Affedememek

Neyin çozümü? Bide aldatan adam ödüllendirsin mi? Ben söyleyim şimdiden o adami kiza iten şey, karaktersizlik!! Evlilikte sadakat sadece kadin icin değil, erkek içonde geçerli.

Bir kadin bunu yapsa adi or**pu olurdu. Bir anne bunu nasil yapabilir olurdu ama erkek yapinca "aa acaba neden oldu" oluyor. Toplum olarak bu düşünceden siyrilmadikça, erkekler aldatmaya devam eder.

E Ebrubelbat Umarim boşanirsin. Yaptiği taninda kar kalmasin. Bunu af edersen, adam daima seni aldatir. Senin hiç ama hiç bir suçun yok. Velev ki evlilik kötü gidiyor, psikologa gidebilir, evliliği için çaba sarf edebilirdi. Hiç değilse boşanip, öyle hayatina devam edebilirdi. Çocuklarik var ise, onunkide var. Aldatmadan önce düşünecekti çocuklari!
Siz beni yanlış anladınız bende Ocak ayında boşandım ben boşanmaya karşı birisi değilim sadece çocuklarım var diyince uzuldum ondan öyle söyledim eşini haklı bulduğum için değil yani yazık günah çocukların ne suçu var onların hatrina bı şans daha verilebilir belki ama ne yaşadığını konu sahibi daha iyi bilir benimki sadece tavsiye

Siz beni yanlış anladınız bende Ocak ayında boşandım ben boşanmaya karşı birisi değilim sadece çocuklarım var diyince uzuldum ondan öyle söyledim eşini haklı bulduğum için değil yani yazık günah çocukların ne suçu var onların hatrina bı şans daha verilebilir belki ama ne yaşadığını konu sahibi daha iyi bilir benimki sadece tavsiye

Bircok anne bosaniyor. Evli kalmak daima bir cocuk icin iyi degil. Aldatmak af edilir birsey degil. Bir sebebi olamaz. Konu sahibi kocasini aldatsaydi, kocasi "vah cocuklariim, karima bir sans daha verim" dermeydi? Tam tersi tekmeyi basar giderdi, o'da en kötü ihtimalde.

Konu sahibi evli kalsa hep gerginlik olur, güvensizlik. Dahasi cocuklar kadinlarin daima boyun egmesi gerektigini ögreniyorlar. Adam baskasi ile ask yasamis yaa, dahasi varmi?

Back