- 7 Eylül 2019
- 542
- 1.086
- 113
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
Ne yapacak ve düşüneceksiniz ben söyliyim sormuşsunuz: Affetmek istemeyeceksiniz. Bu kadar basit. Affetmek istemeniz garip zaten, ayan beyan aldatılmışsınız işte önceki konunuzu okumadım ancak niye barıştı madem Eylül'de ayrılmıştık hazır sorusuna da cevap vereyim: barışmayıp napacaktı? Siz boşanacaktınız, sonra arkadaşınızın eşine de söyleyecektiniz, o adam napacaktı? Aaa peki madem hazır aldatılanlar ve aldatanlar olarak eşlerimizi değiştirelim de konu kapansın gitsin mi diyecekti? Eşiniz olacak adam size bayıldığından filan değil afedersiniz ama poposunu kurtarmak için, bir çıkış yolu olmadığı için barışmış işte sizle daha ötesi mi var ki?Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Hem rezil olacaktı sosyal çevresine ve ailesine bir de üstüne karşı tarafın kocası da gelip gebertse gebertir yani basbayaa göze almamış tabi ki bunları ve barışmış yani.
Sert olduysa özür dilerim ama olayın ciddiyetini bazen direkt söylemek gerekiyor kabul edilebilmesi için. Yaşadığınız çok ağır bir şey aldatılmak ve hatta arkadaşınızla aldatılmak çok zor bir şey evet, ama bunu inkar etmeye çalışmak, çocuğun bile inanmayacağı bir yalana kendinizi inandırmaya çalışmak; karşınızdaki kişiye resmen sizinle kafa bulmasına izin vermek daha kolay değil bence.
Dökümler yeterli olur illa da ispatsa derdiniz hangi hakim günde 8-14 aramanın "masumane" olarak değerlendirileceğini düşünür sizce?