Affet beni yavruşum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adima aci desecek birsey yazma amacim yok..
Ayrica Allah acisini gostermesin cunku hala yasiyor tavsaniniz sanirim; bu iyi birsey..
Yaptiginiz fedakarliklari da takdir ettim...
Ben sadece hasta halde birakildigi konusuna yorum yaptim; ki bunu kardesimde olsa ayni sekilde yazardim...
Yada yanlis anladiysak ; o zaman aciklama eksik olmus,, cunku hastaligin ertesi gun gonderdik gibi bisey anlasildi ve telafisinin oldugunu soyledik sadece.
Hayvansever ve evcil hayvanini kaybeden insanlarin birbirini uzmek icin ugrasacagini dusunmuyorum...:(
Amacim bu degildi en azindan...

Kendi adima aci desecek birsey yazma amacim yok..
Ayrica Allah acisini gostermesin cunku hala yasiyor tavsaniniz sanirim; bu iyi birsey..
Yaptiginiz fedakarliklari da takdir ettim...
Ben sadece hasta halde birakildigi konusuna yorum yaptim; ki bunu kardesimde olsa ayni sekilde yazardim...
Yada yanlis anladiysak ; o zaman aciklama eksik olmus,, cunku hastaligin ertesi gun gonderdik gibi bisey anlasildi ve telafisinin oldugunu soyledik sadece.
Hayvansever ve evcil hayvanini kaybeden insanlarin birbirini uzmek icin ugrasacagini dusunmuyorum...:KK43:
Amacim bu degildi en azindan...

bir iletişim problemi var galiba aramızda anlamadım ama çok hassas olduğum bir konu ondan yanlış anlamış da olabilirim bilirsiniz o zaman ne kadar üzüldüğümü :(

evet çok canım yanıyor
hala aklıma geldikçe ağlıyorum
şu an bile gözlerim dolu dolu oluyor
epilepsi olsa sanırım veteriner söylerdi bilmiyorum
tek tesellim en azından dışardayken mutlu oluyordu evde küsen yemeyen içmeyen yavrum dışarda hoplayıp zıplıyordu
ağladım son anda da bırakmak istemedim ama babam öyle bir bağırdı ki kendime geldim
galiba fıstığı hiç unutamayacağım

Travmatize diye bir hastalık yok canım, hekimin bahsettiği krizden sonra oluşan tablo, genellikle bizimkiler kedi-köpekle ilgilendiği için bu tüy yumaklarından anlayan pek yok yine de durumu zorlaştırmak istememiş olabilir ve sonuç değişeyecek o yüzden deşmeye gerek yok.

Unutamazsın, yine bu konuda yazmıştım benim oğlan 2008 de vefat etti, 18 yaşındaydı bir kedi için çok uzun bir ömür ama her aklıma geldiğinde hala ağlarım, kolay değil beraber büyüdük, bak kötü oldum şimdi :(

Geçmiş olsun ayrıca canım.
İnan yeri dolmaz gibi oluyor ama doluyor, tabi çok sevdiysen tamamen unutulmaz ama yeri dolar, acısı geçer.
Bizzat kedimizde yaşadım bunu, çiğnenerek olmuştu ve onu çok severdim, ben hastalandığım zaman başımda beklerdi, gozlerimin içine bakardı, ama unutuldu sonunda, acısıda geçti, sadece hatıraları kaldı zihnimde.

dileri, umarım çok daha mutludur şimdi...en doğrusunu yapmışsınız...evcil hayvan diye bişey yoktur..inların kendi egoları için uydurduğu bişeydir o, hayvanları da kendileri gibi doğal döngüden koparmaya gayretidir sadece...hele bir tavşan evde mutlu olamaz...çooook ama çooooküzel bir ufaklık, eminim çok mutludur....üzülmeyin...tavsiyem evcil hayvan edinmek yerine çiçek yetiştirin, sokak hayvanlarına sokakta bakın....

dileri, umarım çok daha mutludur şimdi...en doğrusunu yapmışsınız...evcil hayvan diye bişey yoktur..inların kendi egoları için uydurduğu bişeydir o, hayvanları da kendileri gibi doğal döngüden koparmaya gayretidir sadece...hele bir tavşan evde mutlu olamaz...çooook ama çooooküzel bir ufaklık, eminim çok mutludur....üzülmeyin...tavsiyem evcil hayvan edinmek yerine çiçek yetiştirin, sokak hayvanlarına sokakta bakın....

evet çiçek yetiştiriyorum artık sanırım evcil hayvan bir daha istemem
fıstığa ihanet gibi geliyor :(

bir iletişim problemi var galiba aramızda anlamadım ama çok hassas olduğum bir konu ondan yanlış anlamış da olabilirim bilirsiniz o zaman ne kadar üzüldüğümü :(
Yaziyla ancak bu kadar oluyor normal evet..
Sana bisey soyleyebilirim iznin olursa:
Tavsanin nereye goturulduyse git ziyaret et onu bence; zaten disarda mutluydu diyorsun gidip gozunle gormus olursun..
Su an kendine cok buyuk eziyet ediyorsun buna gerek yok ki.Ara ara gitsen sagligini kontrol ettirsen kendini daha iyi hhissedeceksin vicdan azabin da dinecek diye dusunuyorum..
Hastaliginin evden mi yoksa baska ni sebepten mi kaynaklandigini da anlamis olursun hem..

Yazdiklarima hassassin diye fazlasiyla dikkat ettim insallah yanlis anlasilacak bisey yoktur :(

Aglattin beni arkadasim.ölen tavsanimi hatirlattin.sanki hayatimdaki en yakinimi kaybetmisim gibi aci yasadim.19 ocak acimin her tazelendigi tarih olarak kaldi :KK43: mis kokar onlar mis :KK43:

Aynen, tavşanlar hiç kokmaz, mis gibi tertemizlerdir, alır koynunda uyutursun, öpersin, gözlerini huzurla yumar sen öperken.. Rahatı bozulmasın diye yavaşça hareket edersin, tıpkı bebek gibi.. benim tavşanımda geçen sene öldü, çok terbiyeli çok akıllı ve yumuşak karakterliydi, bir daha öylesini bulamam gibi geliyor. Tavşanlar bambaşka ya..

Aynen, tavşanlar hiç kokmaz, mis gibi tertemizlerdir, alır koynunda uyutursun, öpersin, gözlerini huzurla yumar sen öperken.. Rahatı bozulmasın diye yavaşça hareket edersin, tıpkı bebek gibi.. benim tavşanımda geçen sene öldü, çok terbiyeli çok akıllı ve yumuşak karakterliydi, bir daha öylesini bulamam gibi geliyor. Tavşanlar bambaşka ya..

oooof hatırlattın şimdi bebek gibi yatırırdım koynuma
bir kez boynuma işemişti hatta kıyamam olsa da her gün işese be
off ağlıcam :KK61:

Travmatize diye bir hastalık yok canım, hekimin bahsettiği krizden sonra oluşan tablo, genellikle bizimkiler kedi-köpekle ilgilendiği için bu tüy yumaklarından anlayan pek yok yine de durumu zorlaştırmak istememiş olabilir ve sonuç değişeyecek o yüzden deşmeye gerek yok.

Unutamazsın, yine bu konuda yazmıştım benim oğlan 2008 de vefat etti, 18 yaşındaydı bir kedi için çok uzun bir ömür ama her aklıma geldiğinde hala ağlarım, kolay değil beraber büyüdük, bak kötü oldum şimdi :(

Sizede çok geçmiş olsun, sizinki çok derin, dile kolay 18 sene, şuan ben bile duygulandımki artık sizin duygulanmanız çok normal....
Şöyle duşunun birde: Ona omru boyunca bakıp sevdiniz onu mutlu ettiniz, bunun için bile size ne kadar minnettar......
Onu mutlu ettiniz, bunu duşunun ve uzulmeyin lütfen.
Bu kediler çok farklı hayvanlar ya....

Sizde abbarttınız niye olmasın evcil hayvan....
Allah Allah....
Miyavlıyan çiçek varmı???: )))))))

Sizede çok geçmiş olsun, sizinki çok derin, dile kolay 18 sene, şuan ben bile duygulandımki artık sizin duygulanmanız çok normal....
Şöyle duşunun birde: Ona omru boyunca bakıp sevdiniz onu mutlu ettiniz, bunun için bile size ne kadar minnettar......
Onu mutlu ettiniz, bunu duşunun ve uzulmeyin lütfen.
Bu kediler çok farklı hayvanlar ya....

Bazen öyle bir an geliyor ki Meyra... Bende şunun pişmanlığını yaşıyorum. 16 yaşında böbrek yetmezliğine yakalandı oğluş, uyutalım kararı verildi ama kıyamadım. 2 sene kendi getirttiğim ilaçlarla tedavi olmayacağını bile bile bir gün daha yaşasa o bile bir şey deyip tam 2 sene daha yaşattım,biliyordum ikinci bir krizde aramızdan ayrılacağını... Buraya kadar bir şey yok ama son 3 ayında artık yemek yemek istemiyordu oğluş, boynuna önlüğü takıp günde 6 kere şırıngayla mama ve su sıkıyordum ağzına, hafatada 3 kere de kas altı serum veriyordum, her hafta idrar tahlili yapıp üre seviyesine bakıyordum anlayacağın çok direndim ama... Son gece kriz geldi yeniden aniden felç geçirdi, arka ayakları tutmadı evladımın, mudahale etmedim sadece yanıma aldım sıcacık sokuldu ve sabaha karşı melek oldu :KK43: Şimdi düşününce o 3 ay sanki eziyet etmişim gibi geliyor, galiba zamanı geldiğinde pes etmek gerekiyor...Umarım o son 3 ay için beni affetmiştir :KK43:

Esasında ha 18 sene ha 18 ay, hatta 1 gün bile aynı şey, bağlanınca çok zor oluyor veda etmek... Pof neyse zaten konu sahibimiz dertli, bir de kızın canını iyice sıkmayayım...Teşekkür ederim bu arada.

Sizde abbarttınız niye olmasın evcil hayvan....
Allah Allah....
Miyavlıyan çiçek varmı???: )))))))

kediler miyavlasın diye sevilmez.....

evet evcil değil ehil hayvan vardır...kendi doğaldöngüleri içinde insana yardım etsin, birlikte yaşasın diye...hayvanların yeri evler değildir, onları kendi çıkarları için ticaret malzemesi haline getiren insanoğludur.....boynunuzda bir tasma ile nasıl hissederdiniz???? ama tabi bu söylediklerimi anlayacak kimse var mıdır etrafta bilemiyorum.....

ha bu arada miyavLIyan çiçek olmaz ama belki bir gün miyavlAyan çiçek üretirler

Bazen öyle bir an geliyor ki Meyra... Bende şunun pişmanlığını yaşıyorum. 16 yaşında böbrek yetmezliğine yakalandı oğluş, uyutalım kararı verildi ama kıyamadım. 2 sene kendi getirttiğim ilaçlarla tedavi olmayacağını bile bile bir gün daha yaşasa o bile bir şey deyip tam 2 sene daha yaşattım,biliyordum ikinci bir krizde aramızdan ayrılacağını... Buraya kadar bir şey yok ama son 3 ayında artık yemek yemek istemiyordu oğluş, boynuna önlüğü takıp günde 6 kere şırıngayla mama ve su sıkıyordum ağzına, hafatada 3 kere de kas altı serum veriyordum, her hafta idrar tahlili yapıp üre seviyesine bakıyordum anlayacağın çok direndim ama... Son gece kriz geldi yeniden aniden felç geçirdi, arka ayakları tutmadı evladımın, mudahale etmedim sadece yanıma aldım sıcacık sokuldu ve sabaha karşı melek oldu :KK43: Şimdi düşününce o 3 ay sanki eziyet etmişim gibi geliyor, galiba zamanı geldiğinde pes etmek gerekiyor...Umarım o son 3 ay için beni affetmiştir :KK43:

Esasında ha 18 sene ha 18 ay, hatta 1 gün bile aynı şey, bağlanınca çok zor oluyor veda etmek... Pof neyse zaten konu sahibimiz dertli, bir de kızın canını iyice sıkmayayım...Teşekkür ederim bu arada.

Rica ederim, bence surenin önemi buyuk.
Birde acı çekmedi bence merak etmeyin, bence siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, belkide daha uzun yaşayabilirdi ama omru o kadarmış, siz elinizden geleni yapmışsınız, asıl onu yapmasaydınız uzulurdu o ve de siz.

Bazen öyle bir an geliyor ki Meyra... Bende şunun pişmanlığını yaşıyorum. 16 yaşında böbrek yetmezliğine yakalandı oğluş, uyutalım kararı verildi ama kıyamadım. 2 sene kendi getirttiğim ilaçlarla tedavi olmayacağını bile bile bir gün daha yaşasa o bile bir şey deyip tam 2 sene daha yaşattım,biliyordum ikinci bir krizde aramızdan ayrılacağını... Buraya kadar bir şey yok ama son 3 ayında artık yemek yemek istemiyordu oğluş, boynuna önlüğü takıp günde 6 kere şırıngayla mama ve su sıkıyordum ağzına, hafatada 3 kere de kas altı serum veriyordum, her hafta idrar tahlili yapıp üre seviyesine bakıyordum anlayacağın çok direndim ama... Son gece kriz geldi yeniden aniden felç geçirdi, arka ayakları tutmadı evladımın, mudahale etmedim sadece yanıma aldım sıcacık sokuldu ve sabaha karşı melek oldu :( Şimdi düşününce o 3 ay sanki eziyet etmişim gibi geliyor, galiba zamanı geldiğinde pes etmek gerekiyor...Umarım o son 3 ay için beni affetmiştir :(

Esasında ha 18 sene ha 18 ay, hatta 1 gün bile aynı şey, bağlanınca çok zor oluyor veda etmek... Pof neyse zaten konu saibimiz dertli, bir de kızın canını iyice sıkmayayım...Teşekkür ederim bu arada.
Bence en dogrusunu yapmissin..
Hayvan sahibinin eliyle oldurmesini ben kabul etmiyorum hic insanca degil..
Ben de kusumu 1 yasinda kaybettim.
Sanki yillardir benle yasamis gibi aci cektim hala da cekiyorum...
İnsulin ignesiyle aylarca ilac icirdim ; hastaligi yuzunden kor oldu yine de uyutmayi dusunmedim dusunemem..
Uyutmak erken oldurmek demek bana gore...
Aynen katiliyorum 18 sene de 1sene de ayni aci

kediler miyavlasın diye sevilmez.....

evet evcil değil ehil hayvan vardır...kendi doğaldöngüleri içinde insana yardım etsin, birlikte yaşasın diye...hayvanların yeri evler değildir, onları kendi çıkarları için ticaret malzemesi haline getiren insanoğludur.....boynunuzda bir tasma ile nasıl hissederdiniz???? ama tabi bu söylediklerimi anlayacak kimse var mıdır etrafta bilemiyorum.....

ha bu arada miyavLIyan çiçek olmaz ama belki bir gün miyavlAyan çiçek üretirler

Ne kadarda muhalefetsiniz, evet abarttınız hala aynı kanıdayım.

Kıız okurken dedim bukadar duygusal tavsanla bağ kurmuş biri eşinden ayrılırken.... yada nasl ayrılablır diodum ki cvp peşinden geldi... gecmş konuna da bakamadım neden ayrldın bu arada... masallah çok kırılgan aynı zamandada çok güçlüsün...

İnsulin ignesiyle aylarca ilac icirdim ; hastaligi yuzunden kor oldu yine de uyutmayi dusunmedim dusunemem..

Aynen yaşayıp yaşamayacağını yalnız Allah bilir bencede.

Rica ederim, bence surenin önemi buyuk.
Birde acı çekmedi bence merak etmeyin, bence siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, belkide daha uzun yaşayabilirdi ama omru o kadarmış, siz elinizden geleni yapmışsınız, asıl onu yapmasaydınız uzulurdu o ve de siz.

Sanırım acabalar içinde kalıp bu seferde keşke direnseydim diyecektim haklısın...

Senin de başın sağolsun Prenses, gerçekten hayvan beslemek akıl karı değil ama doğamızda var bir şeyleri sevmek ve bağlanmak anlayacağın huylu huyundan vazgeçmez...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X