Affet beni yavruşum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıız okurken dedim bukadar duygusal tavsanla bağ kurmuş biri eşinden ayrılırken.... yada nasl ayrılablır diodum ki cvp peşinden geldi... gecmş konuna da bakamadım neden ayrldın bu arada... masallah çok kırılgan aynı zamandada çok güçlüsün...

Anlamadim canim :) evet esimden ayrildim da simdi esime hayvan demek hayvana hakaret olur :)) pardon eski esime

Ne kadarda muhalefetsiniz, evet abarttınız hala aynı kanıdayım.
Canim arkadas hayvanlarin dogasinda yasamasi gerektigini dusunuyor bence ve hakli da..
Neden dersen kedi kopeklerin hepsini evlere almamiz mumkun degil; sokakta yasam imkani sunmamiz ve ona gore duzenlemeler yapmamiz gerekli;
Arkadasin uslubu sert olunca yanlis anladik heralde :)

Canim arkadas hayvanlarin dogasinda yasamasi gerektigini dusunuyor bence ve hakli da..
Neden dersen kedi kopeklerin hepsini evlere almamiz mumkun degil; sokakta yasam imkani sunmamiz ve ona gore duzenlemeler yapmamiz gerekli;
Arkadasin uslubu sert olunca yanlis anladik heralde :)

Bencede, evcil hayvan yoktur dedi ben ona dedim, vardır yani evcil hayvan.

Tam 1 ay oldu
Kaskatı kesilmiş, çığlık atarken bulduğum onu..
Patır kütür sesler geldi içeriden ve yerde buldum onu
Bir çığlık koparıp hemen kucağıma aldım
Ağlaya ağlaya kafasını okşadım
Sakinleşti hemen

Ama başından ayrılamadım
Sabaha karşı tekrar bir kriz geldi
Yine ağlaya ağlaya göğsümün üstüne bastırdım

Sabah ilk iş veterinere koşturdum, evet
Kafasını bir yerlere çarptığını söylediler
İğnesini vurulup eve döndük
Her şey iyi gibiydi
Yiyordu içiyordu, oynuyordu benimle

Akşam saati tekrar bir kriz
Geceyarısı kucağımda oğluşumla
Koşa koşa nöbetçi veteriner aradım
Dolaştım defalarca döndüm durdum
Yoktu kahrolasıca şehirde, bir tane nöbetçi veteriner yoktu!

Sahaya bırakınca pıtır pıtır koşturdu
Düzeliyor mu acaba diye ümitle bekledim
48 saat oldu uyuyamamıştım ama gözümü üstünden ayırmıyordum
Dışarı çıkartıyordum hoplayıp zıplayıp koşuyordu
Eve geliyorduk ve sanki bana küsüyordu
Hiç kıpırdamadan duruyordu
Yemiyordu, içmiyordu

Sabaha kadar kaç kriz geçti bilmiyorum öyle :KK43:
Her seferinde kucağıma aldım
Lütfen diye diye ağladım :KK43:

Sabah oldu zorla aldılar kucağımdan
Doğal bir ortama bırakmamızın daha iyi olacağını söylediler
Kendi gibi arkadaşlarının yanına

Ben gidemedim, son kez kafasını öptüm
Kulaklarını okşadım sadece

Her zaman yatırıp göbeğinden öperdim güzel oğluşumu
Kim demiş tavşanlar pis kokar diye?
Mis gibi kokardı benim oğlum.
Sabahları gelir yastığıma zıplardı
"Git bakayım." dedim mi kapının önünde durur orada yatardı
Oradan bana bakardı
Çok özledim
Gözlerimi aralayıp onun orda uyuduğunu görmeyi özledim
Elimle onu beslemeyi özledim

Evin içinde peşimden koşturmasını özledim
Kulaklarından gıdıklamayı
Göbüşünü öpmeyi özledim :KK43:
Göğsümün üstüne yatırıp onu uyutmayı özledim
Buzdolabını açtığımda içine zıplamasını özledim şapşiğin
Her yediğime, pizzama bile ortak olmasını özledim
Bana küsüp trip atmasını özledim

Ona kızdığım her an için o kadar pişmanım ki :KK43:

Bir aydır defalarca kendimi suçladım
Kullandığım damladan mı oldu
Kardeşime bırakıp 5 gün gittim yoksa ondan mı
Bana küstün mü annecim :KK43:
Yoksa hatayı en başta onu evde yaşatmaya çalışarak mı yaptım..
Belki depresyona soktum güzelliği..
Elimden fazlası gelir miydi
Engel olabilir miydim diye düşüne düşüne kaç kez ağladım

Her gece uyumadan önce zaten ağlıyorum
Fotoğraflarını gördüğümde
Sol tarafımda bir boşluk hissediyorum
Koskoca bir boşluk
Tavşanla ilgili şeylerden kaçıyorum

Belki çoğunuza basit gelecek ama o benim evcil hayvanım değildi
Can yoldaşım, yarenim olmuştu
Üstüne titreyerek, bebek gibi baktım ona
Eşimden ayrıldığımda bu kadar dokunmadı bana
Ama onun masumluğunu hatırladıkça içime fenalıklar basıyor
Ben mi kıydım ona neden aldım onu getirdim eve diye kahroluyorum

İlk geldiği günü hatırlıyorum
Başından ayrılmadan onu izlemiştim saatlerce
O da o kadar korkmuştu ki gelip küçük poposunu duvara dayamış beni seyretmişti

1 aydır hiç haber almadım ondan
Umarım gittiğin yerde mutlusundur ve yaşıyorsundur
Umarım ölmemişsindir
Ama nolur affet anneni :KK43:
Bilmeden bir zarar verdiysem affet beni güzel fıstığım, güzel oğlum affet
Annen bilemedi, aptallık etti
Ama seni hiç unutmadı ve çok özledi :KK43:

bu da güzelliğin resmi... acısı nasıl diner bilmiyorum
ama bir daha evcil hayvan mı
yok tövbe..

V2Zd8n.jpg
Okadar iyi anlıyorum ki sizi. Hamileyken birgün eşim elinde bir ayakkabı kutusuyla geldi bende aaa hiç huyu değildir ayakkabı almış dedim. Bir açtım duman renkli minacık bişey. Resmen sevgi arsızı. Eşim evde tek sıkılma tüm gün sana can yoldaşı olsun dedi. Öyle de oldu. Okadar küçüktüki yemeğini tek yiyemiyordu küspeleri ufalıyordum. Ve okadar duygusallarki eğer doğru beslemenize rağmen ishal olurlarsa psikolojileri bozulmuş demektir. Birgün bir anda masanın üstünden düştü hamile halimle okadar üzüldümki anlatmam. Eve her gelen kötü kötü yorumlar yaptı tuvalet alışkanlığı bile kazanmıştı ama arada kaçamaklar oluyordu. Karnım burnumda çok zorlandım ama kimselere vermedim. Ama çocuk olunca bakamayacaktım . Hem onun temizliği ilgisi hem çocuğun zaten okadar ilgi arsızı olmuştuki eve gelen çocuklar olunca koltuğun altına saklanır çıkmazdı sonra günlerce ishal olurdu. Ona iyi bakmayı öğrenmek için bir tavşan sitesine kaydolmuştum. Doğum yaklaşınca ne yapacağımı bilemedim almak isteyenler oldu ama ya bu işin ticaretini yapan yada yemek isteyenler di. Vermedim. Tavşan sitesinde birini takibe aldım tüm konularını açıp tek tek okudum. Tavşanlarının resimlerini gördüm. Ve bu çaresizliğimi sitede paylaşınca birçok isteyen oldu. Zaten para ile isteyenleri bir seferde Eledim. B6 bayan da bana istek yolladı ve dediki benimde çocuğum var seni anlıyorum istersen tavşanını bana ver çocuğun olunca istersen tekrar alırsın.
Kabul ettim zaten arkadaşı da olacaktı. Eşimin bana oğluma hamilelik haberini aldığı zaman aldığı bir buket kurutulmuş çiçek vardı bizim afacanın gözü hep ondaydı giderken onu yolup çikoma yem yaptım onun için son yaptığım şey. Ve geri dönüşte yol boyunca hatta tüm gece ağladım eşim yanıma gelince onada bağırdım senin bana yardımcı olacağını bilsem vermezdim diue. Hala gözlerim doluyor 3 yıl dan fazla oldu o bayan hep resimlerini atardı. Sonra getirip gögötürdüğü veteriner istemiş bana sordu vereyimmi diye bende ver dedim. Çünkü çocuğa zor bakıyordum. Benim tavşanımın adı çiko . O yüzden burdaki nickim çikom. Çikom u unutacak olursamda kk sayesinde hatırlarım. Oğlumun lakabıda çiko :) hala vicdan azabı çekiyorum. Ama en azından iyi insanların elinde olduğuna eminim

Merak etmeyin lütfen olmemistir. Benim de 2 tane tavşanım vardı küçükken, ellerimle beslerdim. Bir tanesi marul da kalan zirai ilaç yüzünden zehirlenip ölünce, diğerini çiftliğe götürmeye karar verdik. Sonra ben onunla karşılaştım tekrar, büyümüştü. Nerden anlayabildiniz o olduğunu derseniz, beyazdı tavşanim ve kırmızı gözleri vardı. Yabani tavşanlar toprak rengi oluyorlar. Ve ayrıca insandan korkmaması da onun benim tavşanın olduğunun ispatiydi :KK56: Kısaca doğal ortamda dedikleri gibi gayet mutlu bir şekilde yasayabiliyorlar. Endiselenmeyin lütfen :KK49:

Benim iki tane civcivim öldü de evladım ölmüş gibi üzüldm.:KK61: insan o kadar çok alışıyor ki.bende bidaha asla almam diye tövbe ettim.İnsallah iyidir tavşanınız.unutmaya çalışın.hatırlarsanız daha da üzülürsünüz.

Ya ben ne yapayim. 7 sene emek verdim 1 aylikken gelmisti ellerime oglum. 3 gun sonra dogum yapacagim 15 gun oncesine kadar ugrastim savastim evimizden cikartildik onu bahane ettiler. Aylarca ev aradim onunla berbaber olacagim hic kimse kabul etmedi.Aileme yalvardim olmaz dediler ben 7 sene emek verdim ona o benim cocugum hamileyim bir cocuk dunyaya getirip dierinden vaz gecmek adil mi dedim adil dediler. Beni caresiz biraktilar tum umudum tukendigi an ogluma bir yer buldum onu goturdum oraya optum kokladim ve hayatta asla vaz gecmem dedigim miss kokulumu biraktim orda yeni ailesi oldu. Haberini aliyorum onu gormek icin cann atiyorum ama o beni gordugu zaman gene uzulur bendekahrolurum ama umudum var onumuzdeki 1 sene icinde eyerki kendi evim olursa oglumu ben birakmam o benim minnacik patili miss kokulum pamugum. Inanirmisiniz bilmem ama 3 gun sonra doguma gidecegim ve yaanimda sadece onun olmasina ihtiyacim var ona sarip opmek koklamak simsiki sarilip o dogumhaneye ihtiyacim var. Umudumu ben hic kaybetmedim umudum biterse ben zaten nefes alamam. Bana beddua etmez o annesini cok sever annesi onun icin halen agliyor benim tek istedigim bir gun tekrar kavusmak oglum bana insAllah hakkini helal etmistir. Benim tum hakkim ona helali hos olsun.. hic anneler evlatlarina hakkini helal etmez mi . Umarim ben ona anneligimi yapabilmisimdir insAllah o bana eder guzel oglum.. nerden bu konuyu okudum gene salya sumuk kaldim burda

kiz kardesimin kedisi boynundan ur cikti iltihap beynine vurdu ve öldu ailecek uzun sure atamadik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X