- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
size eski esini aldattigini söylemeyen gizleyen erkegi affedermisiniz?
benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor
gercekten namazini kilan ve alcakgönüllü iyi bir insan izlemini veriyor
yalan atinca bile yanaklari kizarir
aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik
bir yandan mantigim bir yandan kalbim beni cekisdirip duruyorlar
bu adam kredi kartını ona buna verip durmuyor muydu?
aldatma bence huydur ve değişmez.
belkide o kart vermeler vs iyice araştırılması gereken bi konudur ne dersin?
Ben tövbe edilen gunahlarin ifşa edilmesi taraftari değilim. Dinimiz de böyle söyler zaten. Belki bu yüzden soylemedi.
Tovbe etmisse açıkçası Allahin affettigi bir günahı biz sorgulamamaliyiz. Beşer sasar derler. Bir gün Allah korusun bizler de böyle hatalara dusebiliriz ve tovbeye yonelebiliriz ya da tovbe etmeyip o hayata devam edebiliriz. Nisanliniz tovbe edip hayatını duzgunce yaşamaya calistigi surece sorun yok. Sonucta sizi aldatmamis.
Ha belki beni de aldatabilir diyebilirsiniz ama bu ihtimal bütün erkekler için vardir.
Ve bununla yasamamaliyiz diyorum.
Ama su da onemlidir ki eğer ömür boyu bunu cekebilecek ve surekli gündem yapmayacaksaniz yani hayatinizi zehire cevirmeyecekseniz affedin ama hayir ben unutmam derseniz de affetmeyin.
Insanlari hatalarindan dolayi kinamamaliyiz. Hele de tövbe ettigi hatalarindan dolayı.
Kararinizi siz vereceksiniz.
Evet haklisiniz aslinda..
Ama birde bu durumu illa benden saklamak icin annesini eski esine telefon actirip
anlasmali ayrildiklarini söylemesini istemis.. arkamdan is cevirirmis gibi hissettim kendimi bu durumda biraz
Ucuz kurtarmışsın :)size eski esini aldattigini söylemeyen gizleyen erkegi affedermisiniz?
benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor
gercekten namazini kilan ve alcakgönüllü iyi bir insan izlemini veriyor
yalan atinca bile yanaklari kizarir
aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik
bir yandan mantigim bir yandan kalbim beni cekisdirip duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?