- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Arkadaslar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum
2 yıllık evliyiz cok sükür cok mutluyuz .1 sene kv beraber oturduk sonra tartismali ayrildik kendi evimize gectik.o 1 senede hersey gordum hersey yasadim hirsizlik namussuzluk (basimacık diye)
Kavda huzursuzluk arkamdan konusmalar (esim yakalmıs)
Kisacası evliligin tadıni cikaramadim
Orn .bana durmadan kapan namaz dayatıyordu bende anne cocukların hicbiri yapmıyor ben bana niye diyosun dedim zoruna giiti
Sonraki sabah esimlw gec uyandik
Mutfaga gectik sadece kv vardı .esime bugun cumaya git dedi esimde ise gec kalcagını soyledi
Bende kv gozune baktim hani bak gitmiyor gibisinden
Mutfakta esimin yaninda bagirarark "bidaha sizi abdestsiz mutfakta dolastginizi gormeyecem"!!!!!!ben sok oldum resmen
Bunu gibi dah cok var
Konularimda var
Ama sorum su 1 senedir ne esim ne ben gorusmuyoruz
Ben affetmem o kesinde esimi cok dusunuyorum
Bazen dusunuyorum ben 1 adim atsam konuscak gorusecek ama ben istemiyorum oda bundan sonra birdak su dahi almam diyor konussambile
Ya ne yapayim sizce
2 yıllık evliyiz cok sükür cok mutluyuz .1 sene kv beraber oturduk sonra tartismali ayrildik kendi evimize gectik.o 1 senede hersey gordum hersey yasadim hirsizlik namussuzluk (basimacık diye)
Kavda huzursuzluk arkamdan konusmalar (esim yakalmıs)
Kisacası evliligin tadıni cikaramadim
Orn .bana durmadan kapan namaz dayatıyordu bende anne cocukların hicbiri yapmıyor ben bana niye diyosun dedim zoruna giiti
Sonraki sabah esimlw gec uyandik
Mutfaga gectik sadece kv vardı .esime bugun cumaya git dedi esimde ise gec kalcagını soyledi
Bende kv gozune baktim hani bak gitmiyor gibisinden
Mutfakta esimin yaninda bagirarark "bidaha sizi abdestsiz mutfakta dolastginizi gormeyecem"!!!!!!ben sok oldum resmen
Bunu gibi dah cok var
Konularimda var
Ama sorum su 1 senedir ne esim ne ben gorusmuyoruz
Ben affetmem o kesinde esimi cok dusunuyorum
Bazen dusunuyorum ben 1 adim atsam konuscak gorusecek ama ben istemiyorum oda bundan sonra birdak su dahi almam diyor konussambile
Ya ne yapayim sizce