• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Aylarca yumurtlama belirtisi arayıp testlerde boğulmuş biri olarak şunu söylemek istedim hamile kaldığım ay hiçbir şekilde yumurtlama akintim yoktu hatta hiç ihtimal vermedim ama hamile kaldim
Doğrudur, harbiden vücudumuz her ay farklı reaksiyon gösterebiliyor. Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Kızlar, ben bugün Foliborn myforce sipariş ettim. Bi de enfeksiyonla mücadele için dokkorunda tavsiyesi üzerine pedi bıraktım beije nin adet kabını sipariş ettim ek olarakta borik asit içerikli eczacının kendi hazırladığı fitilden sipariş ettim. Önümüzdeki aya hazırlıklı giriş yapmış olayım dedim 😃 işe yararsa yine buradayım inşallah

Canim adet olamdim ama hala cizgilerim koyulasmadi ilk.defa gecikme yasasamda sanirim normal gecikme yarin doktorda kesin ogrenecegiz herhal

Eklentiler

• 1000206808.webp
    1000206808.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000206799.webp
    1000206799.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000206796.webp
    1000206796.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 15
Evet dogru diyorsun
E tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burda 🥰 benim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee 😃😅 niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu 😄

E tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burda 🥰 benim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee 😃😅 niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu 😄
Canim.sanirsam.yok az once doktordaydim rahim.kalinlasmis yakinda adet olursun dedi ve kanımı aldi kanin negatifse adet söktürücü verdi eger pozitifse içme dddi ben negatif oldugunu düşünüyorum çünkü idrarda hic cikmadi biliyorsun

Back
X