- 13 Temmuz 2025
- 238
- 62
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
Vitamin kullanıyorum zaten, konu da açacağım ama bu iğne başımı çok ağrıttı telefona bakamıyorum resmenKonu açacakmısın takip edeyim bende sende vitaminlerini iç güzel beslen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitamin kullanıyorum zaten, konu da açacağım ama bu iğne başımı çok ağrıttı telefona bakamıyorum resmenKonu açacakmısın takip edeyim bende sende vitaminlerini iç güzel beslen
Umarım öyledir gerçekten ilginç ya AllahımYok ya ben sanmam yanlışlık yoktur benimde kimyasal gebelikte 10 gün geçti değer 29 du senin 280 daha gecikme 3 günü desek 280 çok iyi
Yat dinlen uyu sen lan verince saat kaç olursa olsun yaz bizede yada sana özelden instramımı atarım ekleşirizVitamin kullanıyorum zaten, konu da açacağım ama bu iğne başımı çok ağrıttı telefona bakamıyorum resmen
Canım 9 ay olana kadar doğuma girene kadar regl olup hamile olduğunu anlamayanlar var mesela daha yeni bi kız tiktokta 4 aylık hamile olduğunu öğrendiUmarım öyledir gerçekten ilginç ya Allahım![]()
Öyle yapacağım uyumam lazım. Tamam mutlaka yazacağım, sosyal medya kullanmıyorum malesef hesabım yokYat dinlen uyu sen lan verince saat kaç olursa olsun yaz bizede yada sana özelden instramımı atarım ekleşiriz
Ayyy hadi inşallahhhjCanım 9 ay olana kadar doğuma girene kadar regl olup hamile olduğunu anlamayanlar var mesela daha yeni bi kız tiktokta 4 aylık hamile olduğunu öğrendi
Bende kaç ilçe değiştiriyorum gitmek için. Günde 4 dolmuşa biniyorum devlet yakın özel hastane olduğu için uzak yerde bana. Allah görüyor neler yaşıyoruz çok çabalıyorum inşallah olumlu sonuç alırız❤Gidelim bari![]()
Progesteron kaç çıktı baktınız mıAyyy hadi inşallahhhj![]()
Bakayım bi snProgesteron kaç çıktı baktınız mı
Tüm sonuçlarProgesteron kaç çıktı baktınız mı
Bakılmamış hayretTüm sonuçlar
Canım sen gece progestanada baktırTüm sonuçlar
Bakılmamış hayret
TamamdırCanım sen gece progestanada baktır
Hadi dinlen hayırlı sonuçlar olsunTamamdır
Teşekkür ederim aynen adet günü çok yoğun ve çok koyu, adetim bir gün gecikti sadece bugün üçüncü gün. Ve gitmeseydim tahlil vermeseydim kesinlikle anlamazdım. Sıfır belirtiTebrik ederim canım. Peki kanaman yoğun mu adet gibi? Şok oldum gerçekten
Peki doktor ne dedi? Gerçekten mucize gibi. Yerleşme kanaması çok silik olur çünkü. Çok sevindim adınızaAy
Teşekkür ederim aynen adet günü çok yoğun ve çok koyu, adetim bir gün gecikti sadece bugün üçüncü gün. Ve gitmeseydim tahlil vermeseydim kesinlikle anlamazdım. Sıfır belirti
Öncelikle gözünüz aydın ayy iyiki regl için söktürücü icmemissinizRabbim herkese nasip etsin böyle benim gibi bekleyenlere.. babasına kavuşmam yıllarımı aldı ama bebiş yormadı beni![]()
Öncelikle sizi tebrik ediyorum hayırlı olsunkonuyu görmeleri adına bir kaç arkadaşı etiketliyorum bilginize
Vignette @edebiyatc @nryyy @haifa
ElizabethBennettt
Hayalim kizim @seraysss77
![]()