afet gibi bir kadın arkadaşınız varsa

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Sevgilinizle/ eşinizle tanıştırır mısınız? Ya da çok güzel olduğu kıskanıp evinize falan davet etmez miydiniz?

Bir arkadaşım var çok severim, silikonlu memeleri var, valla güzel kız, aslında dürüst gibi de duruyor ama arkadaş ortamı ve ilişkisi olan birine meyletmeyi normal ve skor olarak görmesi beni rahatsız etti.

Önemli olan sevgilinin iradesi değil midir?

Asla tanıştırmam deli misin ki bunu sorduğuna göre senin de kafanda soru işareti var arkadaşın ya da sevgilinle ilgili. Tamam dışarda bir sürü afet var da direk burun buruna getirip alın tanışın demek nedir ben çok kıskancım asla tanistirmazdim

Ben nikah şahidi yapmayı düşünmüştüm de nikah gunu elden kaçırmamam için öncesinde bir tanıştırayım:) gidecekse öncesinde gitsin bari.

Ilişkisi olan birine meyletmeyi normal ve skor olarak görmesi demissiniz tabiki tanistirmam güzelliği geç seni seven adam gerçekten seviyosa onun gözünde senden güzeli yoktur zaten ama arkadasin ilişkisi olan erkeklerle olmaktan keyif alıyosa o sıkıntı

Gerçekten çok aşırı güzel bi arkadaşım var ve doğal bi kız eşimle de tanıştırdım ha bi ara kıskanmadım değil eşimin çenesi düşünce ama sonra toparladim hala görüşüyoruz hatta bi beyle izdivacini sağladım evlenmek üzereler :)))

asla tanıştırmam ,çünkü birkaç örneğini gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim:Erkek ,sevgilisinin en yakın kız arkadaşından (kendi kriterlerince )çirkin olsa bile etkileniyor ...Hal böyleyken bi de tutup afeti mi tanıştırcam ne gerek var adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeye ,bi de tüm kadınlara tavsiyem sakın en yakın kız arkadaşınızı durup durup eşinize sevgilinize övmeyin" şöyle tatlı kızdır böyle akılldır böyle güzeldir"çünkü ister istemez adam onu gerçekten mükemmel görmeye başlıyor...

Sevgilinizle/ eşinizle tanıştırır mısınız? Ya da çok güzel olduğu kıskanıp evinize falan davet etmez miydiniz?

Bir arkadaşım var çok severim, silikonlu memeleri var, valla güzel kız, aslında dürüst gibi de duruyor ama arkadaş ortamı ve ilişkisi olan birine meyletmeyi normal ve skor olarak görmesi beni rahatsız etti.

Kendinize güveniniz yok galiba? Karaladığım yer de cevabı vermişsiniz zaten. Sizde yaptırın o zaman. Tövbe est.
Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar ezmeyin kendinizi. Bir kere tanıştırırsınız bak bu benim arkadaşım dersiniz. Olay biter.
Ben tanıştırdım arkadaşlarımla hepside güzel kız benim gözümde. Hiçbir halt da olmadı korkulacak. Bende eşimin arkadaşlarıyla tanıştım sırım gibiler :) Ama eşim bana george clooney kadar karizmatik geliyür :)

günümüzde en çok aldatmalar en yakın kişilerden geliyor, ben herkese karlı mesafeli durmayı tercih ediyorum. aldatma konularında da genelde erkeklerden çok kadınlara kabahat buluyorum (özellikle evli olduğunu bildiği halde sülük gibi yapışan 2.kadın olanlara)

Back
X