• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affedemiyorum ama ........

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaslar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum
2 yıllık evliyiz cok sükür cok mutluyuz .1 sene kv beraber oturduk sonra tartismali ayrildik kendi evimize gectik.o 1 senede hersey gordum hersey yasadim hirsizlik namussuzluk (basimacık diye)
Kavda huzursuzluk arkamdan konusmalar (esim yakalmıs)
Kisacası evliligin tadıni cikaramadim
Orn .bana durmadan kapan namaz dayatıyordu bende anne cocukların hicbiri yapmıyor ben bana niye diyosun dedim zoruna giiti
Sonraki sabah esimlw gec uyandik
Mutfaga gectik sadece kv vardı .esime bugun cumaya git dedi esimde ise gec kalcagını soyledi
Bende kv gozune baktim hani bak gitmiyor gibisinden
Mutfakta esimin yaninda bagirarark "bidaha sizi abdestsiz mutfakta dolastginizi gormeyecem"!!!!!!ben sok oldum resmen
Bunu gibi dah cok var
Konularimda var
Ama sorum su 1 senedir ne esim ne ben gorusmuyoruz
Ben affetmem o kesinde esimi cok dusunuyorum
Bazen dusunuyorum ben 1 adim atsam konuscak gorusecek ama ben istemiyorum oda bundan sonra birdak su dahi almam diyor konussambile
Ya ne yapayim sizce

Arkadaslar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum
2 yıllık evliyiz cok sükür cok mutluyuz .1 sene kv beraber oturduk sonra tartismali ayrildik kendi evimize gectik.o 1 senede hersey gordum hersey yasadim hirsizlik namussuzluk (basimacık diye)
Kavda huzursuzluk arkamdan konusmalar (esim yakalmıs)
Kisacası evliligin tadıni cikaramadim
Orn .bana durmadan kapan namaz dayatıyordu bende anne cocukların hicbiri yapmıyor ben bana niye diyosun dedim zoruna giiti
Sonraki sabah esimlw gec uyandik
Mutfaga gectik sadece kv vardı .esime bugun cumaya git dedi esimde ise gec kalcagını soyledi
Bende kv gozune baktim hani bak gitmiyor gibisinden
Mutfakta esimin yaninda bagirarark "bidaha sizi abdestsiz mutfakta dolastginizi gormeyecem"!!!!!!ben sok oldum resmen
Bunu gibi dah cok var
Konularimda var
Ama sorum su 1 senedir ne esim ne ben gorusmuyoruz
Ben affetmem o kesinde esimi cok dusunuyorum
Bazen dusunuyorum ben 1 adim atsam konuscak gorusecek ama ben istemiyorum oda bundan sonra birdak su dahi almam diyor konussambile
Ya ne yapayim sizce
konuşmayın da zaten anlattıklarına bakılırsa bayağı manyaklar

aslında belki sizinde içinizde var ama böyle olunca soğudunuz insanların işine karışanlara uyuz oluyorum ben

zaten kopmuşsunuz görüşseniz de düzelmezsiniz, unutulmaz. o da unutmaz, ortam hep huzursuz olur.
bırakın olduğu gibi kalsın.

çok isterse ana oğul görüşür zaten, siz müdahil olmayın ama ben siz olsam uzak dururum.

Dogru soyluyorsunuz
Ama hani acaba benmi mani oluyorum konusmalarina diye dusunmeden edemiyorum
En iyisi konusmamak

Aynı benim kv sürekli derdi abdest alın diye kendimi çok kötü hissederdim.Takma kafana bunları eski insanlar eşinle aynı odada kaldığında hep bişeyler olduğunu düşünüyorlar.Evinizde ayrıymış eşin görüşmek isterse görüşür.Huzurun nasıl yerindeyse hiç bozma.

İnanın sızden daha ağır laflar işittiğime eminim ama ben yınede gittim yanlarına ellerını öptum sırf eşim için çunku o bellı etmesede annesını kardeşlerını babasını özluyordu.
Şimdi işe çok fazla muhattap olmam nasılsın ıyımısın falan der gecerım.Arkamdan soğuk bana karşı falan dıyomuş , eşimde anne hiç uzatma buna şükret demiş. Bence sızde oyle gidin bi özur dıleyın sankı suç sızdeymış gıbı sonra hıc yuz goz olmadan ayda yılda bır gıdın yanlarına.

Sen konusma görüsme

Ama esin görüsmek istersede görüssün ama seni uzak tutarak

Yok eger görüstügünde sorun yasayacaksaniz bence esinede hic bu düsüncelerini belli etme , ve yokmuslar gibi davran..

Zaten hayirli insanlar olsa suan görüsüyor olurdunuz...

Back
X