- 29 Ekim 2025
- 13
- -2
- 1
- 21
- Konu Sahibi Gizemliderya
Afakan gebeliğe engel mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne demekAfakan gebeliğe engel mi
Aort damarınin sıvı toplaması yani o sıvının korkudan oluştuğu söyleniyorO ne demek
İki yıldır çektiğim hastalıkafakan kim?
Ebenin diploması var mı?Merhaba arkadaşlar ben dün bir ebeye gittim ve afakan olduğunu söyledi buda gebeliğe engel dedi aranızda bu durumla karşılaşan varmı
Yok ama tanıdık herkes gidiyorEbenin diploması var mı?
Hayatimda duymadimMerhaba arkadaşlar ben dün bir ebeye gittim ve afakan olduğunu söyledi buda gebeliğe engel dedi aranızda bu durumla karşılaşan varmı
Aort damarinda zaten hep sivi var, kan diyoruz kisaca. Baska en ufak sivi girerse aort patliyor, sonrasi zaten genellikle esselaaaaaAort damarınin sıvı toplaması yani o sıvının korkudan oluştuğu söyleniyor
Öldürdünüz hemen beni iki dakkadaAort damarinda zaten hep sivi var, kan diyoruz kisaca. Baska en ufak sivi girerse aort patliyor, sonrasi zaten genellikle esselaaaaa
Bu cehaletle gerçekten öldürürlerValla hiç bilmiyorum bekleyip gorecegim artık İnşallah geçmiştir eğer gebeliği engelliyorsa da gebe kalmam gerekiyor bu durumda İnşallah sebep olur bana
Öldürdünüz hemen beni iki dakkada![]()
O zaman gitmeye devam edin saçma sapan merdivenaltı cahil cühela takımının gittiği şarlatanlarda gezene kadar. Biraz da bilinçlenin madem dünyaya yeni bir canlı getirmeye niyetlendiniz bu halde olmazGirmediğimi nerden biliyorsunuz
Hanımefendi bu nasıl bir konuşma tarzı ben kadın beni ameliyat etti demedim sadece masaj yapar gibi dokundu ve bitki verdi bir tutam o kadar inanın doktor kadar acımadı canımıO zaman gitmeye devam edin saçma sapan merdivenaltı cahil cühela takımının gittiği şarlatanlarda gezene kadar. Biraz da bilinçlenin madem dünyaya yeni bir canlı getirmeye niyetlendiniz bu halde olmaz
İnşallah başınıza gelmez ve böyle şeylere muhtaç olmazsınızBu cehaletle gerçekten öldürürler![]()
Filozof afakanafakan kim?
Ay yok ebesinin diploması...Ebenin diploması var mı?
Bilim temeli olmayan hiçbir şeye güvenmem , siz de güvenmeyinİn
İnşallah başınıza gelmez ve böyle şeylere muhtaç olmazsınız![]()