Doğuma Hazırlık adsız kızııııııııım!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi...

• Ankete Katılan
    101
  • Anket Kapalı .
bu isimlerden başka olmaz mı=))bana göre içlerinde en güzeli mina..ama başka isim olabilir mesala ahsen çok güzel demek

minayı bende sevmiştim ama anlamı konusundaki belirsizlik hoşuma gitmedi.
kızımın adı ılgın deniz,
insan önceden bulamadıysa panikle bi isime karar veriyor ama benim söyledikçe dahada hoşuma gidiyor kızımın ismi.
cerende çok fazla duydum bu günlerde gibi.
nehir güzel ....

canım cerenin anlamı iyi değil diye duydum ben.. mina çok güzelmiş.. ben mi koysam ne..kaydirigubbakcemile3

kızım adı ceren çok seviyorum onu adı gibi kendide güzelll

başka isim düşünemiyorum en başından beri en sıcak gelen isim bu. şimdi bir dünya isim var ama bunların hiçbiri içime sinmedi. ercin, ceylin, alya, mina... yeniler çok değişik geldi bana. hem kulağa hoş gelen, hem basit hem anlamı güzel hem de biraz international olsun istiyorum. Melis bunlara uygun. Ama şişman ve tembel anlamına geliyorsa gerçekten değiştirmem lazım. nerden buldun bu anlamları????

mina ismini ben arzu etmiyorum kula hos gelmiyo bende 24 haftalik hamileyim ama bikarar veremedim tam olarak ,isimlerden , ecrin, nisa,tuce,esin .bu isimler simdilik aklimda begendiklerim,belkide sizede yardimci olmus olurum.

nette her isim hakkında biraz araştırma yaptım canım genelde güzel anlamları yer alıyor ama bi kaç sitede farklı anlamlara da rastladım yazmak istedim şu an hatırlamıyorum ama bi kaç siteye baktım...

nette her isim hakkında biraz araştırma yaptım canım genelde güzel anlamları yer alıyor ama bi kaç sitede farklı anlamlara da rastladım yazmak istedim şu an hatırlamıyorum ama bi kaç siteye baktım...

Neyse cnm, teşekkür ederim yine de... Ama hala Melis diyorum :)
Esin de güzel aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…