hangi eşten bahsediyoruz tam olarak?
yerden yere vurmayın. her günüme lanet edıyorum zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi eşten bahsediyoruz tam olarak?
Neyi affedemiyosunuz onu anlamadim ben
yerden yere vurmayın. her günüme lanet edıyorum zaten.
ben seni diger konundan da hatirliyorum, ordada baya yorum yapilmisti sende bir iki yorum yapip kaybolmustun, burda sorulara cevap verirsin belki
herhalde onunla o bosmanmadan konusmaya basladiniz, yazdiklarindan öyle anlasiliyor
eger böyleyse yuva yikanin yuvasida olmuyor, seninde olmamis
böyle odun adamla bir evde yasamak zor degil ama 'yuva'ni yikmak mi zor
tek yapacagin sey o evden hemen ayrilarak kendi ayaklarinin üstünde durmak, ailen arkanda olsun veya olmasin böyle olmali
ben anlamadım bu kişi hangi yasaya göre senin kocan oluyor ki?
Ailen sana nikahın olmadan düğün dernek mi yaptı?
Yoksa evden mi kaçtın?
Ailenle aran iyiyse dön geri ne çekeceksin bu adamı.
yerden yere vurmak degil ki...
ne yaşadığını neler çektiğini bi sen bilirsin...
büyük konuşmak yada seni yargılamak haddim değil...
sana bu kadar kötü davranan bir adam var ee şartlarda ortada
hala bu adamı seviyorum deme kimse inanmaz
niye buna son vermiyosun diye söyleniyorum burda...
eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..
sizden tek isstedıgım bana destek olun. ayrılıp gidecegım artık am bu süreçte yanımda olun benım
hayır boşanmıştı. tamamen ayrılmıştı. kımsenın yuvasını yıkmadım
eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..
kaçtım ne düğünü
tatlım yaa nasıl boyadı gözünü de sen gencecik yaşta kaçtın bu adamadüzelir diye bekleme. evlenmeye niyeti yok bunun. ailenle konuş ve yanlarına dön. sana destek olmazlar mı?
38 yasindaki adamin 18lik bir genckizin gozunu boyamsindan daha dogal ne var kiKimbilir ne agladi dert yandi ilk basta, zavallik ayagina yatti iki cocugumla kalakaldim gibisinden. Kolay lokma olmus zavalli kizcagiz.