Eşimin hatırı için gittim ama gittiğimizde de eşimle dizdize oturmalar fısfıs konuşmalar beni sinirlendirmeyi başaran hem hareket ve sözler gitsen bir türlü, gitmesen bir türlü.
Kişiliğinizi ve onurunuzu zedeleyecek davranışlarda bulunmuyorsa eğer, belli ölçülerde görüşmek zorunda kalıyorsunuz işte...
onurumu kıracak çok şeylerde dedi beni eşimde ayıracağını bile söyledi.
kaynananız neyaparsa yapsın mecbur kalıp affedenledenmisiniz?ben evliliğim boyunca kaynanamla çok uyuşamadığımız noktalar oldu. onun istediği biri gibi olmamı istedi ozaman ben ben olmuyacaktım benim kendime göre doğrularım olmuyacaktı onun doğruları benim doğrularım olacaktı.benimle çok kavgalar etti kırıldım gitmedim evlerine ama eşimin hatırına mecbur kaldım gittim.bugünde yine eşim beni zorluyor gidelim diye kesinlikle içimden gelmiyor.sizinde eşiniz gitmek istemediğiniz halde zorluyor mu?istemediğiniz halde kaynananızın her yaptığını yutup eşinizin hatırı için gidenlerden misiniz?
kaynanam anneme gitmeme bile karışıyor(sen annenlerden çıktın diyor)anneme gitmiceğim mi kendi kızları hergün onlarda kaynanalarına gitmiyorlar bile.senin kızların da hep sende kaynanalarına hiç gitmiyorlar dediğim zamanda(sen onları karıştırma diyor)
insanları neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamış değilim..
gidersiniz, oturursunuz, hal hatır sormaktan öte bir muhabbete girmezsiniz, size laf sokarsa muhatap almazsınız, saygıda kusur etmeyip hanım hanım evinize dönersiniz..
eşinizin gözünde de saygınlığınız artar..
yani nedir bu höt höt.. annelerimizden böyle mi öğrendik? anlayamıyorum..
ben kaynanama hep saygılı davrandım haketmediği halde.ben onunla değil o benimle kavga etti ben hep alttan alan oldum.herkez kaynanasının dediğini hareketlerini önemser çünkü eşimizin annesi arkadaşım komşum olsa görüşmem olur biter.
adı üstünde eşinizin annesi.. sizin anneniz değil yani.. benim kaynanam da kendini bilmez cahil ve kötü niyetli bir kadındır.. ama asla seviyesine inmem.. o kendi kendine bişeyler yapar, sonra kendi migreni tutar.. kendi eder kendi bulur.. eşim de benim sabrıma hayran kalır
Resti çektim bitti
7 sene bende çektim hep içime attım sustum eşim öle istedi..
Hep idare et idare et artık sabrım taştı kavga kıyamet ne ölüme ne ölüsüne dedim çektim resti..
Eşime dedim annendir git gör bak ama ben asla! gitmem onu unut dedim çıkar kafandan at..
Bittii..
Yüzünü görmeye tahammulüm yok
Eşimde kabul etmek zorunda kaldı boşanma aşamasına gelmiştikk..
Adını anmıyoruz bende sormuyorum o gidip görüyo banada bişe demiyor
bende eşime dedim gitmiceğim sen git ama eşm bensiz gitmek istemiyormuş.gitmiş annesine demiş ki ben onsuz gelmek istemiyorum.kaynanmda beni suçluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?