arkadaşım onu da düşündü ,ama eşi de arkadaşıma zarar verir diye korkuyor.yapabilecek kapasite de biri.arkadaşım,ailesinden uzakta.eşi iş için başka bir yere gidince o da ailesinin yanına gidicek.ama annesiyle konuşsa kendisine zarar verme ihtimali var.o yüzden babaıyla konuşmayı düşünüyor.kardeşi de pek sağlıklı şeyler söylemiyor.onun bir zarar vermesinden kokuyor.ayrıca babası farkında olup susuyor olabilir.size ne benim karım diyebilir.arkadaşım o zaman da kardeşini yanına almayı düşünüyor.ama kokuyor 18 yaşına bir delikanlı.eşi evde yokken,çeker gider diye korkuyor.
arkadaşım onu da düşündü ,ama eşi de arkadaşıma zarar verir diye korkuyor.yapabilecek kapasite de biri.arkadaşım,ailesinden uzakta.eşi iş için başka bir yere gidince o da ailesinin yanına gidicek.ama annesiyle konuşsa kendisine zarar verme ihtimali var.o yüzden babaıyla konuşmayı düşünüyor.kardeşi de pek sağlıklı şeyler söylemiyor.onun bir zarar vermesinden kokuyor.ayrıca babası farkında olup susuyor olabilir.size ne benim karım diyebilir.arkadaşım o zaman da kardeşini yanına almayı düşünüyor.ama kokuyor 18 yaşına bir delikanlı.eşi evde yokken,çeker gider diye korkuyor.
okypete,verir diye korkuyorlar.daha söylemedi kimse kimseye bir şey.kız,kardeşi ve ben biliyoruz.kız kardeşini zor tutyor ,beni bekle ben gelicem konuşucaz diyor.kız da ne yapacağını bilmiyor.anne zamanında küçükken kendine zarar veren biri.saldırgan yani.çocuklara da ceza verirken,başka yöntemler kullanmış.her neyse yani konuyu dağıtmayayım,sonuçta anne,arkadaşıma zarar verebilir.yok öyle bir şey diyebilir.işin içinden çıkıp,arkadaşımı suçlayabilir.
o zaman bu kadına anne demek çok zor.... ceza verirken başka yönetemler dediğin için aklıma şiddet geliyor..
eğer böyleyse bu anneyi Allaha havale etsin... karışmasın. bu zihniyette bir kadın çocuğum demez arkadaşınada zarar verir. eşi haklı... hiç karışmasın.
zaten bunu yani bu şiddeti yapan anneyi ben zaten affetmezdim. anneden korkulurmu ya. nasıl bir anneki evli barklı kızlarını bile lorkutmuş.. normal değilmiş demek....
peki kardeşi için ne yapabilir.anneye bir şey demesin tamam.babaya da demesin.kardeşini yanına alsa,kardeşiyle başedebilir mi.çünkü okuluna zor gidiyor.arkadaşımın eşi çok iyi.allahtan en büyük destekçisi arkadaşımın.kardeşine bakar sonuna kadar.ama eşi yokken başedemez diye korkuyor.sorumluluk tek başına alacak korkuyor o da haklı.bilemiyorum ya .okuyacak ,kardeşi,çalışacak falan .
Yaaa en üzüldüğümde o zaten.Bu konuda yapması gerekli olan birazda kardeşinin tutumuna bağlı ..Kardeşi nasıl biri uysal aklı başındamı yoksa yanına alınca kızcağızın hayatını dahada mahvedebilirmi...Off yaaa ben bu aileden bişey anlamadım.Ama Allah korusun benim başıma gelse kardeşime kıyamazdım.Ama kardeşini yanına alınca anne baba ne diyecek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?