• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 1326582
Bu degil mi Adriana? Bundan sokakta dolu var. Ben bi güzellik göremedim valla.
Bence çok güzel makyajsız yüzü gözü kızarıp terlediğine göre spordan çıkmış da çektirmiş fotoğrafı bu haliyle de çok güzel, doğum yaptıktan bir süre sonra hamilelik kilolarıyla ble çok çok güzeldi zaten kısa sürede eski fit haline kavuştu, güzelliğin yanısıra çok albenili bir kadın

Bence çok güzel makyajsız yüzü gözü kızarıp terlediğine göre spordan çıkmış da çektirmiş fotoğrafı bu haliyle de çok güzel, doğum yaptıktan bir süre sonra hamilelik kilolarıyla ble çok çok güzeldi zaten kısa sürede eski fit haline kavuştu, güzelliğin yanısıra çok albenili bir kadın
evet o makyajsız hali. spordan sonra çekilmiş o fotoğraf.

yaniiii buna çirkin diyen ya kördür ya kıskanç :D

A4oZWF7CEAADTmk.jpg:large

Afdw7fbCEAAwNwY.jpg:large

A43nUl0CIAAZbUL.jpg:large

spordaki resimleri. makyaj sıfır.
buda makyajlı
cFDgDxI.webp

çirkin diyenlerin kendi fotolarını yüklemelerini yada sokaklarındaki kızların fotolarını istiyorum :cool:

Adriana Lima'da estetik var mı?
megan'dan daha güzel olduğu kesin.
güzellik herkese göre değişirde,çirkinde denmez yani.

Bence de çok güzel bir kadın. bana yalnızca doğal güzel olarak adlandırılması garip geliyor. Kadın tamam çok güzel ama doğal değil. Memeleri ve dudakları silikon. Ha o ameliyatlardan önce de çok güzelmiş zaten.
Bence doğal güzel Miranda Kerr. :)

ya oky bence güzel güzeldir sırf muhalefet olmak için bu da yapılmaz yani tarzım değil dese anlarımda google dan makyajsız adriana yazıp buraya yüklemek çirkin demek pek komik ..bide sokakta bundan dolu demek tam fiyasko :D

Off sen yine mi basladin ya? Hic ugrasamayacagim. :KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X