Adrese göre çıkan okul

heysen3454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
18
2
1
24
Oğlum bu sene ilkokul 1. Sınıfa başlıcak ama adrese göre çıkan okula göndermek istemiyorum çevresi nedeniyle bizim evin yakınına yeni ilkokul yapıldı eğtime bu sene orda başlancak iyi köklü bir okul oraya göndermek istiyorum ama olmuyor nasıl yapabilirim bunu

O okula tutan adresi olan birinin evine ikametgah adresinizi aldirabilirsiniz tanidik vs varsa o sekilde yapan cok duydum. Bir de istediginiz okula bagis adi altinda rusvet maalesef bunu da acik acik talep ediyor cogu okul yoneticisi :KK51:

Onu yaptık müdür bizede söyledi ama bu sene o sokağıda adresten çıkarmışlar okul evime 600 metre yakınlığında ama kayıt yapamıyorum

O okula tutan adresi olan birinin evine ikametgah adresinizi aldirabilirsiniz tanidik vs varsa o sekilde yapan cok duydum. Bir de istediginiz okula bagis adi altinda rusvet maalesef bunu da acik acik talep ediyor cogu okul yoneticisi :KK51:
Onu yaptık müdür bizede söyledi ama bu sene o sokağıda adresten çıkarmışlar okul evime 600 metre yakınlığında ama kayıt yapamıyorum

Bugün tekrar gittik bağış yapalım gibisinden ve bağışa gerek kalmadan müdür 10 Ağustos'da gel evraklatı hazılayalım 1 Eylül'de bizim okula başlıcak dedi sen diğer okulla iletişime geçme ben çocuğu sistemden bu okula alacım dedi

Back
X