s3lin07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 894 854 103 34 29 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi s3lin07 #1 Kızlar benim ovulasyonum geçti ama bir şey sormak istiyorum sabahtan beri su gibi akintim var afedersiniz idrar gibi ıslanıyor ya sebebi ne olabilir
Kızlar benim ovulasyonum geçti ama bir şey sormak istiyorum sabahtan beri su gibi akintim var afedersiniz idrar gibi ıslanıyor ya sebebi ne olabilir
morananas Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2023 237 97 18 29 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi s3lin07 #2 s3lin07 .!.: Kızlar benim ovulasyonum geçti ama bir şey sormak istiyorum sabahtan beri su gibi akintim var afedersiniz idrar gibi ıslanıyor ya sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla... o döngü ve regl arası olur canım arada bende de oluyor normal yani. kötü bir renk ya da koku yoksa problem etme
s3lin07 .!.: Kızlar benim ovulasyonum geçti ama bir şey sormak istiyorum sabahtan beri su gibi akintim var afedersiniz idrar gibi ıslanıyor ya sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla... o döngü ve regl arası olur canım arada bende de oluyor normal yani. kötü bir renk ya da koku yoksa problem etme