• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim(eski) bana haber vermeden biriyle birlikteymis ve evlenme hazırlığı yapıyorlarmış ben aniden öğrendim ve beni beş parasız şekilde evden kovdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hırsızın hiç mi suçu yok hata etmiş olabilirim ama çocuk beni öldürse zil takıp oynayacak haliniz var parayı bosberin ben kadın olarak tehdit ediliyorum bu para mevzusundan daha önemli olmalı. Bir tane de ne kötü cocukmus diyen yok çünkü erkekler doğuştan kötü bunu kabul edin dikkat edin yoksa hak edersiniz kanun sizi korumakk zorunda değil gibi bir algınız var
Hata üstüne hata yapmışsınız, biraz yetişkin olun ve kabullenin bunları. Bir de tüm bunlara rağmen gelip "E benimle evlenebilir?" diyorsunuz. Sonra burada gerçekleri/hatalarınızı biri yüzünüze çaprtığında kadın düşmanı vb ithamlarla yargılıyorsunuz. Komiksiniz gerçekten, nedense de hep karşı taraf bitirince gelip buraya ben hatamı kabul ediyorum, onun hiç mi suçu yok vs yazıyorsunuz. Siz ne duymak istiyorsanız söyleyin onu yazalım isterseniz, burada yazılanları kaldırabilecek/anlayabilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum.

Bence bu olayla bu adamdan kurtuldugunuza sevinmelisiniz. Diger kizin da az akli varsa bu süpheyle evlenmez. Ama kadinlar yeter ki bu adam benimle evlensin diye her şeye susuyor, sanmiyorum ki ayrılsın. Ayni seyi sizin icin de düşünüyorum.
Haklısınız bir yanım sus ve sal diyor zaten ama böyle susma unutma Allah'a havale etme gibi şeylerden hoşlanmıyorum karşı tarafın yanına kar alıyor yanlış yere adımı çıkarttı,tehdit etti. Savassam yine ben de zarar göreceğim ama karşı taraf da görecek. Genel olarak insnalar boşver diye veya korkutularak hukuki haklarını kullanmıyor. Bu yüzden bir ikilem yaşıyorum şuan

adam seni direkt biletini almış göndermiş zaten sana saplantılı değil belli ki bana bulaşmasın irtibatı keseyim yeter mantığında. tek korkusu şuanki kızın bişeyler öğrenmesi onu kaybetme korkusu. yani senle bir derdi yok benim olaydan anladığım kızla irtibatını kes şu an sen daha önemlisin kendin için numaranı falan değiştir çocuğun da kızın da senle gram uğraşıcağını düşünmüyorum

Takıntılı biri, yapıştı bana iftira atıyor diyerek sen kıza ne dersen de yalanlayacak. Kızda da sorun var bu kişi kaç ay önce yüzük atmış ortada bir de siz varsınız ona rağmen kız hala onunla birlikte. Siz de unutamıyorum falan yapmayın eğer o kız ortaya hiç çıkmasaydı belki de onunla evlenecektiniz. İkinizi de sevdiğini falan düşünmeyin evlenmek için evlenecek. Sevmese de evlenen erkekler var. Aile zoruyla diyor da kocaman adam zorla nasıl evlensin komik olmasın. Dediklerine inanmayın uzak durun, kızdan da uzak durun siz zaten kıza ne anlatırsanız anlatın iftira atıyor bana takmış kafayı diyerek yalanlayacak. Engelleyin bari o kızın üstüne kalsın
Kız konuşmaları istedi WhatsApp çocuğun telefonundan ben aradığı sırada attım ama çocuk kızın elinden alıp silmiş şuan kıza atsam(kendi numarasından da aradi) yani konuşmaları görünce haliyle inanabilir ama ben tehdit edildim

adam seni direkt biletini almış göndermiş zaten sana saplantılı değil belli ki bana bulaşmasın irtibatı keseyim yeter mantığında. tek korkusu şuanki kızın bişeyler öğrenmesi onu kaybetme korkusu. yani senle bir derdi yok benim olaydan anladığım kızla irtibatını kes şu an sen daha önemlisin kendin için numaranı falan değiştir çocuğun da kızın da senle gram uğraşıcağını düşünmüyorum
Kız bir tık takıldı olaya haklı olarak rahat bırakacağını sanmıyorum ki aile olayı gerçekse çocuğun esas korkusu ailesinin öğrenmesi zaten. Numara degistiril kacabilirkm ama kız bana ulaşamazsa olay çocuğun ailesine giderse çocuk numara da değiştirsem bana bir şekilde bela olur

konuşmaları görünce haliyle inanabilir
İnansa ne olacak bu zamana kadar çocuktan elli kere ayrılmalıydı. Ayrılmadığına göre yaptığını sıkıntı görmüyor. Boşverin ne halleri varsa görsünler siz artık muhatap olmayın. Siz hiçbir şey atmasanız bile ayrılacak insan arada başka birisi var diye ayrılırdı yani

Herşey bir anda yaşandığı için şok geçiriyorum gerçeklik algim bozulmuş olabilir,çok doluyken yazdım yoksa bu ortamdan ne bekleyebilirim ki,belki bir ümit ya da destek,şikayet edeceğim ya da en azından ailesini bilgilendireceğim ama şuan değil,ailemin durumu düzelince. Belki de ibreti alem olsun diye yazmisimdir. İnsan hata yapınca ben nasıl böyle bir şey yaptım diye kendini paralamali intihar mı etmeli yoksa ayağa mi kalkmalı hata ettim ama ben kötü biri miyim peki bu kadar asagilanmayi ben mi hak ediyorum karşı taraf mi
ne yapalım biz gidip çocuğu şikayet edemeyeceğimize göre sana yaptığın yanlışı söylüyoruz ki tekrarlanmasın. çocuğu aklayan kimse yok burada ama napalım oturup akşama kadar saydırsak ne fayda. kimse sana intihar et kötü birisin falan da demedi olayı dramatikleştirip başka yöne çekmene gerek yok. ayağa kalkmak istiyorsan yaşananları arkanda bırakıp önüne bak sana bunca kötülüğü yapan çocuğun arkasından aşk acısı da çekme bir zahmet

Kız bir tık takıldı olaya haklı olarak rahat bırakacağını sanmıyorum ki aile olayı gerçekse çocuğun esas korkusu ailesinin öğrenmesi zaten. Numara degistiril kacabilirkm ama kız bana ulaşamazsa olay çocuğun ailesine giderse çocuk numara da değiştirsem bana bir şekilde bela olur
numaranı değiştir ötesine berisine karışma çocuk başına bela olursa zaten ailene anlatmaktan başka bir yol da kalmıyor şu an uzaklaş yapabileceğin başka bir şey yok yani

İnansa ne olacak bu zamana kadar çocuktan elli kere ayrılmalıydı. Ayrılmadığına göre yaptığını sıkıntı görmüyor. Boşverin ne halleri varsa görsünler siz artık muhatap olmayın. Siz hiçbir şey atmasanız bile ayrılacak insan arada başka birisi var diye ayrılırdı yani
Umarım kız durulur ve tekrar sorguya geçmez umarım tekrar ulasmazlar ben de kendimi cesaretimi toparlayinca şikayet etmeyi hala düşünüyorum,parayı atacağım diyor sırf para için biraz zaman verecegim

Her önüne gelen biri degildi tanıdığım biriydi eski sevgilimdi barıştık yıllardır tanıdığım biri aslında ama arka planda böyle şeyler olduğunu inanın bilmiyordum ani öğrendim
Tanımıyormuşsun demek ki. Öyle tanıyorum demekle bitmiyor iş.

numaranı değiştir ötesine berisine karışma çocuk başına bela olursa zaten ailene anlatmaktan başka bir yol da kalmıyor şu an uzaklaş yapabileceğin başka bir şey yok yani
En azından kıza ben gerçekten takıntıliydim desem mi tek derdim çocuğun tehditleriden kurtulmak

En azından kıza ben gerçekten takıntıliydim desem mi tek derdim çocuğun tehditleriden kurtulmak
daha fazla olaya dahil olma ve ikisiyle de iletişim kurma. çocuk numarasını engellediğin halde nereden tehdit ediyor seni? tehditleri yazılı ediyorsa şikayetçi olacağını söyle o zaman geri adım yapar hala paramı verir umuduyla çocukla iletişim halinde kalmaya devam etme

Siz ne yaşıyorsunuz?

Hâlâ nasıl madem evlenecek benimle evlensin diyebiliyorsun cildiracagim, batsın parası engelle her yerden hayatını çöp etmenin anlamı yok böyle biri yuzunden.

daha fazla olaya dahil olma ve ikisiyle de iletişim kurma. çocuk numarasını engellediğin halde nereden tehdit ediyor seni? tehditleri yazılı ediyorsa şikayetçi olacağını söyle o zaman geri adım yapar hala paramı verir umuduyla çocukla iletişim halinde kalmaya devam etme
Henüz engellemedim iksiini de ama yarına kalmadan numara degistirmeyi düşünüyorum,olay ben bilmeden ilerler ailem öğrenir diye korkuyorum ama olacağı varsa olur korkunun ecele faydası yok

Ortada aile baskısı falan yok, dümdüz dolandırılmış ve aldatılmışsın. Adam profesyonel bir yalancı ve tehdit savuracak kadar tehlikeli.

Hemen o kızla da, çocukla da iletişimi tamamen kes ve her yerden engelle. Parayı da evi de sadakan say, arkana bakmadan kaç. Babanın sağlığı ve kendi can güvenliğin o paradan çok daha değerli. Sessiz kalırsan tehditleri de bitecektir. Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun.

Ortada aile baskısı falan yok, dümdüz dolandırılmış ve aldatılmışsın. Adam profesyonel bir yalancı ve tehdit savuracak kadar tehlikeli.

Hemen o kızla da, çocukla da iletişimi tamamen kes ve her yerden engelle. Parayı da evi de sadakan say, arkana bakmadan kaç. Babanın sağlığı ve kendi can güvenliğin o paradan çok daha değerli. Sessiz kalırsan tehditleri de bitecektir. Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun.
Şuan zaten ne yalan ne değildir düşünecek halim yok sadece korku var içimde,haklisinjz sanırım acı ama gerçek maalesef boyun eğmek gerekebilir,kendi canımı düşündüğümden değil ailem için,ben sessiz kalmayı seciyorim ama kız durmayacak gibi hissediyorum, umarım en azından ailem öğrenmez bana ne olursa olsun,olay biterse kaybettigim para da hatamin cezası olur bundan sonra hep güven sorunlari yaşayacağım ama en azından benzer bir şey asla yaşamam.

Her şey bir günde olduğu için insan şok oluyor haliyle kabullenmete zorlaniyor,canlik bir durum yok ama ailemi üzmek istemiyorum, zamanı gelince aileme kendim anlatıp tehditler için dava açmayı düşünüyorum parayı da dekontu notla atmiatkm belki icraya da veririm
Nasıl canlık bir durum yok, adam size ölümün elimden olur demiş ya hani, neyse siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın.

Her şeye en baştan başlayacağım, kibrista biriyle birlikteydim, aynı evde kalıyorduk kirayı da ortak peşin ödedik, depozitonun da çoğunu ben ödedim. Yabancı kur olduğu için ortada ciddi paralar var normalde biz birlikteyken depozitoyu maasindan veriyordu kira zaten yarı yarıya idi bu yüzden görünürde bir sıkıntı yoktu ama bilin bakalım ne oldu,birlikte olduğum bu kişi aslında Türkiye'den bir kızla birlikteymis ve evlilik planı yapiyormus ben kopurdum tabi,bana bu ilişkinin aile zoruyla olduğunu söyledi ama inanmadim. Bana bilet aldı Türkiye'ye gönderdi ben de ailemin evine döndüm önce oradan bir arkadaşının evini falan ayarlamaya çalıştı ama olmadı,başta dönmek istemedim yapamazsın beni kovamazsin dedim ama baktım bileti almış döndüm döndükten sonra kendimi tutamayıp çocuğu bir aradım ama kız yakaladi aramayı, kız çıkınca yanlış oldu diyip kapattım ama içine kurt düştü kızın sonra kendi özel numarasından beni aradı bana saydirmaya başladı bırak çocuğun peşini gurursuz manyak vs,beni takıntılı biri gibi anlatmış ben de orada kendimi tutamayıp herseyi anlattım çocuk odaya fırladı bayağı kavga çıktı kız benden WhatsApp konuşmalarını tamamı istedi ben konuşmaları atarken çocuk telefonunu hisimla kızın elinden aldı ve attığım şeyleri sildi sonra telefon kapandı ve bir daha aramadilar ertesi sabah çocuk aradı beni tehdit etti elinde bana karşı fotolar var taktir edersiniz ki sevgiliydik sonra ailem kibrista oldugumu bilmiyordu aileme ulaşacağını adımı metrese çıkartacağıni vs söyledi depozitoyu sordum ben sana zamanla ara ara öderim dedi ben müsait bir zamanda arayacağım detaylica konuşuruz dedi şu sıra ulaşma sakin pişman ederim seni dedi konu ailemi ilgilendiriyor dedi kız 5 aydır görüşüyoruz diyor çocuk sadece 2 haftadır o da ailemin zoruyla dedi,bu durumda böyle bir çocuğa inanmaktansa kıza inanırım ama biz hep birlikteydik 5 ay o yuzden kime inanacagimi şaşırdım olsa hissederdim ve asıl olayı anlatmadım bu çocuk 6-7 ay önce biriyle yüzük atmış bu da kızın çocuğun telefonu karistirmasiyla ortaya çıktı çocuk buna da aile zoru diyor bilmediğin şeyler var diyor ailesi zorla biriyle evlendirecekse benimle evlensin? Yine de bu çocuk evlenecek biri değil,bu kadar kısa süre içinde 2 farklı kişiyle evlilik düşünmesi aşırı saçma geliyor çocuğun rızası olmadığı doğru olabilir ama bununla da yüzük takacaklarmis yakında,öyleyse bile benimle evlenebilir? En azından tanıdığım hatta direkt sevgilisiydim,kim bu kızlar mesela neden ailesiyle beni hiç tanistirmadi illa biri evliliğe zorluyorsa bu yüzden aile olayı inandırıcı gelmiyor. Bunu sorunca ailemin istediği kişi olmak zorunda diyor. Sorun bu değil aslında,beş kurussuz ortaya atıldım gururmla oynandı,kızdan haberim yokken metres hatta ne metresi zir deli konumuna düştüm hakkım olan evden oldum ama evin sözleşmesi çocuğun üstüne,şimdi size nedeb bu kadar pasif olduğumu anlatayım,birincisi zaten tehdit ediyor bunu demiştim,ikincisi babam hasta ve evde de durumlar karışık tutucu insanlar böyle biriyle aynı evde kaldığımi falan ogrenirlerse benim kilima dahi zaear verecek biri değil ama kendi kalpten gidebilir bunu göze alamam kendi dertleri kendilerine yeter bu durumda onlara böyle bir şok yasatmak istemiyorum biraz kendim için de korkuyorum tabi tehditlerin dozunu çok arttirdi bir yerde aileye söyleme değil direkt ailene zarar veririm dahi dedi, ölümün elimden olur dedi vs. Ailem zaten Kıbrıs'ta olduğumu bilmiyor ve online bir işte çalışıyorum bu yüzden eve dönmem aşırı sıkıntı olmadi. Şuan şoku atlatmaya çalışıyorum haliyle aşk acısı çekiyorum bunun için beni yargilamayin daha bir haftaya kadar normaldik,haberim yoktu bunlardan hatta iyiye gidiyorduk, sonra korku var ikincisi ben bunları rahat bıraksam depozitodan vazgecsem bile kız bana sardı rahat bırakmıyor çocuk benim için bana bela oldu dedi ama asıl bela olan onlar şuan,kız da haklı bir şeyler biliyorsun anlat diyor korkudan anlatamiyorum, surekli onlar arayacak diye tetikteyim. Ailemin gerçekten arkamda olacağını bilsem belki anlatırdım diyeceğim ama onları uzmekten de cekiniyorim sadece korku değil herkesin odağı babamda zaten adamcağız yenice ameliyat oldu. Kız başta bana konuşalım aramızda kalacks dedi ama anlattığım her şeyi çocuğa yetiştirmiş,kıza da güvenmiyorum,çocuk patladı bana, böyle bir şey saklı kalamaz cesaretimi toplayıp anlatmam gerek mutlaka ama şuan sadece ailemle kalıp sakinleşmek istiyorum. Zavallılar onları ziyarete geldim sanıyor. Huzur kaçmasın istiyorum,siz uerimde olsaniz ne yapardınız

Döviz kurunda kira mira masrafını karşılayacak paran+düzenli gelirin varken şu vizyonsuz hareketler olaylar çekilmez.

Elin herifine para yedireceğine o döviz kuruyla türkiye'de kendine ev tutardın, evini dekore ederdin.

Nasıl canlık bir durum yok, adam size ölümün elimden olur demiş ya hani, neyse siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Bos tehdit gibi geliyor şuan düşünce şeklim değişti belki de en iyisi hatanın cezasıni kabullenmek ilahi adalete pek inancım yok ama inşallah o şekilde çıkar,kız da kendini ateşin içine attı ama derdim kızla değil ki çocuğa bsiey olmuyor kanıma dokunan bu...bunlar bana bulasmazsa ben de bulasmama kararı aldım ama kız salmiyor numara değiştirscem zaten çocuk kızı ikna eder utandı gitti diye kız da inanır,aile olayına herkes yalan diyor ama bence gerçek çünkü ailesi öğrenecek diye 3.5 atıyor zaten tehditleri de hep ailem öğrenirse x olur gibi,millet zannediyor ki ben ilişkileri zorla diye sevindigimden buna inandım,aksine umarım ailesi arada değildir bu yalandır ama öyle olsa niye ailem öğrenirse diye tehdit etsin,umarım hayırlısı olur bişey yaşanmaz benim gözüm para görmüyor artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X