- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Megan reyiz yaninda Adriana da kim
hollandalı canımokypete, nereli canım bu kadın, güzelmiş gerçekten
Megan reyiz yaninda Adriana da kimhamileyken fotograsini bilgisayarima indirmis masaustu yapmistim. Gozleri benzetebildik sadece
![]()
bende adrianayı beğenirim. çirkin olması mümkün değil. sarışın sevdiğim için doutzencıyım. ama adriana güzel kardeşim.Hemen Adriana çok çirkin denmiş,ben görüşlere saygı duyarım ama kadın güzel kardeşim işte.Şunu desen anlarım benim güzellik anlayışıma uymuyor ,hee okey o zaman.Ama gelipte kadına çok çirkin ablak suratlı demekte , höhöhöh yani.
Ben de sarışın mavi göz ikilisini sevmem ama gelipte şimdi Doutzen Kroes'e çirkin demem asla yani,çok güzel çünkü.
Acun avcunu yalasın bu arada,dünya güzeli kadın ona mı kaldı?![]()
bide megan fox u örnek vermiş o adrianın yanından geçemezHemen Adriana çok çirkin denmiş,ben görüşlere saygı duyarım ama kadın güzel kardeşim işte.Şunu desen anlarım benim güzellik anlayışıma uymuyor ,hee okey o zaman.Ama gelipte kadına çok çirkin ablak suratlı demekte , höhöhöh yani.
Ben de sarışın mavi göz ikilisini sevmem ama gelipte şimdi Doutzen Kroes'e çirkin demem asla yani,çok güzel çünkü.
Acun avcunu yalasın bu arada,dünya güzeli kadın ona mı kaldı?![]()
çok güzel buradada benceEki Görüntüle 1326582
Bu degil mi Adriana? Bundan sokakta dolu var. Ben bi güzellik göremedim valla.