Affet affet nereye kadar

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
kaynananız neyaparsa yapsın mecbur kalıp affedenledenmisiniz?ben evliliğim boyunca kaynanamla çok uyuşamadığımız noktalar oldu. onun istediği biri gibi olmamı istedi ozaman ben ben olmuyacaktım benim kendime göre doğrularım olmuyacaktı onun doğruları benim doğrularım olacaktı.benimle çok kavgalar etti kırıldım gitmedim evlerine ama eşimin hatırına mecbur kaldım gittim.bugünde yine eşim beni zorluyor gidelim diye kesinlikle içimden gelmiyor.sizinde eşiniz gitmek istemediğiniz halde zorluyor mu?istemediğiniz halde kaynananızın her yaptığını yutup eşinizin hatırı için gidenlerden misiniz?

Eşimin hatırı için gittim ama gittiğimizde de eşimle dizdize oturmalar fısfıs konuşmalar beni sinirlendirmeyi başaran hem hareket ve sözler gitsen bir türlü, gitmesen bir türlü.

Eşimin hatırı için gittim ama gittiğimizde de eşimle dizdize oturmalar fısfıs konuşmalar beni sinirlendirmeyi başaran hem hareket ve sözler gitsen bir türlü, gitmesen bir türlü.

evet gitiğniz zamanda yaptığı hareketten sonrada bu seferde gitiğin için pişman oluyorsun

Kişiliğinizi ve onurunuzu zedeleyecek davranışlarda bulunmuyorsa eğer, belli ölçülerde görüşmek zorunda kalıyorsunuz işte...

eşim aradı hazırlanın akşama oturmaya gidiyoruz.kaynanamı affediyim birgün gideyim eşim bu sefer her hafta gidelim diyor çıldıcağım.eşime elli kere binkere anlatıyorum çok sık gitmeyelim seviyeli olalım yok ille herzaman onlarla içli dışlı olacağız tahammül damarlarım çatlıyor.tamam sende haklısın gitmekte zorundayız diyor.sen bensiz git diyorum bensizde gidemezmiş.

Ben de bugüne kadar eşimin hatrı için diye diye es geçtim bazı şeyleri ama artık geçemiyorum.
En son anneler gününde eşim şöyle bir yokladı, annemi beraber arayalım diye, ben de ilk defa içimden geleni kendi istediğimi yapacağım , senin için birşey yapmayacağım dedim ve aramadım.
Herşey bir yere kadar malesef.

Kişiliğinizi ve onurunuzu zedeleyecek davranışlarda bulunmuyorsa eğer, belli ölçülerde görüşmek zorunda kalıyorsunuz işte...

onurumu kıracak çok şeylerde dedi beni eşimde ayıracağını bile söyledi.

kaynanam anneme gitmeme bile karışıyor(sen annenlerden çıktın diyor)anneme gitmiceğim mi kendi kızları hergün onlarda kaynanalarına gitmiyorlar bile.senin kızların da hep sende kaynanalarına hiç gitmiyorlar dediğim zamanda(sen onları karıştırma diyor)

insanları neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamış değilim..

gidersiniz, oturursunuz, hal hatır sormaktan öte bir muhabbete girmezsiniz, size laf sokarsa muhatap almazsınız, saygıda kusur etmeyip hanım hanım evinize dönersiniz..

eşinizin gözünde de saygınlığınız artar..

yani nedir bu höt höt.. annelerimizden böyle mi öğrendik? anlayamıyorum..

hayatta bazı gerçekler var ki asla değişmez..eşinle evli oldugun müddetçe o kişide senın kayınvalıden olmus oluyo anlas anlasma sev sevme ama sonucta yine eşinin annesı ve değişmez bir gercek zor durum olsa gerek ama gitmesen eşinle huzursuzluk yasayacaksın kör ol sağır ol ve git evimde huzursuzluk cıkmasındansa ben olsam öyle yapardım

çok zekiymiş

ben kaynanama hep saygılı davrandım haketmediği halde.ben onunla değil o benimle kavga etti ben hep alttan alan oldum.herkez kaynanasının dediğini hareketlerini önemser çünkü eşimizin annesi arkadaşım komşum olsa görüşmem olur biter.

adı üstünde eşinizin annesi.. sizin anneniz değil yani.. benim kaynanam da kendini bilmez cahil ve kötü niyetli bir kadındır.. ama asla seviyesine inmem.. o kendi kendine bişeyler yapar, sonra kendi migreni tutar.. kendi eder kendi bulur.. eşim de benim sabrıma hayran kalır

13 senedir bende sabrettim kaynanamı ama yaş ilerleyince artık tahammül edemiyorum.beni evlendiğim zaman ki çocuk zannediyor.17 yaşındaydım şimdi 30 ozamanlar rahat eziyordu sesim çıkmıyordu şimdi şimdi azda olsa hakkımı savunmaya başladım ama kaynanamın işine gelmiyor.kendi hakkımı savunduğum zaman kaynanam trtışma çıkarıyor hiçbir şekilde suçunu kabul etmiyor.suçunu kabul etmeyincede bende üstelemiyorum susuyorum.

Resti çektim bitti
7 sene bende çektim hep içime attım sustum eşim öle istedi..
Hep idare et idare et artık sabrım taştı kavga kıyamet ne ölüme ne ölüsüne dedim çektim resti..
Eşime dedim annendir git gör bak ama ben asla! gitmem onu unut dedim çıkar kafandan at..
Bittii..
Yüzünü görmeye tahammulüm yok
Eşimde kabul etmek zorunda kaldı boşanma aşamasına gelmiştikk..
Adını anmıyoruz bende sormuyorum o gidip görüyo banada bişe demiyor

bende eşime dedim gitmiceğim sen git ama eşm bensiz gitmek istemiyormuş.gitmiş annesine demiş ki ben onsuz gelmek istemiyorum.kaynanmda beni suçluyor.

bende eşime dedim gitmiceğim sen git ama eşm bensiz gitmek istemiyormuş.gitmiş annesine demiş ki ben onsuz gelmek istemiyorum.kaynanmda beni suçluyor.

Canım ozaman eşin annesine sölesinn anne bişi deme sus rahatça gelip gidelim diye iş eşde bitiyo

eşimede çok haksızlıklar yaptılar eşim hepsini unuttu hala inanıyor onlara.resmen oğullarını kandırıp elinden arabasını aldılar.parasını aldılar.daha çok şeyler yaptılar hala eşim akıllanmadı.tamam sil at onları demiyorum ama biraz daha gözü açık olsa mesafeli olsa bunları yapmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum .annesinde babasında oğlumuzu kaybederiz korkusu yok.çünkü eşim yaptıkları harekette sessiz kaldığı için unttuğu için daha kötüsünü yapıyorlar.eşim parasını isterken bile gülerek istiyor şaka yolunla böyle birşey olurmu .eşim parasını gülerek isteyince onlarda ciddiye almıyor.hakkını savunacağı bile gülerek konuşuyor.

eşimede çok haksızlıklar yaptılar eşim hepsini unuttu hala inanıyor onlara.resmen oğullarını kandırıp elinden arabasını aldılar.parasını aldılar.daha çok şeyler yaptılar hala eşim akıllanmadı.tamam sil at onları demiyorum ama biraz daha gözü açık olsa mesafeli olsa bunları yapmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum .annesinde babasında oğlumuzu kaybederiz korkusu yok.çünkü eşim yaptıkları harekette sessiz kaldığı için unttuğu için daha kötüsünü yapıyorlar.eşim parasını isterken bile gülerek istiyor şaka yolunla böyle birşey olurmu .eşim parasını gülerek isteyince onlarda ciddiye almıyor.hakkını savunacağı bile gülerek konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…