Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kahvem evcil he :roflol:
bende evcülü seçerdimŞeniz
arkadaşlar benim sorunum şu iki erkek arasında kaldım.birincisi 2 hafta önce tanıştığım,istanbulda bi şirkette çalışan aynı zamanda spor hocalığı yapan,çevresi geniş,hemen hemen her gece dışarda olan bi insan yani benim istediğim sevgili tipinin tam tersi ama ben şu anda ona deli gibi aşık oldum yani onun adı geçince bambaşka ben oluyorum ve şu anda onunla sevgiliyiz ama diğer yandada çok yakın arkadaşımın tanıştırdığı birisi var çocuk o kadar iyiki telefonda konuştuğumuzda bir çok şey paylaşabiliyoruz ortak yönelrimiz çok fazla oda bursada bir şirkette çalışıyor evden işe işten eve tam evlenilecek bir insan yani ben onu tanıdığımda diğeriyle beraber değildim.şimdi bursada olana ne dicemde uzaklaştırıcam kendimden bilmiyorum aslında hangisiyle olmam gerektiğine karar veremiyorum bi tek şeyi biliyorum arasa aşık oldum hemde deli gibi beni üzücek onuda biliyorum ama işte off off.akıl verin bana![]()
canımmm senı en ıyı ben tanıyorum sen secımın arastan yana olrsa nekdr uzulucegnı blyrsn ama alı senn ıstdgn gbı brı suan arasa asıksın ama alıyı tanrsan ne hssdcgnı bılmyrsnkı ılerde blkı onnla cok mutlu olcksn .. ama emn oldgm bısı var aras olrsa sen asıkınn etkısyle uzulcksn
kızlar ben bi çare buldum nasıl olur sizce zemuszemus aliyi bi süre uyutim ben arasla bitince aliyi uyandırıp evlenim onunla nasıl olurr :hulya:
kızlar ben bi çare buldum nasıl olur sizce zemuszemus aliyi bi süre uyutim ben arasla bitince aliyi uyandırıp evlenim onunla nasıl olurr :hulya:
çok enteresansınız
konunuzun da fake olduğunu düşünmeye başladım :1closedeyes:
Bu yazdığında ciddimisin :uhm: