Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar
Aylarca yumurtlama belirtisi arayıp testlerde boğulmuş biri olarak şunu söylemek istedim hamile kaldığım ay hiçbir şekilde yumurtlama akintim yoktu hatta hiç ihtimal vermedim ama hamile kaldim
Kızlar, ben bugün Foliborn myforce sipariş ettim. Bi de enfeksiyonla mücadele için dokkorunda tavsiyesi üzerine pedi bıraktım beije nin adet kabını sipariş ettim ek olarakta borik asit içerikli eczacının kendi hazırladığı fitilden sipariş ettim. Önümüzdeki aya hazırlıklı giriş yapmış olayım dedim işe yararsa yine buradayım inşallah
Bugun 4.gun yarin randevum var yarinda gelmezsse 5 gun olacak sadce umudum su dun baska konuda bir kişinin boyle idi cizgisi 4 gun gecikme ile kani.17 cikti
Bugun 4.gun yarin randevum var yarinda gelmezsse 5 gun olacak sadce umudum su dun baska konuda bir kişinin boyle idi cizgisi 4 gun gecikme ile kani.17 cikti
E tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burda benim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu
E tabi gerçeklik dışında temennilerimiz de var. Yarı yarıya ama Yarına az kaldı, durumu öğreneceğiz. umarım geç döllenme filandır güzel haber verirsin burda benim anlamadığım önceden insanlar hemen hemile kalıyormuş bizim sorunumuz neee niye cırmalıyoruz gerçekten haksızlık bu
Canim.sanirsam.yok az once doktordaydim rahim.kalinlasmis yakinda adet olursun dedi ve kanımı aldi kanin negatifse adet söktürücü verdi eger pozitifse içme dddi ben negatif oldugunu düşünüyorum çünkü idrarda hic cikmadi biliyorsun