• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim milletimiz ne abartma merakı var yahu adriana kimdir ?
Ablak suratlının teki.Ona gelene kadar bin tane güzel var..Hatunun havasıda civasıda Türkiyede söküyor zaten.Alın size güzel.

Megan reyiz yaninda Adriana da kim :KK53: hamileyken fotograsini bilgisayarima indirmis masaustu yapmistim. Gozleri benzetebildik sadece:-)

ben meganı beğenmem ya. adriana güzel gelir bana onunla kıyaslarsam. sopa gibi vücudu var. fazlaca zayıf.

Bencede Cok aptalca bir Acuna bak bir Limaya

psh.jpg

parkshinhye1.jpg
park-shin-hye.jpg

Buda benim güzelim Park Shin Hye :nazar:

Hemen Adriana çok çirkin denmiş,ben görüşlere saygı duyarım ama kadın güzel kardeşim işte.Şunu desen anlarım benim güzellik anlayışıma uymuyor ,hee okey o zaman.Ama gelipte kadına çok çirkin ablak suratlı demekte , höhöhöh yani.:KK53:
Ben de sarışın mavi göz ikilisini sevmem ama gelipte şimdi Doutzen Kroes'e çirkin demem asla yani,çok güzel çünkü.
Acun avcunu yalasın bu arada,dünya güzeli kadın ona mı kaldı?:KK53:

Hemen Adriana çok çirkin denmiş,ben görüşlere saygı duyarım ama kadın güzel kardeşim işte.Şunu desen anlarım benim güzellik anlayışıma uymuyor ,hee okey o zaman.Ama gelipte kadına çok çirkin ablak suratlı demekte , höhöhöh yani.:KK53:
Ben de sarışın mavi göz ikilisini sevmem ama gelipte şimdi Doutzen Kroes'e çirkin demem asla yani,çok güzel çünkü.
bende adrianayı beğenirim. çirkin olması mümkün değil. sarışın sevdiğim için doutzencıyım. ama adriana güzel kardeşim.

bide megan fox u örnek vermiş o adrianın yanından geçemez :D

Megan da güzel kadın Allah var,ama bir dönem güzeldi o .2009'lu yıllarda sanırım,zaten estetikli bir kadın baştan ayağı.Son zamanlarda çok estetik yaptırmış bana çok çirkin geldi,bir tek gözleri çok güzel.
Adriana estetiksiz ,sadece göğüsler de var diye biliyorum ben.:KK48:
Bizim millette var sadece zaten çok güzel bir kadına ıykk çirkin s.s.s. demek ,hakkını verin kardeeeşimmm,sezarın hakkı sezara:KK53:

megan güzelliği estetikden ileri geliyor bence birde boy pos fizik yok yani adriana ya asla yakın olamaz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X