Adını Koyamadım..

Teşekkür ederim..Yazdıklarınız beni mutlu etti evet O kişiyi unuttum ve içim çok rahat o konuda..Sorun, travma veya başka bişeyin, adı herneyse bende devam ediyo olması..
Hani senaryo kurmak demişsiniz ama o boyutta değil..Eşim o kişiyle aynı karakterde değil ama yer yer de beni ateşleyecek davranışları oluyo ya da ben büyütüyorum bilmiyorum..Normal giden karşılıklı sevgi saygı içinde olduğumuz bi evlilik bizimki..
İnancım var hamdolsun..Dua ediyorum..
Ama bazı şeyleri çözemiyorum psikoloğa tekrar gitmeye karar verdim..
İnşaallah bu kez iyi bi doktor olur..
İyi dilekleriniz için teşekkürler tekrar..

Rica ederim ne demek. Sonucta siz var olan sorunu cozmek icin adim atmaya hazirsiniz. Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim yardimciniz olsun.

Ben ıkı uc sene onceki ilişkimde cok kötu tecrübeler yasadım ve karşıma çıkan her insana bunu hıssettirdim, her defasında bir tık daha iyiye gidiyorum ama geçmişteki yaraları sarmadan geleceğe sağlıklı adım atamazsın (senin icin degil de genel olarak söylüyorum ben dahil bu sorunu yasamış herkes icin). Yeni ilişkin ne kadar guzel olsa da eskının ağırlığını hep taşırsın ve bu seni gittikçe huzursuz eder
Sen şanslısın evlenmissin ne guzel en azından bunu asmıssın.
Ben bu hafta psikologa gidecegim. Psikiyatra gittim herhalde onların alanı daha tıbbi diye beni cok sallamadı, ben de bir süre kişisel gelişim kitapları okuyup dua gruplarına katılıp kendimi daha iyi hissedince bunu aştığımı dusundum, ama olmuyor en ufak bir seyde yine eski anılar o günkü tazeliğinde canlanıyor.

Canım benim..Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun..Çok zor..O baş belası anılar..Uzun süre onlarla savaştım ama şimdi eskiye dair çoğu şey gözümün önünde olsa da umrumda değil..O şahısı yolda görsem "aa naber yaa" diye selam veririm yani..
Ben arkadaşlarımla, ailemle şifa buldum o kötü günlerde..
İnşaallah sende atlatırsın birgün..Atlatacaksın da..İnan..

Şuan benim tek derdim kendimle..Bende bunu atlatacam inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…