Aesthetic Center Mağduriyeti

secretwoman91

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
16
1
16
35
Merhaba ,

Aesthetic Center'da burun estetiği oldum . İlk gittim görüşmeye asla simulasyon filan yapılmadı ama ben güvendim. girmeden beklentilerimi belirtmeme ragmen benim beklentim dinlenmedi, hafif kavisli olsun istedim doğla durmaz dedi, burun kanatlarımdan küçülsün dedim ona da mandala sıkılmış gibi olur dedi asil şu an mandala sıkılmış gibi aşırı çirkin duruyor. Beni üzen ya para benim buurn benim taşıyacak olan benim ,niye benim beklentime göre yapılmıyor , beklentime göre yapılmış olsaydı şu an gayet mutlu olacaktım veolumlu tecrübelerimi paylaşıyor olacaktım. Ben aylarca yemeden içmeden para biriktirdim bu ameliyat için aşırı mutsuzum. Hayır benim beklentimekulak verseydi yapabilirdi tecrübesi iyi bir doktor mesela nefes alma problemim yok.

Son düzenleme:
Merhaba ,

Aesthetic Center'da burun estetiği oldum . İlk gittim görüşmeye asla simulasyon filan yapılmadı ama ben güvendim. girmeden beklentilerimi belirtmeme ragmen Ergin bey benim beklentimi dinlemedi, benim hafif kavisli olsun istedim doğla durmaz dedi, burun kanatlarımdan küçülsün dedim ona da mandala sıkılmış gibi olur dedi asil şu an mandala sıkılmış gibi aşırı çirkin duruyor. Beni üzen ya para benim buurn benim taşıyacak olan benim ,niye benim beklentime göre yapmıyorsun ki , beklentime göre yapılmış olsaydı şu an gayet mutlu olacaktım veolumlu tecrübelerimi paylaşıyor olacaktım. Ben Ergin beyin tecrübesine inandım. Ben aylarca yemeden içmeden para biriktirdim bu ameliyat için aşırı mutsuzum. Hayır benim beklentimekulak verseydi yapabilirdi tecrübesi iyi bir doktor mesela nefes alma problemim yok. Ama cok bastan savma oldu.
Burnunuzun şeklini görebilir miyim?

Simülasyonlar her ne kadar gerçeği yansıtmasada doktorun zevkine ya da sözcükle anlatılana bakıp ameliyata girmek deli cesareti.
Anlaştığınızı sanıyorsunuz ama asla öyle olmuyor.Ben ne simülasyon ne de öncesi sonrası fotoğraf gördüm.Milimetrik bir kısaltma bile bu sonucu sevmedim dedirtebildiği için önden görmek ,ne istediğini anlatmak önemli bence.
Çok geçmiş olsun.Gelecekte düzelttirmeyi düşünürseniz acele etmeyip çok araştırın.

Back
X