Adriana limanın makyajı nasıl yapılır

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
bugünlerde bu kadına taktım...
bronz kusursuz bir ten,parlayan dolgun dudaklar ve özellikle göz makyajı,göz pınarlarında birikmiş gibi bir makyaj.burada bu işin ehli arkadaşlar var,lütfen biri el atsın,bu göz makyajı nasıl yapılıyor biri bana anlatsın.
ayrıca sanki dudaklarında birşey yok görüntüsüyle nasıl bu kadar seksi dudakları olabiliyor.birde şu ışıl ışıl saçlar,benimde saçlarım kahve ama tam olarak istediğim renk bu,kuaföre gidince bu saç rengini nasıl tarif edebilirim arkadaşlar,birileri sesimi duysunnnnnnn lütfeeeennnn.

$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Bombshell-Fantasy-Bra-2011.webp$adriana_lima.webp$adriana_lima-97.webp$Adriana-Lima-7.webp$adriana-lima-updo-hairstyle-2011-1.webp$imagesCAT70VUQ.webp$Adriana-Lima-Victorias-Secret-Bombshell-Fantasy-Bra-2011.webp$adriana_lima.webp$adriana_lima-97.webp$Adriana-Lima-7.webp$adriana-lima-updo-hairstyle-2011-1.webp$imagesCAT70VUQ.webp

Son düzenleme:
Genelde göz pınarlarını ve altlarını aydınlatmış. Beyaz concealerla yapabilirsin. Onun dışında makyajı çok sıradan ben değişik bir yön göremedim rujları genelde nude oluyor bazen parlatıcı oluyor üstünde yani alt yapı sağlam kadında :) Ama saçlarında krepe balyaj var. Kahveyse senin saçların bir kaç ton açığıyla krepe balyaj yaptırabilirsin.

aşağıda makyajsız haliyle karşılaştırması var. bence ahım şahım bi makyaj yapıldığı yok yaratılış meselesi kız güzel. bi kapatıcı, bi kalem, bi rimel bitti gitti.

$lima.webp

aşağıda makyajsız haliyle karşılaştırması var. bence ahım şahım bi makyaj yapıldığı yok yaratılış meselesi kız güzel. bi kapatıcı, bi kalem, bi rimel bitti gitti.

Eki Görüntüle 210340

canım zaten bende abartılı bir makyaj istemiyorum ama bu kızın makyajında bence minik sırlar var,mesela yüzüne baksana kullandığı fondotendenmidir yoksa başka karışımlardanmıdır.(pudra+fondoten karışımı vs...)yüzü parlak duruyor,ben sürüyorum mat duruyor,bende yüzüm böyle kadife gibi dursun istiyorum,mesela allık olarak hangi renk var yüzünde,fondoten olarak ne kullanmış falan filan diye uzar gider bu liste...

:60: sevgili arkadaşlar bu adriana makyajı kalem ruj rimel ile bitmiyor bunun çok ince detayları var
$adriana-lima-photos-54.webp
bu resimde dikkat ederseniz adriana lima suratına fondoten uyguluyor ama fondotnin doğal durması için fondeten i sürdükten sonra bir süngeri ıslatıp suratına dağıtmış böylece fondeten çok daha doğal duruyor :51: adriana lima nın suratının parlak durma nedeni sürdüğü aydınlatıcıdır aydınlatıcıyı nerelerine sürdüğüne çok dikkat et ve aydınlatıcıyı sür. Sonra da burnunu belirginleştirmek için mat bir kahverengi ile burun çizgilerine sürüyor. Dudaklara gelince dudak dogunluğu için
$titulbilde.webp
dudaklarına kalem çekmiş ve kalemi dudak çevresine sürdüktan sonra aynı kalemle dudak içini boyamış ve üstüne parlatıcı sümüş. Parlatıcının böyle dolgun göstermesi için dudak ortasına daha fazla parlatıcı sürmüş kenarlarına daha az böylece ışıkla beraber belli olacaktır. Size ruj önerim la senza nın rujları dır. onlar çok parlak ve doğal duruyor ayrıca tadı da naneli şeker gibi. Siz konuşurken insanlar nane kokusunu alır. ve fotoğraftada dikkat ederseniz adriana lima takma kirpik kullanıyor. Göz makyajına gelince gözlerini hep aydınlatmaya çalışıyor:
$models_4.webp
gözlerinin üstüne eyeliner çekmen yeterli ve göz altlarına aydınlatıcı sürerek onları parlat sonra göz dipleri beyaz kalem çek göz altlarındaki kirpik bölgesine gözün yarısından azını kaplayacak kadar siyah kalem çek. Suratını da bronz pudra ile onunki gibi yapabilirsin. Sonra gülümse ve gülümseyince oluşan elmacık kemiklerine bronz pembe bir allık sür. eğer rimel kullanırken topaklanmayı önlemek istersen ince bir fırça kullanman yeterli olacaktır. Göz farına gelince gözler en dikkat çeken yer bana göre.. O yüzden kaş kalemi ile kaşlarını belirginleştir.sonra göz farını kaş altına beyaz , bi altına ten rengi, bir altına kahverengi, bir altına da siyah/gri far sürebilirsin.Saçlarına krem sürdükten sonra buz gibi suyla yıkarsan saçın böyle parlak olur. umarım yardımcı olmuşumdur.
dikkat ederseniz o ayrıntılar olmadan hiç de çekici görünmüyor $adriana-lima-nın-makyajsız-hali_4639.webp $1003200817324310.webp
$ddsdd.webp

Son düzenleme:
vay canına alttaki fotolara bakılırsa makyajsız pek dikkat çekici görünmüyor, makyaj nelere kadir yahu:97:
dudakları dolgun gösterme yöntemini uygulayacağım=D

aynen ya makyaj bir adami ne kadar degistiriyor canli kaniti bu fotolarda:9::9::9:bi de makyaj yapmayi becerebilsemmm:17::17::17::17:

[video=youtube;Dys4WekJ-Jc]http://www.youtube.com/watch?v=Dys4WekJ-Jc[/video]

Londradabirtürkkızı paylaşmıştı belki işine yarar birilerinin :1:

:60: sevgili arkadaşlar bu adriana makyajı kalem ruj rimel ile bitmiyor bunun çok ince detayları var
Eki Görüntüle 240489
bu resimde dikkat ederseniz adriana lima suratına fondoten uyguluyor ama fondotnin doğal durması için fondeten i sürdükten sonra bir süngeri ıslatıp suratına dağıtmış böylece fondeten çok daha doğal duruyor :51: adriana lima nın suratının parlak durma nedeni sürdüğü aydınlatıcıdır aydınlatıcıyı nerelerine sürdüğüne çok dikkat et ve aydınlatıcıyı sür. Sonra da burnunu belirginleştirmek için mat bir kahverengi ile burun çizgilerine sürüyor. Dudaklara gelince dudak dogunluğu için
Eki Görüntüle 240492
dudaklarına kalem çekmiş ve kalemi dudak çevresine sürdüktan sonra aynı kalemle dudak içini boyamış ve üstüne parlatıcı sümüş. Parlatıcının böyle dolgun göstermesi için dudak ortasına daha fazla parlatıcı sürmüş kenarlarına daha az böylece ışıkla beraber belli olacaktır. Size ruj önerim la senza nın rujları dır. onlar çok parlak ve doğal duruyor ayrıca tadı da naneli şeker gibi. Siz konuşurken insanlar nane kokusunu alır. ve fotoğraftada dikkat ederseniz adriana lima takma kirpik kullanıyor. Göz makyajına gelince gözlerini hep aydınlatmaya çalışıyor:
Eki Görüntüle 240493
gözlerinin üstüne eyeliner çekmen yeterli ve göz altlarına aydınlatıcı sürerek onları parlat sonra göz dipleri beyaz kalem çek göz altlarındaki kirpik bölgesine gözün yarısından azını kaplayacak kadar siyah kalem çek. Suratını da bronz pudra ile onunki gibi yapabilirsin. Sonra gülümse ve gülümseyince oluşan elmacık kemiklerine bronz pembe bir allık sür. eğer rimel kullanırken topaklanmayı önlemek istersen ince bir fırça kullanman yeterli olacaktır. Göz farına gelince gözler en dikkat çeken yer bana göre.. O yüzden kaş kalemi ile kaşlarını belirginleştir.sonra göz farını kaş altına beyaz , bi altına ten rengi, bir altına kahverengi, bir altına da siyah/gri far sürebilirsin.Saçlarına krem sürdükten sonra buz gibi suyla yıkarsan saçın böyle parlak olur. umarım yardımcı olmuşumdur.
dikkat ederseniz o ayrıntılar olmadan hiç de çekici görünmüyor Eki Görüntüle 240496 Eki Görüntüle 240497
Eki Görüntüle 240498
Adriana Limaya değil de ben de bu yoruma wauvvvvv diyorum :46:

Herkesin kendine özgü güzelliliği vardır.. Kiminin belirgindir sadece... Yakışanı yapmak en önemlisi... Doğal yollar ile cildimizede bakabilirsek ne mutlu bize.....

Back
X