Adnan mı, Behlül mü? Örneğini yaşıyorum şu anda :(

çocuğu yedek kulübesinde bekleticem derken dikkat et başka takıma transfer olmasın :))))

valla arkadaşım eğer bu yazdıklarında ciddiysen,gerçekten bir paradoks yaşıyorsan şunu diyim sana,
sevil de sevme ağlama ağlat yoksa zehrolur bu tatlı hayaat :)))

ya şarkı böyle söylemiş ama sevmediğin bi insanı da seçme tabi,daha çok gençsin yaa,ne istiyosan onu yaşa,yakın zamanda evlilik gibi bir planın yoksa gez toz,aşk acısı çek,dünyanın kaç bucak olduğunu gör ha ondan sonra aklın başına gelir zaten :)))

Şaka bir yana da aşık olmuşsun Behlül gibi olana, tabii ki onu tercih edicen..

Bursadaki Ednan Bey yerine koyduğun beyefendiye de kısmet değilmiş dersin , büyütme kafanda bu kadar..

Ama Behlül e de fazla güvenme ..

komik bi konu baslligi olmus.
ne behlulle ne adnanla alakasi yok.

ben diyordum bu diziler insanlari ozendirir diye ahanda ornegi

birde su yoruma cok guldum
Bihter filmin sonunda intihar ediyor biliyosun dimi..
Çok kaptırma derim:))
, hakli arkadas bence kendini kaptirma, dizi degil bu! bihter rolunden cikmayi dene.

kimi seviyorsan,kime aşıksan onunla ol.. sadece ,mantıkla bir yere varamazsın. duygular çok önemli...
duygu olmadan bir beraberliği yürütmek ,sadece sana acı verir.
spor hocası yani senin deyiminle, behlül'ü tercih et..öbürünü bırak. .

spor hocası yanı behlulden uzak kalmanızı derım cunku gozyası bol bı gelecek olur devamlı gece cıkan bırısıyle pek huzurlu bı hayat paylasımcı bı hayat sanmam olsun adnan ıle huzurlu sakın sevgılı saygılı paylasımcı bı evlılıgın olur ..
nasıl bı yaşam ıstersenız oyle karar verın derım..

karar veremediğine göre ikisi de gerçekte senin aradığın değiller....
belki spor hocasında karar kılmış gibi görünsen de,o ekdiklikler seni yoracak zamanla...
iyisi mi! yola devam ...
kararsızlık yaşamayacağın yeni tiplere...
bu arada bihter konumu ile alakan yok...

ıyıde kımı sevıyorsan onunla ol nıye bu kadar kararsız kaldın kı.. ayrıca bunun adnan la behlulle ne alakası var onu hıc cozemedım... :delphin:

behlül gecicidr canım... Korkaktır :) sadece kendini düşünür..Yeni bölümüne bak istersen
:)

ikisinide boşver beşiri seç ii çocuktur:dance:
ama bence bi an önce kararını ver ben olsam evine bağlı olan derdim aşk herşeye çözüm olmuyo bazen benim istediğimin tam tersi demişin belli bi süre sonra tartışmalarınız başlar gibi gelio ama hayırlısı tabi

Back
X