Affedememek

Kaldıramıyorum affedemiyorum devam ettirmek bana zarar veriyor kendimi yıpratıyorum gönlü başkasına kayıyorsa şimdiden ilerde kim bilir ne olur
O zaman neden affetmeye çalışıyosun? Affetsen de affetmeden devam etsen de bil ki yeniden yapacak. Sen bu koşullarda, hala bi şekilde o evliliğe devam ettiği için, şu andan itibaren sana en ufak bi saygısı da kalmadı. Yine yapacak buna emin ol yine yapacak. Çünkü kanı bozuk.

Ben onun konusmasına fırsat vermedım kı , sen 1.5 sene sonra bana ben pısmanım demek ıcın mı arıyorsun dedım , cocugunu sor dedım , sor dedım nasıl ne oldu buyudu mu ıyı mı , yasıyor mu bunu sorman lazım dedım , Agzına s.ctım yanı :sinirli: Sonra bır daha yıne hıc konusmadık seneler gectı , degıl sesını bır yerde gorsem ılk bakısta bıle tanıyamam onu gıbı gelıyor
Vay be ne .erefsiz insanlar var yaa çocuğunu bi insan nasıl aramaz yaa :KK62: Allah kahretsin onu insan bile demek istemiyorum rezil pislik!

Hayırlı geceler arkadaşlar..
Gecenin bu saatinde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var.. Ne yapıcağımı bilmiyorum. 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var eşim 1.5 aydır başka bir bayanla sürekli telde konuşmuş görünce sustum fenalaştım hastaneye gidince anladı anladığımı sabah işe giderken eve girmeden hatta ben uyurken bu kızı aramış kız evli olduğumuzu bile bile saatlerce konuşmuşlar eşimin o kıza aşık olduğunu düşünüyorum benden özür diledi bir daha konuşmucam dedi aramızda bişey geçmedi diyor ama ben başkasından hoşlanma ihtimalini kaldıramıyorum ve bu kızla çalıştığı ortamdan karşılaşıyor bu kızın kuzeni eşimin o kişiden hoşlandığını söyledi affedemiyorum 1 haftada 5 kilo verdim hayat bomboş geliyor
eşiniz , aranızdaki güvenin sarsılmasına sebep olmuş. ya evlisin çoluk çocuğun da var. neden bir arayış içine giriyorlar bu erkekler. ayıp ya, gerçekten ayıp. aralarında birşey geçmesine gerek yok ki, konuşmuşlar bir kere. hava durumunu konuşmadılar herhalde. insanda utanma olur gerçekten. sıkmayın canınızı diyeceğim ama bu mümkün değil biliyorum, insan yediremiyor kendine. bi boşlkta gibi hissediyor ve bir daha asla eskisi gibi olunmayacağını biliyor. Allah yardımcınız olsun gerçekten. umarım bir daha böyle olaylara kalkışmaz eşiniz, ve muhabbeti gerçekten sonlandırır.

Sabah ise gitmeden eve girmeden hatta ben uyurken bu kizi aramis kismini hic anlamadim?
Yani bütün fırsatlsrında onu aramış
eşiniz , aranızdaki güvenin sarsılmasına sebep olmuş. ya evlisin çoluk çocuğun da var. neden bir arayış içine giriyorlar bu erkekler. ayıp ya, gerçekten ayıp. aralarında birşey geçmesine gerek yok ki, konuşmuşlar bir kere. hava durumunu konuşmadılar herhalde. insanda utanma olur gerçekten. sıkmayın canınızı diyeceğim ama bu mümkün değil biliyorum, insan yediremiyor kendine. bi boşlkta gibi hissediyor ve bir daha asla eskisi gibi olunmayacağını biliyor. Allah yardımcınız olsun gerçekten. umarım bir daha böyle olaylara kalkışmaz eşiniz, ve muhabbeti gerçekten sonlandırır.
Umarım sonlanır umarım düzelir umarım herşeyi unuturum

Keşke baştan düşünseydi ben aradım teli meşguldu 10 nisanda konuştuğunu silmiş faturaya bakıcam dedim 21 insandı kesim tarihi ben öğrenmem rağmen 21 nisana kadar konuşmaya devam etmiş bu kadar gözü dönmüş aşktan
Aldatilma acisini bilirim. Eger bir kez yapiyorsa pisman olup orada durani hic gormedim. Karakter meselesi cunku. Karakteri bozuksa yapiyor.
Ben kaldiramadim. Suphelerle yasamak insani curutuyor. Cocuk icin bile olsa bir yerde bitiyorsa yurumuyor, zaten onlar da durmuyor, sadece eskisine gore daha temkinli davraniyorlar. Kimbilir senin bilmedigin baska bir hatti bile olabilir.
Butun bunlari yaparken cocuklarini dusunmemis... bu saatten sonra dusunecegini sanmiyorum. Nedense hep cocugu dusunen sadece anne oluyor. Seni sadexe konforunu saglamak icin tutuyor muhtemelen. Digeri ile de egosunu tatmin ediyor. Allah islah etsin esini.

Macera peşine düşmüş. Saatlerce ne konuşulabilir diye sormuşsunuz da, sevgiliyken nelerden bahsederdiniz? ordan pay biç.
Kız arsız kocan pişkin.
Ayrılmayacaksan iyice burnunu sürt. Bir süre evden gitmesini söyle. Destek al.

Ama şu öldüm bittim psikolojisinden çık.

Ben eşime bildigimi soyledim.anlatirsa affedecegimi soyledim yeminleraetti kurani kerime el basti gorusmuyorum diye.sabah aksam saatlerce konuşuyordu.benim bildigimi hesap ederek whatsapptan ariyordu.Ama lafta hersey kolay bende ertedi gun bosaniyordum.avukata falan gittim.ama cocuklar elini kolunu bagliyor,bu devirde babadiz cocuk yetistirmek zor babalari iyi bir babaysa o haklarını ellerinden alamam.

Sen eşinden boşaniyorsun, çocuklar babasindan değil. Gerçekten iyu bir baba ise, her hafta sonu çocuklar ile iyi vakit geçirir.

Saatlerce konuşmak çokmu masum? Ve millet neye neye kurana el basip yalan söylüyor. O kadar allah korkusu olsaydi, zaten aldatmazdi.

Ve rica ediyorum, çocuklari bahane olarak kullanma. Onlarda evdeki gerginliği, senin mutsuzluğunu his ediyirlar. Vermek istediğin evlilik örneği bu mu? Bana daha çok "o yellozdan dolayi evliliğimi bozamam, kocamin aklini çeldi" kafasindasin gibime geldi.

Yazik, sirf pipisi var diye herşeyi af ediliyor, temizliği, yemeği yapiliyor.

Öyle mi diyorsun ben hala toz konduramıyorum sanırım

insan neye inanmak isterse kendini kandırır ona inanır..

ama ne konuşulduğu gayet açık ve net...

şimdi üzerinde ne var diye başlayan..... donunun renginden pozisyonuna kadar birbirini etkileyecek şeyler tabiki..

affedemeyeceksen neye uğraşıyorsun?

çalışıyor musun maddi özgürlüğün var mı?

Macera peşine düşmüş. Saatlerce ne konuşulabilir diye sormuşsunuz da, sevgiliyken nelerden bahsederdiniz? ordan pay biç.
Kız arsız kocan pişkin.
Ayrılmayacaksan iyice burnunu sürt. Bir süre evden gitmesini söyle. Destek al.

Ama şu öldüm bittim psikolojisinden çık.

ayrılmayacaksan bile bir süre evden gitsin perişan olsun burnu sürtsün kapında paspas olmadan kabul etme

yarın bir gün sen kabul ettin geçmişi açmaya hakkın yok der.

Sen eşinden boşaniyorsun, çocuklar babasindan değil. Gerçekten iyu bir baba ise, her hafta sonu çocuklar ile iyi vakit geçirir.

Saatlerce konuşmak çokmu masum? Ve millet neye neye kurana el basip yalan söylüyor. O kadar allah korkusu olsaydi, zaten aldatmazdi.

Ve rica ediyorum, çocuklari bahane olarak kullanma. Onlarda evdeki gerginliği, senin mutsuzluğunu his ediyirlar. Vermek istediğin evlilik örneği bu mu? Bana daha çok "o yellozdan dolayi evliliğimi bozamam, kocamin aklini çeldi" kafasindasin gibime geldi.

Yazik, sirf pipisi var diye herşeyi af ediliyor, temizliği, yemeği yapiliyor.
O yelloz umrumda değil isterse beni sevmesin 2 çocuğunun annesine bana vericeği zamanı değer i başkasına vermiş affedemiyorum affetmicem de devam ettirsek çocuklarımızın psikolojisi iyi olmucak zaten en iyisi bitirmek kendim için çocuklarım için

insan neye inanmak isterse kendini kandırır ona inanır..

ama ne konuşulduğu gayet açık ve net...

şimdi üzerinde ne var diye başlayan..... donunun renginden pozisyonuna kadar birbirini etkileyecek şeyler tabiki..

affedemeyeceksen neye uğraşıyorsun?

çalışıyor musun maddi özgürlüğün var mı?
Belki affedebilirim dedim denedim olmadı affetmiyorum bana kendimi bu kadar değersiz hissettiren bir adam için de üzülmüyorum artık

ayrılmayacaksan bile bir süre evden gitsin perişan olsun burnu sürtsün kapında paspas olmadan kabul etme

yarın bir gün sen kabul ettin geçmişi açmaya hakkın yok der.
Bundan sonra pişman olmuş olmamış umrumda değil çıksın hayatımdan bir daha da asla dönmesin bana yeter

1,5 ay adam kızdan hoşlanmıyorsa bir şey yoksa aralarında asla konuşmaz, ayrılmaman için böyle diyor kendini neden üzüyorsun bu kadar o fenalaşsın o hastaneye gitsın !!! Anladım boşanmicaksın o adama hayatı dar et kesinlikle ve yapabiliyorsan mesajlaşmaları kopyala kendi telefonuna

1,5 ay adam kızdan hoşlanmıyorsa bir şey yoksa aralarında asla konuşmaz, ayrılmaman için böyle diyor kendini neden üzüyorsun bu kadar o fenalaşsın o hastaneye gitsın !!! Anladım boşanmicaksın o adama hayatı dar et kesinlikle ve yapabiliyorsan mesajlaşmaları kopyala kendi telefonuna
İlk baş bişey diyemedim ona içime atınca fenalaştım mesajları yok eve gelmeden arama kaydı mesajlar silinmiş hep aman delil diye saklamaya da gerek yok boşanmak benim için hayırlı olanı o olmayınca hayatım da huzur mutluluk olucak o varken bu saatten sonra zor

Hayırlı geceler arkadaşlar..
Gecenin bu saatinde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var.. Ne yapıcağımı bilmiyorum. 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var eşim 1.5 aydır başka bir bayanla sürekli telde konuşmuş görünce sustum fenalaştım hastaneye gidince anladı anladığımı sabah işe giderken eve girmeden hatta ben uyurken bu kızı aramış kız evli olduğumuzu bile bile saatlerce konuşmuşlar eşimin o kıza aşık olduğunu düşünüyorum benden özür diledi bir daha konuşmucam dedi aramızda bişey geçmedi diyor ama ben başkasından hoşlanma ihtimalini kaldıramıyorum ve bu kızla çalıştığı ortamdan karşılaşıyor bu kızın kuzeni eşimin o kişiden hoşlandığını söyledi affedemiyorum 1 haftada 5 kilo verdim hayat bomboş geliyor
Allah sabır versin canım.

Evet devam ettı dahası var. Bu surecte oglanıda benıde hıc aramadı. Ben boyle evden cebımde 1 lıra olmadan uzerımde pıjemalarımla cıkmak zorunda kaldım .
Cunku o bazı seylerı hep toparlamıs bunu sonradan fark edıyorum , ıyı mıyız degıl mıyız merak etmedı. Sefıl olduk mu hayır olmadık , ama ıyı degıldım gercekten hıc beklemedıgım bısey yasıyordum.
Ne zaman ılıskısı bıttı benı aradı , sesını bıle tanıyamadım . 1.5 sene sonra ya dusun yanı , cok pısmanım dedı, bende ben evlenıyorum dedım :confused:
Ay ne dedi çok merak ettim🙄

Back
X