- 18 Kasım 2019
- 263
- 263
- 53
- 30
Kızlar 2.5 yıllık evliyim. Düğünümüzü herşeyi eşimle ikimiz yaptık kendi ailem de elinden geldiğince destek oldu. Eşimin ailesi sadece beni istemeye geldi zar zor oda yani onun dışında bi daha asla görmedik. Sadece düğüne buyurup geldiler misafir gibi. Hiçbir şey yapmadılar 1 liraları nasip olmadı yani. Ama sorsan düğünü felan herşeyi onlar yaptı. İnanın bütün samimiyetimle yazıyorum. En ufak destekleri olmadı şimdiye kadar. Sürekli iftira attılar kavga çıkardılar. Sustum yuttum eşimin hatrına hep. Evime bile gelmediler. Düğünden sonra görmedim hiç. Eşim gider gelir en ufak bi şeyde direk eşimi ararlar. İşleri düşmediği sürece bi oğlum var hali hatrı ne durumda bi sorayım en azından demezler. Ben Allah tan korkarım asla uyumsuz biri değilimdir. Herşeye rağmen geçen bayramda eşime bu kez bende gelicem ailenin yanına dedim. Çok sevindi gittik beraber. Ama kayınvalidem evden kovdu bizi. Ondan sonra gitmedim bi daha. Sürekli aileme bana hakaretler küfürler havada ucusuyor. İşi gücü bizle uğraşmak. Eşime sürekli boşa onu diyor. Evlenme benle kal diyor. Ya daha neler neler aslında siz bu yazdıklarımdan nasıl insanlar olduğunu anladınız sanırım. Babası da aynı yani annesi gibi. Asıl sorun eşim annemle barış sen küçüksün alttan al. Duymamazlıktan gel ne derse haklısın de geç diyor. Ama daha önce yaptım yani olmuyor işte bende insanım kendimi geçmiştim artık zaten ama ta ki hakaretlerine ailemi karıstırana kadar tabi. Zoruma gidiyor kaldıramıyorum. Aileme küfür ederken haklısın Anne diyemiyorum. Ne verdilerki ne bekliyorlar diyorum bazen kendi kendime. Bazende diyorum müslüman müslümana küsmez günah mı ediyorum acaba diyorum ama konuştuğum zamanlar ev hanemi çok kötü etkiliyor. Erkek çocuğu sonuçta annesi herşeyi ister istemez birinde inanmazsa birinde annesine inanıyor huzurum bozuluyor kaç kere boşanma eşiğinden döndük. Ne yapmam lazım artik gerçekten içimde almıyor inanın. Keşke böyle olmasalardı diyorum. Herşeye rağmen yine gittim elini öpmeye ama itti beni şimdi çaresizim resmen. Bi yandan eşim üzülmesin istiyorum ama bi yandanda imkansız gibi birşey bizim geçinebilmemiz. Yapılanları asla unutamıyorum.