Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAdnan isminin yanına isim arıyoruz :)
ya bende iki isim taraftarı değildim aslında ama eşimin babası küçük yaşta vefat etmiş o babasının adını koymak istiyo bende hayır diyemedim napıyım =(
Merabaaa.. önceLikLe hayrLsı oLsun saq saLim kucaqnza aLmayı nasip etsin Rabbim cümLesininki {amin ecmain}
benim qörümcemde seninkine benzerr bi nedenden doLayı adnan ismini koymak zorundaydı oda yanına emir ismini koydu çok da hoş oLdu biz adnanı söLemioruz tabi ama söLeyince de kötü oLmuo :)
Adnan bey, bence güzel. Ama çok önemliye yanına babanızın ismini koyun. Bence dede ismi koymamak lazım ama istiyorsanız neden olmasın? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
ÖNERİLERİNİZ için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım eşim bana bırakmıycak ben söyledikçe yok o olmaz yok bunu beğenmedim diyip duruyo :) kendide aybars ismine takmış durumda ama bakalım hayırlısı =)
ÖNERİLERİNİZ için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım eşim bana bırakmıycak ben söyledikçe yok o olmaz yok bunu beğenmedim diyip duruyo :) kendide aybars ismine takmış durumda ama bakalım hayırlısı =)