Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

valla yardımcı olmak isterdim ama bende delirirdim zaten cesaret edemez o kadarına.ama tipik benimki de böyle savunmalar yapar ama hayatım bak ben sana anlayışlı karşılıyorum falan.bekar adam mı canım 1 haftta dayanamamışlar mı.size anlayışlı olmanızı tavsiye edebilirim ama ben olamadığım için başının etini yerdim psikolojik şiddet

Seni seviyorum de yat. Hiç kapak kaldırma. Konuyu açarsa üzgünüm hayatım de hiç ama hiç! Sakın sakın konuyu irdeleme. Kapat. Yoksa siz gebe ailelerde alırsınız soluğu.

Seni seviyorum de yat. Hiç kapak kaldırma. Konuyu açarsa üzgünüm hayatım de hiç ama hiç! Sakın sakın konuyu irdeleme. Kapat. Yoksa siz gebe ailelerde alırsınız soluğu.

puff tamam .... çayımı demliyim bekliyim.
çnkü bende çay demlememek en büyük trip :)

aa benden
bende dedim 1 hafta sonra gidilemiyor mu amaç ne dedim.
sanki benim huyumu bilmiyorlar resmen inadına yapar gibi.
iyice nefret ettiriyorlar kendilerinden

ama canım öyle deniyor olmuyor,böyle deniyor olmuyor halen bildiğinden,dediğinden şaşmıyorsun.

hayır bildiğimdem şaşmamak değil valla iyi olayım diyorum tavır yapma umursama diyorum kendime ama azcık direniyorum sonra patlıyorum yine bende istemiyorum ki böyle olmak neden istiyim

Yorumları okumadım. Konuyu biliyorum sadece. Haksız olduğunu düşünüyorum.. Neticede eşinin telefonu aramaya kapalı ve daima sen arıyordun kocanı. Birden aramayı kesen sensin, trip yapılması gerekiyorsa eşin yapacak, niye aramadın diye. Ayrıca sen ailesini sevmiyor olabilirsin ama bu onların eşinin anne baba kardeşleri olduğu gerçeğini değiştirmez. Eşinle iletişimlerini kesme gibi bi hakkın yok. Buna karışmamalısın. Kendini yedin bitirdin de ne oldu, eşin yine gitti onlarla yüzmeye değil mi. İzin verseydin de huzurunuz bozulmasaydı daha iyi değilmiydi.

aa benden

canım ben önceden kızar dururdum.valla şimdi gün içinde sıkıyorum kendimi tek mesaj bile atmıyorum o koşturuyor peşimden.herkesin karakteri farklı bende senin gibi tepki verirdim çünkü o da ailemle denize gidiyorum desem çok sıcak bakmaz beraber gideriz der.tartışmanı önermem büyüyedebilir.umursamaz takıl kızgın olduğunu belli et yeter o koştursun,sen niye sıkıyorsun canını.umursamaz davranınca daha çok koşturuyorlar,bizimki kedi gibi sokulur hemen öyle durumlarda

aa benden
1 hafta sonra da gitseniz o zamanda kusur bulacaktınız.
Evli olmanız adamın hayatının etrafına örümcek ağı gibidolanacağınız anlamına gelmiyor.
Neyin inadına yapsınlar ??
Anne oğluna düşkün olabilir aynı şekilde eşinizde annesine düşkün olabilir.
Ama adam hala sizin yanınıza geliyorsa siz onun damarına basmadığınız sürece size kızmıyorsa..
Çalışıp ekmeğini evine getirip sizinle ilgilieniyorsa fazlasına bulupta bunamak diyorum ben.
Şükredin halinize ne erkekler ve ne evli çiftler var.
Boşuna kendi kendinize aklınızda kurup triplere girip eşinizi kendinizden soğutmayın.

ama aramamak konusunda haksızsın adamın hattı kapalıymış nasıl arasın:)

ama aramamak konusunda haksızsın adamın hattı kapalıymış nasıl arasın:)

hayır ben olsam bin yerden bulur arardım . yanında onca kişi var birinden çağrı mesaj bile atsa ararım biliyor . hıh bence bu sebebp olamaaaaz

haklısınız....

ay pardon da neye cesaret edemez ailesiyle vakit geçirmeye mi?kafalara gel.

hayır ben olsam bin yerden bulur arardım . yanında onca kişi var birinden çağrı mesaj bile atsa ararım biliyor . hıh bence bu sebebp olamaaaaz

valla çoğu erkek bizim gibi düşünmüyor bence.yani şimdi sana gaz vermek istemiyorum.ama benimde karakterim böyle bende çıkışırdım ya da tepkisiz kalırdım.sinirlenip susunca bizimki esas duruşu alıyor hemen bu konuya sinir olduğunu belli et ama çok büyütmeyin tartışmayı.bir de eşiniz o olmadan denize vs.bir yere gitmenize izin verir mi.benimki de sıcak bakmaz ben o yüzden daha da sinirlenirdim de.

ay pardon da neye cesaret edemez ailesiyle vakit geçirmeye mi?kafalara gel.

karşılıklı bir şey bu hanımefendi benimki çok sıcak bakmaz o da katılır bize.aynı şekilde davranırız biz.ayrıca herkesin karakteri kendine.kafalara gel demek nedir?saygıya davet ediyorum sizi.biz şikayetçi değilsek başkasına laf düşmez

çok daha iyidi ama yapamadım işte

Eşin kendi ailesi ile plaja gidemiyor ise sende ne sebep olursa olsun eşini bırakıp 3,4 gün başka yere gidemezsin.
Ne güzel kısıtlamıyor seni, sende burnundan getirmemelisin bence.

tüm saygımla dile getiriyorum ki gerçekten sizin gibi insanlarla aynı evrende olmak beni rahatsız ediyor.sırf evliyiz diye bireyselliğinden uzaklaşanlar,partnerlerinin akıl dışı isteklerini kabul edenler,hele de bunu normal algılayanlar.işte bu yuzden tekrar ediyorum ki kafalara gel.

Sen
Sen haksizsin adam ailesiyle bir denize gitmiş burnundan getirmissin sorunlu gördüm seni

Eşin kendi ailesi ile plaja gidemiyor ise sende ne sebep olursa olsun eşini bırakıp 3,4 gün başka yere gidemezsin.
Ne güzel kısıtlamıyor seni, sende burnundan getirmemelisin bence.

oda öyle diyor izin vermeyip bende snein burnundan getirsem daha mı iyidi neden böyle yapıyorsun falan işte ama içimi açıp kimseye anlatamıyorum ki kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…