• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

ben cok sey istemedim. herkes gıbı sevdıgım adamın soyadını alayım sevdıgım adamın cocugunu doğurayım birlikte gulelım iistedım

ben anlamadım bu kişi hangi yasaya göre senin kocan oluyor ki?
Ailen sana nikahın olmadan düğün dernek mi yaptı?
Yoksa evden mi kaçtın?
Ailenle aran iyiyse dön geri ne çekeceksin bu adamı.

yerden yere vurmayın. her günüme lanet edıyorum zaten.

yerden yere vurmak degil ki...
ne yaşadığını neler çektiğini bi sen bilirsin...
büyük konuşmak yada seni yargılamak haddim değil...
sana bu kadar kötü davranan bir adam var ee şartlarda ortada
hala bu adamı seviyorum deme kimse inanmaz
niye buna son vermiyosun diye söyleniyorum burda...

ben seni diger konundan da hatirliyorum, ordada baya yorum yapilmisti sende bir iki yorum yapip kaybolmustun, burda sorulara cevap verirsin belki

herhalde onunla o bosmanmadan konusmaya basladiniz, yazdiklarindan öyle anlasiliyor

eger böyleyse yuva yikanin yuvasida olmuyor, seninde olmamis

böyle odun adamla bir evde yasamak zor degil ama 'yuva'ni yikmak mi zor

tek yapacagin sey o evden hemen ayrilarak kendi ayaklarinin üstünde durmak, ailen arkanda olsun veya olmasin böyle olmali

hayır boşanmıştı. tamamen ayrılmıştı. kımsenın yuvasını yıkmadım

yerden yere vurmak degil ki...
ne yaşadığını neler çektiğini bi sen bilirsin...
büyük konuşmak yada seni yargılamak haddim değil...
sana bu kadar kötü davranan bir adam var ee şartlarda ortada
hala bu adamı seviyorum deme kimse inanmaz
niye buna son vermiyosun diye söyleniyorum burda...

sizden tek isstedıgım bana destek olun. ayrılıp gidecegım artık am bu süreçte yanımda olun benım

eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..

siz bosanmıs biriyle 2yıla yakın flort ettiniz, 2yıldır da aynı evde yaşıyorsunuz... cocuklarına annelik ediyorsunuz.
buna ragmen nikah kıymıyor. bulmuş kolayı... tekrar dava icin tazminat vs ödememek icin keyfince davranıyor...

aynı ev icin neden resmi nikahı şart koşmayıp imam nikahını yeterli buldunuz ki?

resti cekin, kıyarsa kıyar kıymazsa yolunuza devam edersiniz. ondan cocugunuz yok sanırım. gosterdiginiz sabır bosuna...

Son düzenleme:
Valla isin zor. Ailenin evine gidip rest cek desem bu karakterdeki adamin zaten umrunda olmaz. Yapmissin hata bedel odeyeceksin artik

sizden tek isstedıgım bana destek olun. ayrılıp gidecegım artık am bu süreçte yanımda olun benım

burdan nasıl ne kadar destek olunur bilmiyorum ki...
ama bir an önce kurtul...
gerekirse saatlerce derdini dinleyebilirim...
ama senin kendine saygın olsun...
bugün bi adım at...

hayır boşanmıştı. tamamen ayrılmıştı. kımsenın yuvasını yıkmadım

böyle olmasina cok sevindim, senin fazla düsüncek biseyin yokki
daha hayatinin basindasin cekme daha fazla bu adami,
seninde güzel bir hayatin olsun

Yasin çok genç daha madem öyle diyor seni kaybetme korkusuda yok ayrıca baskasinn iki çocuğuna bakiosun kiymette bilmiyor adam allahrizasi için gene bakarsın o ayrı ama bu adam için değmez.Bian önce kurtar kendini
Umarım ailen seni affederde düzgün bir ise girer güzel bi hayat kurarsin kendine.

işte resmi nikah şart değil diyen kadınlara örnek olsun. zamanı gelince hadi işine gelirse deniyor şekil a da göründüğü gibi
valla ne yaparsın bilemem. adam evlense bile çam yarmasının tekiymiş. ömür geçer mi?
ailen bu durumu nasıl kabullendi? eğer işin gücün varsa hiç çekme git kendine hayat kur
yoksa da sorun değil bulursun namusunla bi iş
bu şekilde yaşamaktan daha iyidir
daha 22 yaşındasın ve 4 sene neyin emeği?

eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..

18 yasindayken, 38 yasindaki bir adamin yikilan hayatini onarmaya geldin, nikahsiz bir sekilde. Bu yaptigin hic akillica olmamis. Neyse zararin neresinden donersen kardir. Napabiliriz sana destek olmak icin ?

Son düzenleme:
yapmışsınız bir hata. keşke demenin, yargılamanın anlamı yok artık

daha cok gencsiniz ailenizin yanına dönün, koca gibi vefasız olmaz aile.

çalışmıyorsanız bir işe girin.
düzgün birini bulup evlenirsiniz hatta.
bunları yapmaya daha fazla geç kalmayın ama bir an önce önünüze bakın.

kaçtım ne düğünü

tatlım yaa nasıl boyadı gözünü de sen gencecik yaşta kaçtın bu adama:50: düzelir diye bekleme. evlenmeye niyeti yok bunun. ailenle konuş ve yanlarına dön. sana destek olmazlar mı?

Son düzenleme:
tatlım yaa nasıl boyadı gözünü de sen gencecik yaşta kaçtın bu adama:50: düzelir diye bekleme. evlenmeye niyeti yok bunun. ailenle konuş ve yanlarına dön. sana destek olmazlar mı?

38 yasindaki adamin 18lik bir genckizin gozunu boyamsindan daha dogal ne var ki :( Kimbilir ne agladi dert yandi ilk basta, zavallik ayagina yatti iki cocugumla kalakaldim gibisinden. Kolay lokma olmus zavalli kizcagiz.

38 yasindaki adamin 18lik bir genckizin gozunu boyamsindan daha dogal ne var ki :( Kimbilir ne agladi dert yandi ilk basta, zavallik ayagina yatti iki cocugumla kalakaldim gibisinden. Kolay lokma olmus zavalli kizcagiz.

Doğru söylüyorsun arkadaşım da ne biliyim neredeyse babası yaşındaymış yanii 2e çocuk hiç mi şüphe etmemiş çekinmemiş. Üzüldüm haline:( Daha çok genç.

Keşke şöyle yapsaymışsın, böyle yapsaymışsın demenin şu an sana bir faydası yok. Sen bundan sonrasını düşün. Daha çok gençsin. Senin yaşındaki insanlar bırak kırk yaşında bir adamla evlenip iki çocuğa bakmayı, yeni okullarını bitiriyorlar. Önceki konundan anladığım kadarıyla kaçmışsın eşine, bir de üstüne şiddet görüyorsun. Henüz hayatının başındasın. Hiçbir şey için geç değil. Bir an önce ayrıl kurtul. Ailem beni kabul etmez ne yaparrım ortada kalırım diye düşünme. Sana yardımcı olabilecek bir yakının yoksa hemen iş aramaya başla. İş bulur bulmaz da çek git o adamın yanından. Kendi hayatını kur.

Back
X