıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?