- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oky uğrasma bence insan bazen gerçeklere inanmak istemez
hıııııı ne yaay hiç uğraşamıcam senle
biraz daha ara belki adriana lima dünyanın en çirkin kadını yaz google a bulursun da avunursun. hadi bye
adriana ya çirkin diyen nedense gösterdikleri örnekler hep daha bir kendilerine yakın tipte insanlar işte bizim kızlarımızın özelliği bu :)
ay hiç uğrasamıcam kıskançlık kötü sey
yiğidi öldür hakkını yeme bari be![]()
Yahu problemlimisin çirkin dediğim bir yer göstersene bana ?
Ben abartılacak kadar değil dedim bana göre megan fox güzel dedim yahu sana ne oluyor anlamadım ? Nedir bu tırnaklarını çıkarman.sana ne.
uzak dur ve haddini aşma !!
Hanımlar sakinleşelim mi? Adriana Lima topiğinde polemikten gitmek istemezsiniz sanırım![]()
Yani değil mi? Hani bu bölümde şöyle gallavi bir topikte polemikten banlansanız en azından dersiniz ki çatır çatır fikrimi yazdım paşa paşa polemikten banlandım, sorsalar aaa banlanmışsın hangi topikte Adriana Limahaklısınız afedersiniz fazla trajik olur![]()
Yani değil mi? Hani bu bölümde şöyle gallavi bir topikte polemikten banlansanız en azından dersiniz ki çatır çatır fikrimi yazdım paşa paşa polemikten banlandım, sorsalar aaa banlanmışsın hangi topikte Adriana Lima![]()
Bir zahmet iyice okuyup da öyle cevap verin ,tamam mı ? Sadece bu...Ne zaman fikirlere saygı duymayı öğreneceksiniz büyüyün efendim büyüyün böyle kalmayın..Ben diyorum bana göre ablak surat demek ki benim görüşüm bu neden dokundu size anlamadım..Ayrıca çirkin değil ama çok güzel de bulmuyorum kendisini anlatmak istediğim tamamen bu anladığınızı düşünüyorum
adriana yine daha güzel bence. tabii bence
Bana bunlarla gelin estetikli veya değil kadın güzel mi güzel ben ona bakarım..Estetik vücutta bir istektir ve yaptırılır..
Ama bir kadın makyajsız güzelse o her zaman güzeldir..Benim görüşüm bu bence adriana bir megan fox olamaz.
Ay şahsen ben banlansam söyleyemem, gitti mi büyük gideceksinçok acı olur ve feci koyar valla![]()
Ay şahsen ben banlansam söyleyemem, gitti mi büyük gideceksin![]()
önemli olan onlar bizi bu kadar savunurmuydu. okymi ,aaa okye laf yok dermiydi mesela adriana. sanmam :)meganı bu kadar savunduğumu görse acaba neder di bana