• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedilen bir daha aldatır mı

affetmemek lazım işte aynı acıyı ikinci kere yaşamamak için. aldatmak aldatmaktır.nedeni, niçini,nasılı olmaz,sorgulanmaz bile...

aldatmanın öyle yada böyle bir nedeni olmaz bana göre..
aldatan biri bana göre karaktersizdir
karakteri olmadıgın ıcın
bir kere yapan bana göre bin kerede yapar

bende aldatmanın sebebplerın den bırını karakterle alakalı oldugnu duşunuyorum..karektersız ınsan aldatır.
bikere aldatırsa 2. sıde gelır bence istısnalar dışında affedılıpde 2.kez aldatmayan sadece ıstısnalar vardır...

ya bizim ayrı olduğumuz dönemde ben başkasıyla birlikteydim.o da bunu biliyordu.sonra ben ayrıldım ve biz barıştık.ama o dönemde o da başkasıyla görüşmüş.3 kere.ama bunu anlatmadı.ben herşeyi tesadüfen öğrendim.kız sonrasında bunu aramış ancak bu ilgili davranmamış.sorun şu ki,armaa beni de dememiş

bir taraf terkettiyse,diğer taraf tek başına sürdüremez ki. bitmiş bitmiştir zaten

yani senle birlikteyken kızla gorusmeyemi devam etmis yoksa sevgili olmayamı

benimle birlikteyken kıza ilgi göstermemiş.ama kız açısından onlar sevgililermiş görüşmeselerde.yani kız arıyor soruyor.nadirde olsa erkek arkadaşımda cevap veriyor.konuşmaların içeriğini bilmiyorum ama sonuçta kızla devam ediyor ne olursa olsun.en son kız dayanamıyor ayrılıyor.

hımm yani erkek arkadasın tarafından bitmis de olabilir diycem ama erkek arkadasın bunu belirtmemis sanırım kıza..erkek arkadasının yaptıgı her turlu hata zaten..sen dusun bakalım bu durumu kabullenecekmisin bir daha aldatırmı diye dusunmeden once

hımm yani erkek arkadasın tarafından bitmis de olabilir diycem ama erkek arkadasın bunu belirtmemis sanırım kıza..erkek arkadasının yaptıgı her turlu hata zaten..sen dusun bakalım bu durumu kabullenecekmisin bir daha aldatırmı diye dusunmeden once

öyle bir şey ki insan başına gelmeden asla affetmem diyor.ama başına gelince işin rengi değişiyor.işin içine mantık,duygu,korku,güvensizlik,emek verilmiş aylar zamanlar geliyor.hiç o kadar kolay değilmiş.ve karışındaki de her şeyi silip yeniden başlamak isterken,bilmiyorum kafam karmakarışık neyi düüşünceğimi bilemiyorum.

zaman gecsede unutulmuyor o unutup normal davranmaya baslayınca senin aklını dahada kurcalıyor zaman bunun acısını gecirmeye yetmiyor aslında bu acıdanda cok nefret oluyor ve surekli icerde bi yerde kalıyor..
iyi dusun zaman iste sevgisini gostermesini sagla bakalım ne kadar cok seviyor seni

zaman gecsede unutulmuyor o unutup normal davranmaya baslayınca senin aklını dahada kurcalıyor zaman bunun acısını gecirmeye yetmiyor aslında bu acıdanda cok nefret oluyor ve surekli icerde bi yerde kalıyor..
iyi dusun zaman iste sevgisini gostermesini sagla bakalım ne kadar cok seviyor seni

bir taraftan gururum kırık,diğer taraftan onsuzluğu düşünemiyorum.tam bütün sorunlar bitmişti.en zor zamanları atlatmıştık.ilişkimizde oldukça ciddiydi.ailesi biliyordu,desteklerdi.ama şimdi ben eskisi gibi olabilcek miyim?sürekli telefonlarını kurcalamak isticem,maillerini okumak isteyeceğim.arkamı dönüpte gidemiyorum.düşünmekten beynim uyuştu desem yeridir.yine halimden kızlar anlar dedim

bende aldatmanın sebebplerın den bırını karakterle alakalı oldugnu duşunuyorum..karektersız ınsan aldatır.
bikere aldatırsa 2. sıde gelır bence istısnalar dışında affedılıpde 2.kez aldatmayan sadece ıstısnalar vardır...

aynen böyle düşünüyorum

Back
X