• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima konuştu: Çok aptalca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adriana ya çirkin diyen nedense gösterdikleri örnekler hep daha bir kendilerine yakın tipte insanlar işte bizim kızlarımızın özelliği bu :)
ay hiç uğrasamıcam kıskançlık kötü sey
yiğidi öldür hakkını yeme bari be :D

hıııııı ne ya :D ay hiç uğraşamıcam senle

biraz daha ara belki adriana lima dünyanın en çirkin kadını yaz google a bulursun da avunursun. hadi bye

Çirkin dediğimi nereden gördün ben abartılacak kadar güzel değil dedim ne olur şu kafanın içinde ki taşıdığını bazen kullan işe yarar. hadi bye.

adriana ya çirkin diyen nedense gösterdikleri örnekler hep daha bir kendilerine yakın tipte insanlar işte bizim kızlarımızın özelliği bu :)
ay hiç uğrasamıcam kıskançlık kötü sey
yiğidi öldür hakkını yeme bari be :D

Yahu problemlimisin çirkin dediğim bir yer göstersene bana ?
Ben abartılacak kadar değil dedim bana göre megan fox güzel dedim yahu sana ne oluyor anlamadım ? Nedir bu tırnaklarını çıkarman.sana ne.

Yahu problemlimisin çirkin dediğim bir yer göstersene bana ?
Ben abartılacak kadar değil dedim bana göre megan fox güzel dedim yahu sana ne oluyor anlamadım ? Nedir bu tırnaklarını çıkarman.sana ne.

problemli sizsiniz kıskançlıktan çıldırmışsınız mesela :D hadi bye daha da yazma

hakaretlerini bildirdim hoşçakal canım önce konuşmayı öğreneceksin hadi şimdi git

Yani değil mi? Hani bu bölümde şöyle gallavi bir topikte polemikten banlansanız en azından dersiniz ki çatır çatır fikrimi yazdım paşa paşa polemikten banlandım, sorsalar aaa banlanmışsın hangi topikte Adriana Lima:KK45:

Neyse ben susayım düşününce bile komik oluyor sanırım bir ilki gerçekleştirmek üzereydik..o_O

Ne zaman fikirlere saygı duymayı öğreneceksiniz büyüyün efendim büyüyün böyle kalmayın..Ben diyorum bana göre ablak surat demek ki benim görüşüm bu neden dokundu size anlamadım..Ayrıca çirkin değil ama çok güzel de bulmuyorum kendisini anlatmak istediğim tamamen bu anladığınızı düşünüyorum
Bir zahmet iyice okuyup da öyle cevap verin ,tamam mı ? Sadece bu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X