• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim(eski) bana haber vermeden biriyle birlikteymis ve evlenme hazırlığı yapıyorlarmış ben aniden öğrendim ve beni beş parasız şekilde evden kovdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lollyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Her şeye en baştan başlayacağım, kibrista biriyle birlikteydim, aynı evde kalıyorduk kirayı da ortak peşin ödedik, depozitonun da çoğunu ben ödedim. Yabancı kur olduğu için ortada ciddi paralar var normalde biz birlikteyken depozitoyu maasindan veriyordu kira zaten yarı yarıya idi bu yüzden görünürde bir sıkıntı yoktu ama bilin bakalım ne oldu,birlikte olduğum bu kişi aslında Türkiye'den bir kızla birlikteymis ve evlilik planı yapiyormus ben kopurdum tabi,bana bu ilişkinin aile zoruyla olduğunu söyledi ama inanmadim. Bana bilet aldı Türkiye'ye gönderdi ben de ailemin evine döndüm önce oradan bir arkadaşının evini falan ayarlamaya çalıştı ama olmadı,başta dönmek istemedim yapamazsın beni kovamazsin dedim ama baktım bileti almış döndüm döndükten sonra kendimi tutamayıp çocuğu bir aradım ama kız yakaladi aramayı, kız çıkınca yanlış oldu diyip kapattım ama içine kurt düştü kızın sonra kendi özel numarasından beni aradı bana saydirmaya başladı bırak çocuğun peşini gurursuz manyak vs,beni takıntılı biri gibi anlatmış ben de orada kendimi tutamayıp herseyi anlattım çocuk odaya fırladı bayağı kavga çıktı kız benden WhatsApp konuşmalarını tamamı istedi ben konuşmaları atarken çocuk telefonunu hisimla kızın elinden aldı ve attığım şeyleri sildi sonra telefon kapandı ve bir daha aramadilar ertesi sabah çocuk aradı beni tehdit etti elinde bana karşı fotolar var taktir edersiniz ki sevgiliydik sonra ailem kibrista oldugumu bilmiyordu aileme ulaşacağını adımı metrese çıkartacağıni vs söyledi depozitoyu sordum ben sana zamanla ara ara öderim dedi ben müsait bir zamanda arayacağım detaylica konuşuruz dedi şu sıra ulaşma sakin pişman ederim seni dedi konu ailemi ilgilendiriyor dedi kız 5 aydır görüşüyoruz diyor çocuk sadece 2 haftadır o da ailemin zoruyla dedi,bu durumda böyle bir çocuğa inanmaktansa kıza inanırım ama biz hep birlikteydik 5 ay o yuzden kime inanacagimi şaşırdım olsa hissederdim ve asıl olayı anlatmadım bu çocuk 6-7 ay önce biriyle yüzük atmış bu da kızın çocuğun telefonu karistirmasiyla ortaya çıktı çocuk buna da aile zoru diyor bilmediğin şeyler var diyor ailesi zorla biriyle evlendirecekse benimle evlensin? Yine de bu çocuk evlenecek biri değil,bu kadar kısa süre içinde 2 farklı kişiyle evlilik düşünmesi aşırı saçma geliyor çocuğun rızası olmadığı doğru olabilir ama bununla da yüzük takacaklarmis yakında,öyleyse bile benimle evlenebilir? En azından tanıdığım hatta direkt sevgilisiydim,kim bu kızlar mesela neden ailesiyle beni hiç tanistirmadi illa biri evliliğe zorluyorsa bu yüzden aile olayı inandırıcı gelmiyor. Bunu sorunca ailemin istediği kişi olmak zorunda diyor. Sorun bu değil aslında,beş kurussuz ortaya atıldım gururmla oynandı,kızdan haberim yokken metres hatta ne metresi zir deli konumuna düştüm hakkım olan evden oldum ama evin sözleşmesi çocuğun üstüne,şimdi size nedeb bu kadar pasif olduğumu anlatayım,birincisi zaten tehdit ediyor bunu demiştim,ikincisi babam hasta ve evde de durumlar karışık tutucu insanlar böyle biriyle aynı evde kaldığımi falan ogrenirlerse benim kilima dahi zaear verecek biri değil ama kendi kalpten gidebilir bunu göze alamam kendi dertleri kendilerine yeter bu durumda onlara böyle bir şok yasatmak istemiyorum biraz kendim için de korkuyorum tabi tehditlerin dozunu çok arttirdi bir yerde aileye söyleme değil direkt ailene zarar veririm dahi dedi, ölümün elimden olur dedi vs. Ailem zaten Kıbrıs'ta olduğumu bilmiyor ve online bir işte çalışıyorum bu yüzden eve dönmem aşırı sıkıntı olmadi. Şuan şoku atlatmaya çalışıyorum haliyle aşk acısı çekiyorum bunun için beni yargilamayin daha bir haftaya kadar normaldik,haberim yoktu bunlardan hatta iyiye gidiyorduk, sonra korku var ikincisi ben bunları rahat bıraksam depozitodan vazgecsem bile kız bana sardı rahat bırakmıyor çocuk benim için bana bela oldu dedi ama asıl bela olan onlar şuan,kız da haklı bir şeyler biliyorsun anlat diyor korkudan anlatamiyorum, surekli onlar arayacak diye tetikteyim. Ailemin gerçekten arkamda olacağını bilsem belki anlatırdım diyeceğim ama onları uzmekten de cekiniyorim sadece korku değil herkesin odağı babamda zaten adamcağız yenice ameliyat oldu. Kız başta bana konuşalım aramızda kalacks dedi ama anlattığım her şeyi çocuğa yetiştirmiş,kıza da güvenmiyorum,çocuk patladı bana, böyle bir şey saklı kalamaz cesaretimi toplayıp anlatmam gerek mutlaka ama şuan sadece ailemle kalıp sakinleşmek istiyorum. Zavallılar onları ziyarete geldim sanıyor. Huzur kaçmasın istiyorum,siz uerimde olsaniz ne yapardınız

Ne işi yapiyorsunuz online, tiktok filan gibi bisey mi? Neye gore bu adamla eve ciktiniz ne kadar taniyordunuz da baska ulkeye gittiniz bu adam icin? Aileniz duymasin istiyorsaniz salın gitsin pahali bir ders edinmis oldunuz.
Gencecik kadinlar dedeler gibi dolandiriliyorsunuz resmen hayret bisey. 🙄

Olay yerinde olmadığınız halde ne de güzel anlatmışsınız kız ile oğlan arasında olan arbedeyi.

1782739948635.webp

Depozitoyu yakıp önünüze bakacaksınız canınızdan kıymetli değil ya , daha ne aşk acısı bu manyak için bir süre aile evinden de çıkmayın.

Kızıda adamı da silin engelleyin her yerden bulaşılmaz boşverin.

Öyle her önünüze gelenle aynı evde yaşarsanız dolandırılırsınız da tehdit de edilirsiniz. Yarın öbür gün şiddet de görebilir hatta öldürülebilirsiniz de. Şans eseri hayattasınız bu yaşam biçimiyle.

Hala benimle evlensin diyor aklı evvel…

Iyi cesaret valla ailen nerde oldugunu kimle oldugunu ne yaptigini bilmio kafana göre tanimadigin adamla ev tutuyon evden kovuluyon ama kimsenin haberi yok olanlardan adam bu kızın kimsesi yok öldürüp atsam biyere kimse aramaz sormaz diye düşünse ne yapacaksın hicmi aklin yok üzülemiycem size kendini düşünmeyen birini ben niye düşüneyim..bu olaydan dersinizi almis olup bir daha kimseye güvenmemeyi ogrendiginizi saniyorum yapacak bisey yok baska

Ne işi yapiyorsunuz online, tiktok filan gibi bisey mi? Neye gore bu adamla eve ciktiniz ne kadar taniyordunuz da baska ulkeye gittiniz bu adam icin? Aileniz duymasin istiyorsaniz salın gitsin pahali bir ders edinmis oldunuz.
Gencecik kadinlar dedeler gibi dolandiriliyorsunuz resmen hayret bisey. 🙄
Hemen fesatliginiz konuşmuş ürün pazarlama

Öyle her önünüze gelenle aynı evde yaşarsanız dolandırılırsınız da tehdit de edilirsiniz. Yarın öbür gün şiddet de görebilir hatta öldürülebilirsiniz de. Şans eseri hayattasınız bu yaşam biçimiyle.

Hala benimle evlensin diyor aklı evvel…
Hak ettim değil mi aynı evde yaşadım diye susmaliyim bu yüzden,erkek bakış açısı

Hak ettim değil mi aynı evde yaşadım diye susmaliyim bu yüzden,erkek bakış açısı
aynı evde yaşadın diye hak ettin demez sana kimse ama bu tarz adımları da biraz düşünerek atmak lazım. kirayı depozitoyu ortak peşin ödüyorsun ama sözleşme sadece çocuğun üstüne. bu olaya özel değil ki herhangi bir ayrılığınızda da seni kapının önüne koyacaktı çünkü ellerinle vermişsin o hakkı ve paranı yedirmişsin bir güzel. başka bir ülkeye ailenden gizli gidip çalışacak kadar cesaretin var ama haklarını koruyacak kadar aklın yok mu yani

aynı evde yaşadın diye hak ettin demez sana kimse ama bu tarz adımları da biraz düşünerek atmak lazım. kirayı depozitoyu ortak peşin ödüyorsun ama sözleşme sadece çocuğun üstüne. bu olaya özel değil ki herhangi bir ayrılığınızda da seni kapının önüne koyacaktı çünkü ellerinle vermişsin o hakkı ve paranı yedirmişsin bir güzel. başka bir ülkeye ailenden gizli gidip çalışacak kadar cesaretin var ama haklarını koruyacak kadar aklın yok mu yani
Hırsızın hiç mi suçu yok hata etmiş olabilirim ama çocuk beni öldürse zil takıp oynayacak haliniz var parayı bosberin ben kadın olarak tehdit ediliyorum bu para mevzusundan daha önemli olmalı. Bir tane de ne kötü cocukmus diyen yok çünkü erkekler doğuştan kötü bunu kabul edin dikkat edin yoksa hak edersiniz kanun sizi korumakk zorunda değil gibi bir algınız var

Ad hominem yapma hemen, hak ettin diyen yok. Ama kendi önlemini almazsan başına böyle şeyler gelmesi ihtimal dahilinde diyoruz. Bundan sonrası için dikkatli hareket et diyoruz. Her önüne gelenle aynı eve girme diyoruz. Saçma sapan hayatlar yaşayıp sonra benim başıma neden bunlar geliyor diye ağlıyorsunuz.

Depozitoyu yakıp önünüze bakacaksınız canınızdan kıymetli değil ya , daha ne aşk acısı bu manyak için bir süre aile evinden de çıkmayın.

Kızıda adamı da silin engelleyin her yerden bulaşılmaz boşverin.
Her şey bir günde olduğu için insan şok oluyor haliyle kabullenmete zorlaniyor,canlik bir durum yok ama ailemi üzmek istemiyorum, zamanı gelince aileme kendim anlatıp tehditler için dava açmayı düşünüyorum parayı da dekontu notla atmiatkm belki icraya da veririm

Ad hominem yapma hemen, hak ettin diyen yok. Ama kendi önlemini almazsan başına böyle şeyler gelmesi ihtimal dahilinde diyoruz. Bundan sonrası için dikkatli hareket et diyoruz. Her önüne gelenle aynı eve girme diyoruz. Saçma sapan hayatlar yaşayıp sonra benim başıma neden bunlar geliyor diye ağlıyorsunuz.
Her önüne gelen biri degildi tanıdığım biriydi eski sevgilimdi barıştık yıllardır tanıdığım biri aslında ama arka planda böyle şeyler olduğunu inanın bilmiyordum ani öğrendim

Hırsızın hiç mi suçu yok hata etmiş olabilirim ama çocuk beni öldürse zil takıp oynayacak haliniz var parayı bosberin ben kadın olarak tehdit ediliyorum bu para mevzusundan daha önemli olmalı. Bir tane de ne kötü cocukmus diyen yok çünkü erkekler doğuştan kötü bunu kabul edin dikkat edin yoksa hak edersiniz kanun sizi korumakk zorunda değil gibi bir algınız var
Erkeklerin hepsi kötü değil, sana öylesi denk gelmiş. Ne cesaret vallahi.

tehdit edildiğin çocuk hakkında hala madem ailesi zorla evlendirmek istiyormuş benimle evlendirsin o zaman gibi salak saçma cümleler yazan sensin biz kurmadık bu cümleleri. nasıl bir öneri verilmesini bekliyorsun? şikayet et desek ailem öğrenir diyeceksin. engelle geç o zaman kızı da çocuğu da verdiğin parayı da unut. çocuk şerefsizin teki de bu şerefsizler bir senin karşına çıkmıyor kendini korumayı kullandırtmamayı öğreneceksin evet

Bence bu olayla bu adamdan kurtuldugunuza sevinmelisiniz. Diger kizin da az akli varsa bu süpheyle evlenmez. Ama kadinlar yeter ki bu adam benimle evlensin diye her şeye susuyor, sanmiyorum ki ayrılsın. Ayni seyi sizin icin de düşünüyorum.

tehdit edildiğin çocuk hakkında hala madem ailesi zorla evlendirmek istiyormuş benimle evlendirsin o zaman gibi salak saçma cümleler yazan sensin biz kurmadık bu cümleleri. nasıl bir öneri verilmesini bekliyorsun? şikayet et desek ailem öğrenir diyeceksin. engelle geç o zaman kızı da çocuğu da verdiğin parayı da unut. çocuk şerefsizin teki de bu şerefsizler bir senin karşına çıkmıyor kendini korumayı kullandırtmamayı öğreneceksin evet
Herşey bir anda yaşandığı için şok geçiriyorum gerçeklik algim bozulmuş olabilir,çok doluyken yazdım yoksa bu ortamdan ne bekleyebilirim ki,belki bir ümit ya da destek,şikayet edeceğim ya da en azından ailesini bilgilendireceğim ama şuan değil,ailemin durumu düzelince. Belki de ibreti alem olsun diye yazmisimdir. İnsan hata yapınca ben nasıl böyle bir şey yaptım diye kendini paralamali intihar mı etmeli yoksa ayağa mi kalkmalı hata ettim ama ben kötü biri miyim peki bu kadar asagilanmayi ben mi hak ediyorum karşı taraf mi

Takıntılı biri, yapıştı bana iftira atıyor diyerek sen kıza ne dersen de yalanlayacak. Kızda da sorun var bu kişi kaç ay önce yüzük atmış ortada bir de siz varsınız ona rağmen kız hala onunla birlikte. Siz de unutamıyorum falan yapmayın eğer o kız ortaya hiç çıkmasaydı belki de onunla evlenecektiniz. İkinizi de sevdiğini falan düşünmeyin evlenmek için evlenecek. Sevmese de evlenen erkekler var. Aile zoruyla diyor da kocaman adam zorla nasıl evlensin komik olmasın. Dediklerine inanmayın uzak durun, kızdan da uzak durun siz zaten kıza ne anlatırsanız anlatın iftira atıyor bana takmış kafayı diyerek yalanlayacak. Engelleyin bari o kızın üstüne kalsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X